Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Ben amazon indirimlerinden bunları aldım. İnşallah sıkıntısız gelir. Amazon bazen çok iyi paketleme yapmıyor.

7 Beğeni

Daha kısa gayet akıcı falan. Yazara alışmak için daha uygun olur. Sahilde Kafka bence çok abartılan bir eseri Murakami’nin. İmkansızın Şarkısı ile ikisi bende artık gına getirmişti cinsel içerikten özellikle.

Bendeniz Nakata biraz safımdır efendim kusura bakmayın efendim.

Sahilde Kafka okuyunca anlarsınız efendim :smiley:

2 Beğeni

Aa, bunları öğrendiğim çok iyi oldu. Çünkü kitaplarda yoğun cinsellik beni de çok kasıyor, okuyasım gelmiyor :neutral_face:

Amazon indiriminden faydalandım. Altın kitaplar zamlanmışken iyi geldi bu indirim.

Yazarın tarzı bu :slight_smile:

1 Beğeni

Çok şüküüüür. Gözümü kırpmadan aldım ya. Umarım sorunsuz ve ufacık bi hasarı bile olmadan gelir de iade ile uğraştırmaz. Herkesin istediği şeye çabucak kavuşması dileğiyle… Ben atlamaya gidiyorum

3 Beğeni

Screenshot_2020-02-25-23-45-36-1

Böyle bir yorum var “Bitmemiş Öyküler” kitabına ait İlknokta sitesinde. Cidden böyle mi?

2 Beğeni

Da vincinin indirime girdiğini gördüğüm iyi oldu. Ben de alayım.

1 Beğeni

O kadar çok seveni var ki, bir deneyeyim diyorum yine de merak ettiğim için :smile:

Ben de çok iyi yazar olduğunu düşünüyorum ve ne yazarsa okuyorum ama bu tarzını çok seviyorum demek değil. Karışığım biraz :slight_smile:

7 Beğeni

Şu cümleden o kadar nefret etmiştim ki görünce bile tüylerim diken diken oldu :roll_eyes: ama genel olarak kitabı sevmiştim. Sade anlatımı hoşuma gitmişti Murakami’nin.

1 Beğeni

Ahahaha :smiley: Hatırlattığım için kusura bakmayın öyleyse :slight_smile:

Aklıma takıldı şimdi bu Nakata kedi miydi kedileri öldüren miydi
Kitabı okumayıp bluru açan olursa diyecek ki bu nasıl kitapmış :smile::smile:

2 Beğeni

Bunun cevabını Murakami de tam bilmiyor olabilir zira son bağlama konusunda okuduğum en kötü yazar.

Çok güzel arşiv yapmışsınız, seversem ben de böyle bütün kitaplarını alıp yavaş yavaş okumayı düşünüyorum :slightly_smiling_face:

Willingham Masalları tamamladım ve Crow’un iki çizgi romanını aldım,visions, Barbar Conan 2… Son alışverişim de bunlar vardı. Sonraki alışverişim beklediğim yayınevleri %50’ye girmezse Saga 5 çizgi ve Witcher çizgi romanları olacak.

1 Beğeni

Kirliydi Kar’ın baskısı yok ve birisi(tanımıyorum) bana ücretsiz gönderdi kendisine teşekkür ederim. O ikinci el sadece.

15 Beğeni

Sağdaki kitapları Ucuzkitapal’dan mı aldınız acaba? Sanki ben de aynı kitapları sepete atmıştım fiyatları uygun olduğu için, ama çok güvenemedim ve almadım. Eğer Kitaplar ordan alındıysa, temiz geldi mi?

Evet evet oradan aldım. Raf eskisi kitaplar. Onun dışında temiz.

1 Beğeni

Everest indirimi değerlendirilmiş gibi, benim cahilliğim yazar/kitap hiçbirisini tanımıyorum, iyi kitaplar mıdır, tavsiye eder misiniz?
İyi okumalar.

1 Beğeni