2019 Ağustos’undan bu yana ilk defa kitap alışverişi yaptım! İdefix’in yanlış fiyat girmesini değerlendirdim.
Yüzüklerin Efendisi’ni geride bırakan bir güzel insancık varmış. Tanımak isterim
Ahhh… Dostum şöyle yazmıştım:
Zevkler ve renkler tartışılmaz…
Ne yalan söyleyeyim benim seri hakkında bir fikrim yok
Sadece indirimi paylaştım.
Tartışmaya açık bir konu değil elbette. Takılmacalar (ama Yüzüklerin efendisi daha iyi, şimdi doğruya doğru demek lazım
Turuncu kitaplardan ilgimi çeken eksiklerimi tamamladım
1.kitabın arkasında duranlar, böylece Babil kitaplığımı tamamlamış oldum.
Fidan kitap kampanyasından aldıklarım geldi. Paketleme önceki siparişim gibi iyi değildi. Kitaplardan sadece Tezer Özlü - Çocukluğun Soğuk Geceleri kitabında biraz yıpranma var, onun dışında kitaplar da bir sorun yok.
Hiç alış veriş yapmadım bu siteden… Az önce baktım, Ötüken Neşriyat yüzde elli indirimde… Eksikleri tamamlamak için bir fırsat…
Site güvenilir mi? Önerir misiniz?
Çok merak ettiğim “Y Son Erkek” serisini farklı farklı sitelerden tamamladım. Tek sıkıntısı 2. Cildin sayfaları birleşikti. Tek tek açmayla uğraştım o kadar
İş bankası Levent Cinemre den okudum bence kendisi tam bir Jack London hastası diyebilirim.
Aradığım hiçbir kitabı bulamadım bu sitede,Kitap çeşidi çok az malesef…
Bu benim 2. Siparişim. Kargo biraz özensiz geliyor. Kutunun içine koyup gönderiyorlar.
ilk alışverişimden memnun kalmıştım ancak son alışverişimden 2ürünü iptal etmişler, hani kitabı stokta gösterip siparişi verdikten sonra da iptal edildiğini görmek sinir bozucu. onun dışında hasarlı vs kitap çıkarsa değişimini rahatlıkla yaparlar müşteri temsilcileri çabuk dönüyor mesajlara güvenilir ama bi değişik de ayrıca
İlk nokta bu sefer biraz üzdü, Vaiz 4.cildin kenarları kalkmış ve Yalom Annem ve hayatın anlamı üstü kenarı ön kapak kenarları epey yıpranmış. Kargolama kötüydü maalesef. Kitaplar kalın patpat paketlere özenle koyulmuş ama dış paket tam kapanmamış. Açıklık bantla ve ayraçlarla kapatılmaya çalışılınca da araçlardan hayır göremedim. Hepsi banta yapışmış velhasıl defolar ile ilgili bir rica maili attım. Şu dönemde değişime gönderemeyeceğim ama insanlara böyle kitaplar göndermeyin lütfen, dedim… Tatlı tatlı… Umarım daha özenli olurlar.
Fidan kitap siparişlerim geldi, sadece bir kitapta sıkıntı var ama o kitapta her yerde olmayan bir kitaptı o yüzden geri göndermeyeceğim.
Son ilknokta siparişim kötüydü,forumdaki son yorumlar harikaydı şans vereyim dedim şuan kargomu bekliyorum,umarım hasar vs olmaz…Sizin adınıza üzüldüm rahatsız edici bir durum
Ben iki kez alışveriş yaptım ilknokta’dan. İlk siparişim bu kara cuma günlerinde oldu. Aynı akşam veya ertesi gün kargoya verilmişti kitaplar ve gıcır gıcır elime ulaşmışlardı. Bu ikinci alışverişim de üstte ki gibi oldu. YALOM’un 3 kitabı totalde 24-25 tl idi. Haydi çok uygun fiyatla aldığım için onu tolare ederim ama Vaiz’de ki durum beni hayal kırıklığına uğrattı. Umarım sizin kitaplarınız elinize sorunsuz ulaşır.
Bu arada aklıma geldi, kurye eldiven takıyordu. Eldivenle kendini koruyor olabilir fakat bu bizler için daha riskli. Eldiven olmasaydı elini sık sık yıkayabilirdi bu konuda hassas olurdu fakat eldivene güvenip muhtemelen yıkamıyorlardır, eldivenin sık sık değişmediğini de hesaba katarsak o eldivenlerden korksak iyi olur. Bizim için virüs toplayıcısılar.