Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

ders çalışmak yerine işsiz işsiz forumda dolaştığım için farketmeden aylar öncesine gitmiş olabilirim :grimacing:

1 Beğeni

Genel anlamda haklısınız. Ama bundan 8-9 ay önce İthaki kitapları bile kötü kondisyona sahip olarak geliyordu. Forumdaki yorumlardan takip edebildiğim kadarıyla bayağı düzeltmişler bu sorunu.

Ben en çok Bitmemiş Öyküler’in sorunsuz olmasına sevindim. Çünkü böyle kalın kitaplar genelde hasarlı geliyor.

@GkiraraJ evet o dönemdi. Ben ayrıca İthaki’nin son dönemde bastığı kitapların kağıt kalitesini de beğendim. En son Drizzt kitaplarında hem kapak, hem de kağıt kalitesi çok kötüydü.

2 Beğeni

Evet, yanılmıyorsam ağustos-eylül gibi gelen tüm kargolar parçalanmış, ezilmiş, rezil kargolardı. O resimleri gördükten sonra silmiştim ilknoktayı ama son zamanlarda gördükçe iyi anlamda şaşırıyorum. Böyle devam ederler umarım.

2 Beğeni

Ben de en son geçen sene bayrama özel %50 indirim olduğunda alışveriş yapmıştım, kitapların kondisyonları çok da iyi değildi ve baya geç göndermişlerdi o zamandan beri kullanmadım. Sandman okumak istiyordum, uzun zaman sonra indirimden yararlanayım dedim.

4 Beğeni

Aldığım en temiz kitaplar olabilir. Tertemiz misss…

İlknoktaya helal.

17 Beğeni

Kitaplar gelebilirse paylaşırım fotoğraflarını. :sweat_smile: Roma tarihi ile ilgili alınabilecek başka kitaplar da vardı ama kendimi zorlamamak için bu kadarla yetindim. :sweat_smile:

6 Beğeni

Ben de o dönem ilknokta’dan alışveriş yapmıştım sanırım. Adeta paketlemeden göndermişlerdi. Normalde sadece aras ile çalışan sitelerden hayatta sipariş vermezdim %50’ye kandım. Hayatımın en kötü e-ticaret tecrübesi ilknokta. Düzeldiği iddia edilse de hiçbir zaman sipariş vermeyi düşünmem artık.

İlknokta ve Alfakitap alışverişlerim ikisi de sorunsuz.

28 Beğeni

Jack London kitaplarının ön yüzlerini manzaralı bir yere dizip fotoğraf atar mısın? :sweat_smile:

2 Beğeni

@Ufuk kitapların hepsi için yapsın bunu. Hatta bilgisayar masasının üzerinde olanları da yanlarına dizsin öyle fotoğraf çeksin.

Bu arada Ufuk masaya 299 TL veririm.

3 Beğeni

Olur Wuhan manzaralı olsun mu? :smile:

@alper Son 300 düşünmüştüm kısmet artık :rofl: Masa çok iyi kaçırma fiyatları daha da artmadan :slight_smile:

1 Beğeni

1 TL ile kaçırdık masayı, neyse başka zaman artık. :slight_smile:

1 Beğeni

O sıra bir şeyden ötürü aşırı yoğunluk vardı ve o yüzden kargolar o kadar kötüydü diye hatırlıyorum ama yine de berbat ötesiydi kitaplar. Aynı dönem hepsiburada içinde ayni durum yaşanmıştı diye hatieliyprum.

İlknokta siparişim. Aynı gün kargoya verdiler. Sadece Yılmaz ERDOĞAN D&R’dan.

14 Beğeni

Anaaa paylaşmamış. Hakikaten merak ediyordum. Resmen öbürsüleştirildim. :expressionless:

2 Beğeni

@Ufuk aramızda bir espiri var, ben de yazınca öyle zannetti galiba. :slight_smile: Ufuk şaka değil gerçek. Jack London kapaklarını görmek istiyor @Agape

1 Beğeni

İlknokta herkese sorunsuz gelmiş ne güzel. Ben de Vaiz 7. cilt eksik geldi. Mail attım hemen göndereceğiz dediler, Normal kitaplar 20 saatte geldi bundan 2 gündür tık yok. Bakalım ne zaman gelecek ya da gelecek mi?

1 Beğeni

Biliyorum. Şakayla karışık yazdım ama şakaya kurban gitti. :sweat_smile:

2 Beğeni

Paylaş paylaş paylaş!! @Ufuk

2 Beğeni

“Manzara aramaya çıktı, gelecek…”

2 Beğeni