Çok güzel görünüyorlar
Babilin monokl %50 indiriminden yararlanayım dedim. Sipariş listemde 5 kitap var. Parayı hesap kartına yatırdım. Her şey hazır siparişi vereceğim bi de ne göreyim sadece kredi kartı veya havale ile ödeme var. Onca hazırlık boşa gitti. Neyse erken sipariş sorunu olmayacak bu sayede tahmin edildiği gibi ay sonunda Ithaki %50 indirimi olursa. Nasip böyleymiş napalım kredi kartı dediler.
Bkm ödeme şekli de böyle mi? Onda var birkaç kitap iyi indirimli Ithaki yayınlarının. Illa erken sipariş sorunu yaşayacağım.
Bir sorum var
Bkmden alış-veriş yaptım kupon verdi .
Ve uygulamada arkadaş daveti yapınca da indirim kuponu veriyor ya
Ikisini aynı anda kullanabiliyor muyum ?
Aynı anda sadece 1 kampanyayı aktif edebiliyorsun…
Teslimat noktalarından nasıl teslim alıyorsunuz kitapları? Yani kargoyu açıp bakmak mümkün mü? Kitap zaten hasarlı gelmişse ne yapıyorsunuz?
Teslim noktaları genellikle kafe tipi yerler olduğu için, isterseniz teslim aldıktan hemen sonra açıp bakabilirsiniz.
Kutuya baktım. En ufak bir hasar bile yok. Eve geldim, 1 kitapta küçük bir kapak deformasyonu var. O da seneler önce çıktığı ve raflarda kaldığı içindir. Çok memnunum (ilk defa teslimat noktasından alıyorum)
Yaklaşık 30 dakika önce hepsiburada siparişlerim geldi
Şunu söyleyeyim gördüğüm en kötü paketlemeydi.Murakami kitaplarını kargo poşetine koyup aynen göndermişler diğer çizgi romanlarda kutuya baştan savma konulmuş ama asıl nokta hiçbir kitapta birkaç tane görülmeyecek kadar küçük ezik haricinde hiçbir sıkıntı olmaması… Bütün şansımı bu siparişte kullandım sanırım
Hepsiburada kargo hizmeti gerçekten rezalet. Çok defa kitap aldım sadece kutuya koyup yolluyorlar. Masaüstü bilgisayar toplamıştım 1200 TL ye işlemci almıştım onu bile sadece kutuya koyup yollamışlardı. Hiçbir koruyucu önlem yok. Zorunda kalmadıkça hepsiburada tercih etmiyorum.
100/25 indirimi görünce almamak olmazdı,katılıyorum bende kargolamaları istisnalar hariç çok kötü.
Ahhhhh, yapmayın bunu…
Bir süre öncesine kadar Zagor’un bütün, Teks’in çoğu sayısına sahiptim…
Yapmayın bana bunu…
Babil kitaplığından eksik kalan kitaplarımı alarak çok sevdiğim bu diziyi tamamladım. Turuncu kitaplar dizisinden ilgimi çeken diğer kitapları da aldım bu sebepten gönül rahatlığı içerisindeyim umarım defosuz bir şekilde kitaplara ulaşırım.
Bu arada kitapyurdu temin süresi 24 saat olan kitapların teslim süresini “5 iş günü” olarak gösteriyor… Benim için suyu artık kaynayan kitap yurdunu bu ay kırmızı kedi indirimi kurtardı…
Ayda bir profil resminizi görüp mutlu oluyorum ve holo yapıyorum.
Birilerine hediye mi edilecekler? Hepsi aynı gözüküyor da