Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Dün verdiğim n11 siparişim geldi ama pişman ettiler yine. Bu nedir Allah aşkına. Değişim olacağı apaçık ortada. Kargo masrafı da firmaya ait. Hiç umurlarında değil ceplerindeki para.

7 Beğeni

Cidden bunu gönderene yazık. Nasıl bir kafa yaşıyordu acaba? Zaten insanlarda empati duygusu olsa hiç böyle sorunlarla karşılaşmayacağız

İadeden başka seçeneğin yok maalesef. Satıcı ile konuşup belki özelden iade isteyebilirsin

1 Beğeni

Bu nasıl kargo ya yazık.

Geçen yıl bana gönderdikleri Witcher serisi de aynen sizinki gibi hasarlıydı. Yanlış hatırlamıyorsam Soru Sor bölümünden Pegasus ile iletişime geçip değişim talep etmiştim ve değişim yapılmıştı.

@wifhty_zet ben uygulama üzerinden soru sorduğumda yanıt verip, bilgisayardan değişim seçeneğini tercih etmemi istemişlerdi. Değişimde bir sorun yaşamadım.

1 Beğeni

Dünden beri 3 soru sordum hiç yanıt alamadım. Değişim seçeneği masaüstü bilgisayara geçince göründü. Android’den girince ne uygulamasında ne de mobil sitesinde görünmüyor değişim seçeneği.

Ön talep oluşturdum. Açıklamaya hangi kitabın ne sıkıntısı varsa yazdım, inşallah sağlam olanı da alıp arızalıyla değiştirmezler.

2 Beğeni

Pegasus’un n11 veya gittigidiyor mesaj kısımlarına hiç bakmıyorlar sanırım. Black friday döneminde 6’lı seti almıştım ancak kargoların yoğunluğu nedeniyle elime ulaşmadan onayı veremeyeceğime dair mesaj attığımda dönmediler. Üstelik mağdur olmamaları adına bunu 4 5 kez tekrarlamıştım. Dediğim gibi Pegasusla mesaj kısımlarından iletişime geçmek çok zor.

Aynen öyle sandımdı :smile: @Agape paylaşırım birazdan :v:

@Agape buyrun :slight_smile:

7 Beğeni

Sağ ol. Pek beğenmedim. Sırtları güzeldi ama…

1 Beğeni

Valla aynen katılıyorum ama sırtları için alınır

Bilemiyorum Altan… :roll_eyes:

O ortalarını bir boyayasım geldi anlatamam.

2 Beğeni

Hiç aklımda yokken yattığım yerde bu alışverişi yaptım. Malûm evde iken pek para harcayamıyoruz. Ama güzel fırsat oldu. Bir arada toplu witcher setini almayı düşünüyorum. Şu 8.kitapta geldiğinde tabiki.

9 Beğeni

Fidankitap üzerinden 65 liraya satın aldığım Malloryon setinin para iadesi yapılmış :confused: üzüldüm.

Geçen paylaşmışlardı, burada 60 tl.
https://www.kitaptr.com/metis-yayinlari/david-eddings/malloryon-5-cilt-takim-kampanyali/9786053160656

4 Beğeni

Seri harcanan vakte değiyor mu? Forumda uzun zamandır görüyorum dikkatimi çekmeye başladı ama olumlu-olumsuz herhangi bir görüşüm yok tavsiye eder misiniz? :smile:

1 Beğeni

Tabi ki değiyor ama ilk önce belgariad okunması lazım.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bir de buradan alayım :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben şiddetle tavsiye ederim… Bazı yerlerde “yok efendim hafif kitap”, “çocuk kitabı kardeşim”, “aaaa, Belgariad mı, eh işte” tarzında yorumlar görebilirsiniz… Aldırmayın…

İlk bölümü (ilk bölüm kötü demiyorum) geçtikten sonra kendinizi serüvene kaptıracaksınız, sayfalar ardı ardına akıp gidecek. Hele İpek’in, Barak’ın, Polgara teyzenin, Belgarath’ın birbirleriyle didişirken yaptıkları espriler harika…

Her fantastik severin kitaplığında bulunması gereken bir dizidir Belgariad ve devamı Malloryon…

Yüzüklerin Efendisi’ni çok seven biri olarak belirteyim ki ben Belgariad’ı daha çok severim… Ama sonuçta bu bir zevk meselesi tabi…

Not: Sakın Belgariad hakkında kötü şeyler yazayım demeyin yoksa @Agape 'nin hışmına ve büyüsüne uğrayabilirsiniz…

2 Beğeni

DRM15 kodu ile kargo dahil 60 TL ye alabilirsiniz.

1 Beğeni