Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Son aldığım kitaplar, Koç üniveristesi yayınlarının kitaplarını kitapyurdundaki indirimden söylemiştim ve kitaplara bayıldım, kağıt kalitesi, kapakları bir harika :heart_eyes:

Mişima kitap kulübünde okuyup beğendiğim bir yazardı, bu kitabını da beğenirsem diğer kitaplarına da şans vereceğim.

11 Beğeni

HP sonrası Kidega siparişim de geldi.
Bu ay sadece çizgi romanlara abandım :sweat_smile:
Kutulama iyiydi,sadece Beşir’le Vals biraz alınma ve Bölünmüş Topraklar kitabında arka tarafta eziklik/yamukluk var ama iade ile uğraşmayacağım sanırım,düzelsin diye üzerine ağırlık koydum…

Kara Prizma kitabını her indirimde görüp almıyordum enpara ile bedavaya geldiği için mutluyum :partying_face:

15 Beğeni

Sonunda aldım be Edgar Allan Poe iletişim baskısını. Bekle beni Poe…

12 Beğeni

Birinci Sınıf Delilik ile bu kitap arasında kaldım. Ama diğeri daha ağır basıyor. Sence neden bunu almalıyım?

1 Beğeni

Cevap aslında basit,hangisini okumak istiyorsan onu al derim :slightly_smiling_face:
Birinci Sınıf Delilik güzel duruyor lakin ben Kara Prizma’yı hep erteledim o yüzden hakkımı o yönde kullandım.Hangisini daha çok okumak istiyorsan onu tercih et.

1 Beğeni

Tex listesi yaptım, bayağı bir kitap birikti. Yavaş yavaş tamamlayacağım.

1 Beğeni

Kara Prizma Enpara Kidega kampanyasında. Kidega kitapları siparişin ertesi günü kargoya verdi ve bu kez çok hızlı temin / kargolama yaptı.

29 Beğeni

Şu çizgi romanlardan Avatar kokusu aldım?

2 Beğeni

Okuoku

12 Beğeni

Kitapyurdu alışverişim:

26 Beğeni

Avatar kitaplarınında yazarlarından :slight_smile:

1 Beğeni

Idefix’de indirimdeydi. Bir de üstüne sepette %10 indirim ve kargo bedava olunca çoo uygun oldu.

9 Beğeni

kaçırdım alamadım diye üzülürken letgoda rastladım :crazy_face: harika bi baskı olmuş bayıldımmm :sparkling_heart:
kargo dahil 55 tl tuttu :grin:

12 Beğeni

Ciltli mi? İnce kapak gibi duruyor ama teyit etmek istedim

Ciltli değil. Normal karton kapaklı.

1 Beğeni

32 Beğeni

ilknoktadan mi geldi hepsi? Benim 13.cilt hasarlı geldi ve ilk defa bir siparişimi iadeye yolladım. Kitap çok zayıf geldi diğer ciltlere göre ggözüme.

2 Beğeni

Evet hepsini ilknokta sitesinden aldım. Dediğiniz gibi 13. ciltle bir sorun var sanırım, bendeki son sayfada bir kopma var gibi.

1 Beğeni

Okurların baskılarının intikamı olarak kalitesiz bastılar heralde (!) :rofl:

Hediye gönderdikleri “Okuma Notlarım” gerçekten çok hoşuma gitti benim.Sanırım aynısından ücretli olarak da alacağım.Tavsiye olunur gönül rahatlığıyla.