Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Öyle söylemediler, İthaki soru başlığında ciltli baskıların devam edeceğini belki 5-10 yıl içinde kapak da bir değişiklik olabileceğini söyledi. Ayrıca yeni baskılar da bir kapak tutarlılığı sağlanacağını söylemişti.

Örneğin ben de olan Zaman Çarkı ciltli baskılar eski hem cilt hem de şömiz pek tutarlı değil. Hatta ciltlerin çoğunda kitap ismi bile yazmıyor, bunları düzelteceğiz demişti yeni baskılarda.

2 Beğeni

20 karakter 20 karakter

2 Beğeni

Bence basılmayacak diye değil de, baskı bitince geç basıldığı için sıkıntı oluyor. Ben toplarken de ciltleri bulunmayan 1-2 cilt vardı ve yeni baskılar için uzun zaman beklemiştim.

@fox evet, yeni kapaklı olan karton kapakların ciltlisi olmayacak dediler. Onun da ilk cilt çıktı ben almıştım ama çok fazla hata vardı, baskı öncesi iyi hazırlanmamış yeni karton kapak 1. Cilt.

Acaba Ağustos’tan beri kaç kez fikir değiştirmişlerdir :smiley:

1 Beğeni

Olay bu zaten… Söylediklerinden çok, fikir dalgalanmalarını merak ediyoruz artık…

Bugün D&R’dan aldıklarım:

Alfa’nın bu baskısını çok beğendim. Normalde ciltli kitapları okumayı çok sevmiyorum çünkü hem ağır oluyor hem hantal. (Metroda falan okunmuyor.) Ancak bu baskı tam ideal. Boyutu ve ağırlığı karton kapaklara denk. Bu seriyi toplarım.
Bu arada ikisine toplam 32 tl ödedim. D&R’ın %25 indirimi ve benim 20 tl hediye çeklerim (×2) sayesinde. Bence bedava alışveriş oldu.

14 Beğeni

Ucuzkitapal sanki bir ütopya. Arzulanmış isimli kitabı kargo bedavaya getirdiği için aldım sahafa satarım :crazy_face:

1 Beğeni

Son gelen :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Percy Jackson Ve olimpuslulara benzeyen yunan miyolojisi ile ilgili kitap varmı ??

Okumadım ama Ben, Kirke Yunan mitolojisiyle ilgili diye biliyorum.

Kitapyurdu alışverişim geldi :smiley: Beyazlı Kadın temin edilememiş gerçi. Daha önce okumuştum ama fiyatı uygun gelince aldım Winnie the Poohları ve size de kesinlikle öneririm, kalitesi çok iyi :slight_smile:

4 Beğeni

Evet 5 kitap 20 tl kampanyasında olunca Poohlar kaçırılmayacak fırsat. Çocuğum için aldım okuyorum akşamları ara ara.

1 Beğeni

Winnie The Pooh serisinin bir kitabı Kitapyurdu’nda 5 al 20 öde kampanyasından çıkmış, ama almak isteyenler İlknokta sitesindeki indirimi kaçırmasın 4 kitap 12,50 TL.

Tane fiyatı 12,50 TL maalesef.

Kitapyurdunda hepsi vardı. Ben oradan 4cilt + isviçreli robinsonları 20tl ye almıştım. Şuan çoğu tükendi galiba.
İlk noktada tanesi 12.5tl. Ayrıca kitapyurdunda etiket fiyatları 35tl iken ilknoktada 50tl gözüküyor. %75 indirim ile 12,5dan satıyor şuan.

Amazon’un kampanyasına dayanamadım ve bir şeyler aldım yine :upside_down_face: Bu arada Haruki Murakami okumaya Sahilde Kafka ile başlayabilir miyim, bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim :blush:

1 Beğeni

Kusura bakmayın. İlknokta’nın hikayesinden görmüştüm set olarak sanmışım :frowning:

İlknokta ve Türk Tarih Kurumu E-Mağazası siparişlerim geldi.İlknokta sitesi bez çanta ,bol ayraç ve okuma notları defteri hediye göndermiş,çok hoşuma gitti.Kargolama harika ve kitaplar tertemiz.Türk Tarih Kurumu internet sitesinden yaptığım alışveriş de çok çabuk bir şekilde temin edilip gönderildi.Kutusu çok sağlam ve kendi logoları var,ayrıca uyarı yazmışlar " İçinde kitap var, hassas davranınız." şeklinde kargoculara mesaj olarak :slight_smile: Kitaplar,çoğu siteden daha uygun fiyatlı ve ayrıca bazıları bulunamayan eserler.

20 Beğeni

Tabi ki başlayabilirsiniz ama ben olsam Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında ile falan başlardım. Yazarın bazı kitapları gerçeküstü öğeler içerirken bazıları içermiyor. Ben içermeyenlerden başlanmasının daha güzel olduğunu düşünüyorum.

Ya da yazarın yazım sırasına göre de okuyabilirsiniz ama The Rat serisi denen serinin ikinci kitabı 2020 içinde gelecek.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :blush: öyleyse başlamak için o kitabı alayım, onu okuduktan sonra Sahilde Kafka’yla veya yazım sırasına göre devam edebilirim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni