Hemen iade işlemleri için ulaşsaydın onlara. Sherlock Holmes 5’li kutu set almıştım. İçindeki bir kitabın bazı sayfalarında sayfa numaraları bölümü kesik kesikti. Yani baskıdan dolayı bi yırtılma vardı. İletişime geçtim. Neden nasıl sormadan değişim işlemlerimi başlattı. Bir gün sonra kargo yola çıktı. Ve bana tekrar ulaştı. Şu an elimde iki set var. Acaba bir tanesini göndermezsem peşime takılırlar mı 
Gönderdim, neyse ki iade işlemleri ve yenisinin gönderilmesinde iyiler.
@alper hocam hiç Lem, Pkd okumadım, ne önerirsiniz?
Bir yazara başlamak için bence en iyi tercih öyküleridir. Hem kısa olması hem zamana yayarak okunması nedeniyle yazarın tarzına, yazdığı konulara aşinalık daha kolay olabilir. PKD için öykülerin olduğu ciltler ile başlanabilir.
Lem’in ben Aden, Solaris ve Yenilmez kitaplarını okudum. Diğer kitaplarını henüz okumadım Alfa baskıları çıktıkça satın alıp, okuma düşüncem var. Her 3 kitabı da öneririm veya Alfa baskıları çıktıkça alınıp okunabilir.
Amazon’dan aldıklarım elime ulaştı
Kızıl Mars’ı, Zebramo’dan aldım çünkü ben Bkm indirimini kaçırmıştım
Onun dışındakilerin hepsi Amazon’dan 
Sol taraf Kidega. İlk kez alış veriş yapmış oldum. Paketlemede havalı poşet kullanmamışlardı ama kitaplarda pek bir sıkıntı yok.
Sağ taraf Kitapyurdu. Mitoloji sözlüğü 40 küsür lira olunca kütüphanede dursun mantığıyla almış bulundum.
Görüldüğü üzere her türden kitabı koleksiyon yapa- şey okuyorum diyecektim
Kitapyurdu dergiyi ortadan ikiye katlayıp kitapların arasına koymuş. Cık cık hiç hoşuma gitmedi bu. Neyse dergi kötü görünmüyor yine. Bu arada ilk defa manga aldım. Mangalarda yazan şu yazıyı daha önce duymuştum. Kendi gözlerimle görmek güzel oldu 
Dergi öyle mi konur? Yazık. Demek ki kitapyurdundan dergi alınmayacak
2666 görünce çok sevindim
2019da okuduğum en iyi kitaptı kesinlikle. Bolano’nun tarzını çok beğeniyorum ben, Vahşi Hafiyeler’i de öneririm.
Can yayınları basmaz mı bunu? (2666)
Son zamanlarda aldıklarım.
Babil, Eganba ve Kidega kullandım. Eganba ve Babil her zaman ki gibi sorunsuzdu, Kidega ehh işte, eskisi gibi değiller.
Kitap 3. baskıyı yaptı yanılmıyorsam, Pegasus bırakır mı telifini hiç bilmiyorum 
2666 kitabı için ilgilenenler güzel inidirim var burada kargo da bedava
Kidega kesinlikle eskisi gibi değil. Bu ay içerisinde 3 kez sipariş verdim. Kitapların çoğunluğu hasarlı geldi. Umarım eskisi gibi, hasarsız kitap göndermeye devam ederler.
Bunun yanı sıra, ilk kez Amazon’dan 3 kitaplık bir siparişim oldu. Kitapları küçük bir karton kutuya korumasız bir şekilde koymuşlar, kitaplar hasarlı geldi. İade edeceğim.
Sanırım şanssız bir ay yaşıyorum 
Ben bunu anlamıyorum ben ikinci el kitap satarken baloncuklu poşete sarıp gönderiyorum koca koca firmalar sıfır kitapları kutunun içine koyup gönderiyorlar.
Eganba ile Babil aynı ana merkezin farklı iki kolları mı? Çünkü site adresinden tut fiyatlarına kadar aynı…
İnanın aynını ben de yapıyorum, baloncuklu poşete sarıp öyle gönderiyorum. Ne yazık ki büyük firmalar son zamanlarda bu işe gereken özeni göstermiyor.
Evet dediğiniz şekilde depoları falan da aynı, ama birimler farklı bildiğim kadarıyla yani en azından müşteri hizmetleri farklı 
Flo ile Instreet gibi 
Saygısızlık hem kitaba, hem insana, hemde satıcı firmanın kendisine yaptığı saygısızlık.
İade etmeye bile üzülüyorum, sonuçta milli servet, iade et, yenisini gönder vs
Ama adamlarda bu hassasiyet yok, kidega’ ya gönderim öncesi mesaj atıp uyardım, en güzel şekilde göndereceğiz yazmışlar, aldığım en kötü kargo diyebilirim.
Ya da gönderen kidega personeli ile alakalı, işini adam gibi yapmayan birisi var.
5 kitap iadem oldu, istediğim gibi gelene kadar iade edeceğim, belki böyle anlarlar.