Orası burası dağılmış halinin fotoğrafını da isterüz
Olalla’dan birkaç fotoğraf atma imkanınız var mı hocam?
Kısa, 53 sayfa. İthaki karanlık diziye uygun bir kitap. Çevirmenin notuna göre Olaya diye okunuyormuş.
Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim.
Hepsiburada’dan gelen indirim kuponuyla bedavaya geldi
Can yayınlarının çıkardığı özel baskılardan artık istediğim kalmadı.Kargo poşetine aynen koyup göndermişler…Birkaç ufak ezik dışında sorunsuz geldi şükür.
bu seri epey kaliteli olmuş bence bende de bütün kitaplar var
Acaba bu özel seriyi toplamalı mıyım?
Kesinlikle tavsiye ederim
Güzel kitaplar almışsınız, Atsız, Aytmatov, Kubilay… İyi okumalar…
@Mevlevisultan Bozkurtlar’ın bende (abimden kalan) 1977 yılı baskısı vardı. İçinde renkli resimler var. Buna rağmen sizin aldığınız baskıyı birkaç ay önce ben de aldım.
Teşekkür ederim. Bozkurtlar özel baskı isterdim ama bununla diare edeceğiz artık.
Alfa Yayınevi indirimini değerlendirmek için kitapmatik sitesinden sipariş vermiştim. Aldığım ürünlerde 24 saatte kargoda yazmasına rağmen iki gündür kargoya verilmedi. Bilgi almak için yazmıştım verdikleri cevap şu şekilde ;
Merhabalar efendim
siparişinizi vermiş oldugunuz ürünlerimiz depomuzdan gelecektir.
Kargolarımın tarafımıza ulaşmasını beklemekteyiz.
Gelir gelmez tarafınıza gönderim sağlanacaktır.
Göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
O zaman oraya 24 saatte kargoda yazmayacaksınız. Kitaplar acil değil sonuçta ama yapılan muamele hoş değil. Tekrar kullanmam sanırım bu siteyi.
Depodan yolladıklarını forumda biri daha yazmıştı. Ciltli kitap sipariş verecektim vazgeçtim bu yüzden. Bakalım benim siparişim nasıl gelecek
Hocam depodan, dükkandan, stoktan vs nerden olduğu fark etmez ki. Satış yaptıkları sitede yazan 24 saatte kargoda.
Yeni sitelere destek olalım, tekelleşme olmasın diye veriyorum böyle siparişleri ama hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor.
O konuda haklısınız. Doğru olmayan bilgiyle reklam bunlar hep. Dediğiniz gibi şu durumda hiç bir kitabın acelesi yok. Dürüst olsalar keşke
Karantina bunalımında yaptığım alışveriş. İknokta ve kitapsepetinden aldım hepsi çok güzel neredeyse kusur yok.
Kitapmatik, Fidan Kitap ve Babil’den son dönemde aldıklarım. Fidankitap’tan PTT ile gelmesin diye kargo ücreti ödeyerek aldım. Zaten fiyatlar epey iyiydi. Paketleme güzeldi. Kitapmatik pıt pıt ve kargo poşeti ile yollamış. Hasar yoktu ama tozluydu kitaplar.
Hocam aslında haklısınız ama bence biraz daha toleranslı olabileceğiniz bir konu ve dönem.
Canınız sağolsun beklersiniz bir gün daha. Ayrıca gerçekten çok uygun bir satış yaptılar. Desteklemekten geri durmayın