ders çalışmak yerine işsiz işsiz forumda dolaştığım için farketmeden aylar öncesine gitmiş olabilirim
Genel anlamda haklısınız. Ama bundan 8-9 ay önce İthaki kitapları bile kötü kondisyona sahip olarak geliyordu. Forumdaki yorumlardan takip edebildiğim kadarıyla bayağı düzeltmişler bu sorunu.
Ben en çok Bitmemiş Öyküler’in sorunsuz olmasına sevindim. Çünkü böyle kalın kitaplar genelde hasarlı geliyor.
@GkiraraJ evet o dönemdi. Ben ayrıca İthaki’nin son dönemde bastığı kitapların kağıt kalitesini de beğendim. En son Drizzt kitaplarında hem kapak, hem de kağıt kalitesi çok kötüydü.
Evet, yanılmıyorsam ağustos-eylül gibi gelen tüm kargolar parçalanmış, ezilmiş, rezil kargolardı. O resimleri gördükten sonra silmiştim ilknoktayı ama son zamanlarda gördükçe iyi anlamda şaşırıyorum. Böyle devam ederler umarım.
Ben de en son geçen sene bayrama özel %50 indirim olduğunda alışveriş yapmıştım, kitapların kondisyonları çok da iyi değildi ve baya geç göndermişlerdi o zamandan beri kullanmadım. Sandman okumak istiyordum, uzun zaman sonra indirimden yararlanayım dedim.
Kitaplar gelebilirse paylaşırım fotoğraflarını. Roma tarihi ile ilgili alınabilecek başka kitaplar da vardı ama kendimi zorlamamak için bu kadarla yetindim.
Ben de o dönem ilknokta’dan alışveriş yapmıştım sanırım. Adeta paketlemeden göndermişlerdi. Normalde sadece aras ile çalışan sitelerden hayatta sipariş vermezdim %50’ye kandım. Hayatımın en kötü e-ticaret tecrübesi ilknokta. Düzeldiği iddia edilse de hiçbir zaman sipariş vermeyi düşünmem artık.
Jack London kitaplarının ön yüzlerini manzaralı bir yere dizip fotoğraf atar mısın?
@Ufuk kitapların hepsi için yapsın bunu. Hatta bilgisayar masasının üzerinde olanları da yanlarına dizsin öyle fotoğraf çeksin.
Bu arada Ufuk masaya 299 TL veririm.
Olur Wuhan manzaralı olsun mu?
@alper Son 300 düşünmüştüm kısmet artık Masa çok iyi kaçırma fiyatları daha da artmadan
1 TL ile kaçırdık masayı, neyse başka zaman artık.
O sıra bir şeyden ötürü aşırı yoğunluk vardı ve o yüzden kargolar o kadar kötüydü diye hatırlıyorum ama yine de berbat ötesiydi kitaplar. Aynı dönem hepsiburada içinde ayni durum yaşanmıştı diye hatieliyprum.
Anaaa paylaşmamış. Hakikaten merak ediyordum. Resmen öbürsüleştirildim.
@Ufuk aramızda bir espiri var, ben de yazınca öyle zannetti galiba. Ufuk şaka değil gerçek. Jack London kapaklarını görmek istiyor @Agape
İlknokta herkese sorunsuz gelmiş ne güzel. Ben de Vaiz 7. cilt eksik geldi. Mail attım hemen göndereceğiz dediler, Normal kitaplar 20 saatte geldi bundan 2 gündür tık yok. Bakalım ne zaman gelecek ya da gelecek mi?
Biliyorum. Şakayla karışık yazdım ama şakaya kurban gitti.
“Manzara aramaya çıktı, gelecek…”