Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Evet,Baskısı yok malesef.kitap nadirkitaptan.

Teşekkür ederim. Çok iyi bir kaynaktır. Keyifli okumalar.

1 Beğeni

Kidega ve D&R siparişlerim gecikmeli olsada sorunsuz geldiler.

22 Beğeni

Ben ilk 2.5 kitabı okudum. Gençlik serisi diyebilirim. Mitolojiyi kullanma biçimi ve efsanelere dayanması hoşuma gitmişti ama editörlük iyi değil. Yine de ciddi bir içerik olmadığı için yormuyor. Büyü sistemi doğa tabanlı olduğu için sevmiştim. Dr. Dee, Nicholas Flamel ve eşinin olduğu tatlı bir macera. Cadılar, eski tanrılar, ataların olduğu bir seri.

Orada bi Tolkien görüyorum :heart_eyes:

1 Beğeni

Hugh howey in kitapları tamamlandı mı? Yoksa başka kitap var mı? Şu sıralar ithakiyi takip etmiyorum tamamlandı ise seriyi alacağım.

Üç kitaptı ve tamamlandı.

wool serisi tamamlandı diye biliyorum

Kitapyurdu’ndaki puanlarımla yaptığın alışveriş. Brandon Sanderson’a "Elantris"le başlayayım dedim. Ayraçlarda çok güzel duruyor.

9 Beğeni

Türk Tarih Kurumu’nun kitaplarını almak için sahaflara yönelmeyin. TTK e-mağaza sitesinden alın.

Baskısı tükense bile muhakkak yeni baskıları yaparlar. Yalnızca sabredin ve bekleyin.

Ayrıca adresini verdiğim mağazalarından piyasa ederinden çok daha ucuza alırsınız. TTK’nın baskıları hem kaliteli hem de ucuzdur (mağazalarından alırsanız). Ayrıca her önüne gelenin yazdığı tarih-kültür kitaplarından değildir bastıkları. Yetkin akademisyenlerin elinden çıkmış kitaplardır.

5 Beğeni

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Ben de kolay kolay sahaftan almam hele ki TTK ve TDK kitaplarını. Haklısınız.

1 Beğeni

Elantris doğru tercih olmuş. Ayraçlar da çok hoş güle güle okuyun :slight_smile:

1 Beğeni

Son aldığım canlarım topluca :slight_smile:

16 Beğeni

Jane austen tedarik edilemedi galiba O bekliyor . Bu hâli ile idefix siparişim geldi :slight_smile:

15 Beğeni

Pazar günü aras kargonun dağıtıma çıkması ilginç oldu. Bu gelenlerle zaman çarkı serisi de tamamlandı. :sweat_smile:

18 Beğeni

20 karakter 20 karakter

Forumdan ayrılmadan önce şömizlerin elden geçirilip bir standarda oturtulacağını söylemişti Emre Bey. Üstteki 12. cilt eski baskı yenilenmeyen şömizle sahip muhtemelen.

20 karakter 20 karakter

2 Beğeni

Böyle bir açıklama nerede yapıldı. Forumda tam tersini söylediler, Kaldıracak olsalar daha yeni 13. cilt bastılar, neden bassınlar ki?

20 karakter 20 karakter

1 Beğeni