Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Ders olsun hepsini idare edin derim, onlar düşünsün.
Birileri övdükçe alışverişler oraya yöneliyor ve yoğunluk karşısında yetersiz kalınca böyle saçma sapan gönderimler yapıyorlar.
Yani bu kadar naylon ile tertemiz çiziksiz, darbe almadan gönderim yaparsın. Muhtemel oradan buradan gelen iadeleri de kakalıyorlar millete, hepsinin alıcısı var.

Amazon bunlardan bir tık daha iyi gerçi bugün gelen kargoda da naylon yoktu ama genel gönderim iyi. En güzeli biraz fazla verip kitapçılardan dokunulmamış tertemiz seçmek.

1 Beğeni

• %10 indirim ile 83.70₺’ye aldım. Enpara kampanyası sayesinde 25₺ iade kazanacağım. Bu edisyon bana 58.70₺’ye mal olmuş olacak. Aşırı ama aşırı mutluyum. Darısı tüm kitapseverlerin başına…
3 Beğeni

İki kitaptan oluşan İdefix siparişim geldi. İkisi de hasarsız, tertemiz…
Özellikle Star Wars Yeni Bir Umut çok hoşuma gitti, her ne kadar kapak kalitesi biraz ince olsa da…
Ayrıca İnkılap’ın İmparator ve Jedi’ın Dönüşü de basacak olması benim için güzel bir haber oldu.

16 Beğeni

Bende eski Dost baskıları var Star Wars kitaplarının ama yeniden baskı yapmaları çok iyi oldu. Yeni baskıları da yavaştan alacağım.

1 Beğeni

Kesinlikle çok iyi oldu, çünkü bende eski baskılar yok :slight_smile:

1 Beğeni

İlknokta siparişim geldi. Gayet güzel kargolanmıştı, kitaplar çiziksiz desem yeridir. Konudaki bazı mesajları görünce korkmuştum açıkçası ama şanslıyım sanırım.
Ortaya karışık bir sipariş oldu, yeni çıkanlar eksikler, serinin devam kitapları vb.

23 Beğeni

Şans böyle bir şey :smiley: Benim siparişin yarısından fazlasının sırtı bildiğin yamulmuş,sizin adınıza sevindim,beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

1 Beğeni

Ee o kadar rica maili attım. “Lütfen daha özenli olun” diye =) Dikkate alınıyor demek ki… Şaka bir yana sizin adınıza iyi bir haber, keyifle okuyunuz.

1 Beğeni

Hazır babamla kardeşim kitap sipariş etmişken şu 3 kitabı 12 TL’ye almış oldum. :slight_smile:

12 Beğeni

Acaba "Kara Prizma"yı bitirmeye mi çalışıyorlar? Hem ucuz çoğu yerde hem de burada bedava alınabiliyor enpara ile. Bilmiyorum nedendir

Son 3 aydır kidega hediye kitaplarda şaşırtıyor. Geçen ay da Fahrenheit 451 vardı hediye kitaplarda. Sanmıyorum bitirmeye çalıştıklarını.

O kitabın normal fiyatı da çok ucuz sayfa sayısına oranla. Ona şaşırıyorum

1 Beğeni

Haklısınız ama ne diyeceğimi bilemiyorum.

1 yıl aradan sonra ilk DR siparişim beni oldukça mutlu etti,az önce geldi :heart:

12 Beğeni

İlknokta İthaki yüzde 50 kampanyası 2. Siparişim de geldi.

28 Beğeni

İthaki son yıllarda bunu yapıyor ilk kitaplar ucuz oluyor, Bıçağın Kendisi, Destanlar Çağı, Uzun Dünya vs. böyle ucuza bulunabiliyor.

Sigaraya alıştıran arkadaş gibi, “bi fırt alsana bir şey olmaz”

13 Beğeni

• Arım balım peteği kidega
22 Beğeni

20 karakter 20 karakter

1 Beğeni

Ama sonra da devam kitapları pahalı geliyor diye alamıyorum. :bender: Lakin eninde sonunda aldıracak kendini tabii.

1 Beğeni

Koridor’un klasiklerdeki çeviri kalitesi hakkında bilgisi olan var mı? Bugün elime ulaştı aldığım 3 kitap,kişisel kütüphanemdeki birkaç iş bankası kitabının da bu bez ciltli hallerini ve listemde olan bazı kitapları da yine bu bez baskıdan almayı düşünüyorum.Aydınlatacak birisi olursa çok makbule geçer :heart:
-Diriliş ve Sefiller’in baskısı da var ama Sefiller kırpılmış sanırım çünkü 328 sayfa.