Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İlknokta’dan yapmış olduğum alışverişim.

19 Beğeni

Babil.

23 Beğeni

Mart :smiling_face_with_three_hearts:

40 Beğeni

Herkeste Amerikan Vampiri görüyorum, özel indirime mi girdi acep?

1 Beğeni

Özel indirim yoktu , yüzde otuz indirimle aldım.Ne zamandır aklımdaydı :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

ben 2 sinde idefix ten söylemiştim ama iki şehrin hikayesini içinden çıkartıp anca bugün yollardılar. Uzun zaman sonra idefix siparişi geçmiştim, pişman oldum.

Güle güle okuyun.

1 Beğeni

Çok güzel yapmışsınız o zaman :smiley:

1 Beğeni

Teşekkürler dostum :raising_hand_man:t3:
Ben idefix ve D&R la ilişiğimi kestim , kafam çok rahat :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

18 Beğeni

İlk iki sayısını Online olarak okumuştum ilk çıktığında, çok da beğenmiştim. Sonra bir şekilde unutmuşum aradan 8 yıl geçmiş ://

Bu aralar Sandman’e başlamayı düşünüyorum ama Amerikan Vampiri’ni tekrar hatırlamak iyi oldu :clap:

2 Beğeni

Normalde Kidega alışverişi ile bu ayı kapattım diyordum Hepsiburada çok sürpriz oldu.2 tane farklı hesap açıp ikisinden de sipariş verdim.50 TL indirim olmuş oldu.Murakami kitaplarını uzun zamandır almak istiyordum ama fiyatı çok fazla geliyordu.Uyguna aldım,çok mutluyum :grin:

5 Beğeni

Dirilen Öfke BKM’den, diğerleri Nadir Kitap’tan. :upside_down_face:

13 Beğeni

Uzundur böyle el değmemiş, tertemiz bir teslimat yapılmamıştı, üstelik havalı naylonda yoktu, kutunun içine kağıt koyarak doldurmuşlar mis gibi gelmiş.
Üstelik mng kargo ile.
Sanırım diğerleri eldeki yırtık, eski, çizik kitapları belki kabul edilir diye gönderiyorlar, üstüne kötü kargolamada eklenince sonuç kötü oluyor.

Neyse güzelliklere gelelim, POE vs Lovercraft tartışmalarına kendimce nokta koymak için Poe ‘ nun tüm hikayeleri, tavsiye üzerine Butimar, indirimden dolayı N. ağladığında ve Cennetin Doğusu.

18 Beğeni

Son zamanlarda aldıklarım, hepsi tertemiz geldi.

24 Beğeni

İyi okumalar,
Decameron’ u merak ediyorum, ciltli dimi, konusu nedir acaba, nasıl bir kitap, ne kadarsa aldınız?

1 Beğeni

Merhabalar, bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bende Alfa’nın kendi sitesinden aldım. Decameron

17 şubat sipariş, 11 mart kavuşma :slight_smile:

14 Beğeni

İdefix sağolsun İki Şehrin Hikâyesi’ni halen göndermiş değil. Değirmeni de öyle ama beklemiyim artık dedim bunları paylaşıyorum.

30 Beğeni

Hasan Ali Yücel Klasiklerinin ciltli halini alıyorsunuz diye size çok imreniyorum :sweat_smile:

3 Beğeni

Sadece ben değil alan çok arkadaşımız var :slight_smile:

Teşekkürler