İlknokta’dan yapmış olduğum alışverişim.
Herkeste Amerikan Vampiri görüyorum, özel indirime mi girdi acep?
Özel indirim yoktu , yüzde otuz indirimle aldım.Ne zamandır aklımdaydı
ben 2 sinde idefix ten söylemiştim ama iki şehrin hikayesini içinden çıkartıp anca bugün yollardılar. Uzun zaman sonra idefix siparişi geçmiştim, pişman oldum.
Güle güle okuyun.
Çok güzel yapmışsınız o zaman
Teşekkürler dostum
Ben idefix ve D&R la ilişiğimi kestim , kafam çok rahat
İlk iki sayısını Online olarak okumuştum ilk çıktığında, çok da beğenmiştim. Sonra bir şekilde unutmuşum aradan 8 yıl geçmiş ://
Bu aralar Sandman’e başlamayı düşünüyorum ama Amerikan Vampiri’ni tekrar hatırlamak iyi oldu
Normalde Kidega alışverişi ile bu ayı kapattım diyordum Hepsiburada çok sürpriz oldu.2 tane farklı hesap açıp ikisinden de sipariş verdim.50 TL indirim olmuş oldu.Murakami kitaplarını uzun zamandır almak istiyordum ama fiyatı çok fazla geliyordu.Uyguna aldım,çok mutluyum
Uzundur böyle el değmemiş, tertemiz bir teslimat yapılmamıştı, üstelik havalı naylonda yoktu, kutunun içine kağıt koyarak doldurmuşlar mis gibi gelmiş.
Üstelik mng kargo ile.
Sanırım diğerleri eldeki yırtık, eski, çizik kitapları belki kabul edilir diye gönderiyorlar, üstüne kötü kargolamada eklenince sonuç kötü oluyor.
Neyse güzelliklere gelelim, POE vs Lovercraft tartışmalarına kendimce nokta koymak için Poe ‘ nun tüm hikayeleri, tavsiye üzerine Butimar, indirimden dolayı N. ağladığında ve Cennetin Doğusu.
İyi okumalar,
Decameron’ u merak ediyorum, ciltli dimi, konusu nedir acaba, nasıl bir kitap, ne kadarsa aldınız?
İdefix sağolsun İki Şehrin Hikâyesi’ni halen göndermiş değil. Değirmeni de öyle ama beklemiyim artık dedim bunları paylaşıyorum.
Hasan Ali Yücel Klasiklerinin ciltli halini alıyorsunuz diye size çok imreniyorum
Sadece ben değil alan çok arkadaşımız var
Teşekkürler