Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İşte karantinanın özeti. N11 alışverişim geldi. Her birinin kapaklarını kolonyal bez ile tek tek sildim fakat halen pimpirikliyim. Gelen kargocu eldivenle getirdi ürünleri paketi özenle açıp her birini sildim ve sehpada beklemeye aldım.
Ayrıca bu kitapların tavsiyeleri için @Everfever’a da çok teşekkür ederim.

25 Beğeni

Amazon’un aynı gün ya da ertesi gün teslimatına çok alışmışım. D&R ve İdefix’ten haftasonu verdiğim siparişler hala kargolanmamış bekleyemiyorum sabırsız yaptı beni Amazon.

3 Beğeni

Yeşim Şehri’ni yakın bir zamanda okursanız kitapla ilgili yorumunuzu almayı isterim. Konusuna baktım fena görünmüyor. Merak ettim doğrusu.

1 Beğeni

Benim de merakla okumak istediklerimden. Bu aralar yaşananlar yüzünden kafam kitap almadığından hafif şeylere yöneldim ama okur okumaz görüşlerimi paylaşırım.

1 Beğeni

N11 ithaki alışverişim.

19 Beğeni

“Biz” kitabını neden bilim-kurgu serisindeki haliyle almadınız? Bunu almaya iten şey neydi? (normal soru :slight_smile:

Ben bilim-kurgu serisindeki haliyle aldığımı sanmıştım. Çünkü görseli o şekildeydi. Fakat nedenini anlayamadığım bir şekilde böyle geldi. Aslında tereddüt etmeliydim, çünkü fiyatı diğer sitelere göre çok çok uyguna geldi. Kötü bir dönem içerisinde olduğumuz için itiraz etmeyip bu şekilde okumayı düşünüyorum.

Bu halinde oldukça fazla çeviri sorunları mevcut. Şimdiden kolay gelsin diyorum.

1 Beğeni

Oo, bunu bilmiyordum. Beni yıktınız. İtiraz sürecini başlatıyorum öyleyse.

Detaylı açıklamaları bir arkadaş uzun uzun yapmış. Bir gözden geçirin. Biz - Çeviri Hataları

1 Beğeni

Sanki bkk içinde bunu düzeltmeden direkt yeni kapak ile basmışlardı. Sözde düzelttik diyerek aynı baskıyı yayınladılar diye sitemler gördüğümü hatırlıyorum forumda.

1 Beğeni

Olabilir ben bkk içerisinde okudum ve oldukça hatalı ve zor bir okuma oldu. Diğer baskısını okumadığım için mukayese edemeyeceğim.

Düzeltildiğini okumuştum forumda.

az önce benim de ilk nokta siparişim geldi, kutuya sıkıştırmışlar hiç poşete vs koymamışlar bu sefer. 1tane bile ayraç yok bir de :smiley: conanın kapak kısmı minicik yırtılmış ve biraz yıpranmış, 1 kitap daha hasar görmüş. önceki siparişim çok iyiydi bu da tam tersi oldu bi öyle bi böyle bu ilknokta. :disappointed:

İlknokta siparişim geldi bu kadar saçma sapan bir kargolama olamaz.Baya poşet koymuşlar aferin size ama keşke içlerine koysaydınız yada düzgün koyup bu hale getirmeseydiniz kitapları.Hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi,kitaplar zemine üst üste konmuş,bu yüzden kaymış birbirlerine girmişler…
Vaiz 2-3-6-7 ve Sandman 3-4-7 ve diğer 4 kitap sağlam ulaştı.

Sandman 1-2-5-8 ve Vaiz 4-5 berbat ötesi gelmiş hepsinin sırt kısmı yamulmuş ayrıca Bebek Evi bildiğin ortadan yamulmuş gibi ben bunları koymaya utanırdım koysam bile en azından düzgünce koyardım,geçen siparişimin kargolaması berbattı,forumun güzel yorumlarından sonra umutlandım ama yok yine berbat bir paketleme.Bir ayraç vs hiçbir şey yok ki şuraya 350 TL verdim.Vaiz 2-3-6-7’yi ve diğer 4 diğer kitabı alacağım diğerlerini iade edeceğim,öyle bir seçenek yoksa tamamen iade edeceğim bir daha almayacağım kesinleşti ikinci BKM oldu benim için.

İade süreci hakkında bilgisi olan söylerse sevinirim…

3 Beğeni

Sizinki sanırım şanssızlık hocam. Sanki çalışan, poşete koymayı unutmuş. Ben 6 kitap sipariş vermiştim, 3’ünü bir poşete, diğer üçünü de başka bir poşete koymuşlardı. Bir kitap hariç, gayet temiz geldi kitaplar.
İade (veya değişim) sürecine gelirsek, +90 530 882 27 18 nolu whatsapp hattından durumu anlatın, kitapları göndereceğiniz bir adres verecekler, o adrese faturasıyla birlikte gönderin. Boş bir A4 kağıda talebinizi yazın, yardımcı olacaklardır.

@Who_Sametto bildiğim kadarıyla sadece Aras kargo ile çalışıyorlar. Ben whatsapptan yazdığımda birkaç dakika içinde dönüş yaptılar :slight_smile: muhtemelen yarın dönerler size de.

1 Beğeni

Poşetleri yana ve üste sıkış tıkış koymuşlar :sweat_smile: Dediğiniz gibi yaptım hem whatsapptan yazdım hemde mail attım dönüş bekliyorum.Gönderimi umarım sadece Aras ile yapmıyoruzdur biraz uzak kalıyor evime

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla sadece aras ile gönderim yapılıyor ayrıca whatsapp’tan yazdığım mesaja birkaç gün sonra cevap vermişlerdi.Bence yarın sabahtan arayın hemen ulaşabilirsiniz arayıp

@Agape tanıdık geldi mi? :slight_smile:

Okumadın değil mi o seriyi nasıl acaba?

Ben şehir değistirdim ve maalesef yanıma sayılı kitap aldım. Üstelik yaşadığım psikolojik çöküntü sonucunda kitap okumaya ara verdim. İte kaka 30 sayfa zor okudum geçen gün. Benim o seriye bakmam yıllarımı alabilir. :slight_smile:

2 Beğeni