Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Çok iyi kitaplar da var, baya kötü kitaplar da var…

Everest indirimi derken, ben doğrudan alfakitap tan aldım.

1 Beğeni

Pardon hocam yayınevi logoları karıştı, iyi okumalar.

Bkm de biriken puanları nasil kullanıyoruz bilen var mı ??

BKM otomatik çeke çeviriyor, 100 TL üstü alışverişte çeki kullanıyorsunuz.

1 Beğeni

Yok karıştırmadınız. Everest Alfa nın alt yayınevi. Ben kendi sitelerinden aldım demek istedim.

1 Beğeni

Zweig Ve Kafka’ nın tüm kitaplarını içeren derli toplu ciltli tek bir kitabı yok mu acaba?

Kitapyurdu akıllanmış, iyi paketleme yapmışlar.

3 Beğeni

Tüm kitaplarını tek cilt yayınlamaları biraz zor olur. Zweig’în öykülerini Aylak Adam Toplu Öyküler olarak 3 kitap olarak bastı. Biyografileri tek cilt basan olmaz, zannetmiyorum.

Kafka’nın ise tek cilt bütün öyküleri Cem’den yayınlandı, Öteki’nin Tek cilt öyküler baskısı da var. Okumak istiyorsanız bence Kamuran Şipal çevirisi olması nedeniyle Cem tercih etmek daha mantıklı olur. Romanları ve Mektupları ise tek cilt değil.

Bu arada @Rwenzori sizden sonra yazan yoksa kendi mesajınızı düzenleyebilir, o mesaja ekleme yapabilirsiniz.

2 Beğeni

Teşekkür ederim hocam, ince ince bir dolu kitap yerine tek parça olsun istiyordum, aylak adam ‘ dan başlayayım.

1 Beğeni

Amazon siparişlerim geldi. Güzel paketleme yapmışlar, hiçbirinde hasar yok :slight_smile: Wilhelm Meister’in Çıraklık Yılları uzun süredir listemdeydi böylece baya uyguna temin etmiş oldum. Önümüzdeki ay okumayı planlıyorum. Ayrıca Alfa bez cilt yapmış, güzel olmuş.

Bu kitabın rengi mi solmuş, internet mağazasında çok güzel bir mavisi vardı.
Ufak, kabul edilebilir bir kusuru var ama diğer 5 kitap iade olacak.
Kidega iyi derken nazar değdi, ilk nokta iyiydi baya, birazda oradan alalım.

Kidega’dan 4 ayda 3 kere sipariş yaptım. Hiçbirinde sorun görmedim. Umarım hiç de görmem…

Kidega, Alfa ve Amazon siparişlerim. 2666 hakkında hiç bir fikrim yok, oku diyen 1-2 arkadaşım olduğu için amazon’da indirimli görünce aldım. Yerdeniz, Yüzük Üçlemesi tekli baskıları yoktu kitaplığımda ve yıllardır hep ertelediğim Bekir Yıldız külliyatını Kidega kampanyasıyla almış oldum.

32 Beğeni

Aynı şekilde şu 2666 çok fazla karşıma çıkıyor. Okuyanları ikiye bölmüş bir eser gibi geldi bana yorumlardan.

1 Beğeni

Ben de kitabı aldıktan sonra kitapla ilgili yorumlara baktım ve dediğin gibi kitapla ilgili iki uç yorumlar var, ortası yok. :slight_smile:

2 Beğeni

Hani kırmızı ciltlileri sen de sevmiyordun :smiley:

1 Beğeni

:slight_smile:

İşin aslı bu baskıların cilt ve baskı kalitesini sevmiyorum, bu baskıların ciltleri, şömizleri iyi değil, bazı klasikler için madem sert kapak baskı yapıyorlar, sert karton yerine daha iyi bir ciltleme yapabilirlerdi.

Ama örneğin Lawrence okumak istiyorum. HAY’dan beklersem, basıp basmayacağı belli değil, basacaksa bile kaç sene sonra basılacak belli değil. LEM, PKD ve Jules Verne Alfa baskılarının da daha iyi olmasını isterdim ama basmıyorlar :frowning: okumak istediğim kitaplar oluyor ve mecburen bu baskıları almak gerekiyor.

1 Beğeni

Bu ay 3. Kidega, sorunsuzdu ama bu sefer batırmışlar, kutulama da kötüydü, dört tarafından darbe almış. Ciltli kitaplar yamulmuş, diğerlerinde hasar var, 1-2 sini de çizilmiş olarak göndermişler, yol tırpanladı değil.

Bu arada arka plan sahafa bağlamış iyice

1 Beğeni

Aslında 2-3 ay önce büyük bir temizlik yaptım. :slight_smile: Büyük bir kitaplık şart.

1 Beğeni

Bir temizlik daha yapacak olursan ilk benim haberim olsun :rofl:

1 Beğeni