Ders olsun hepsini idare edin derim, onlar düşünsün.
Birileri övdükçe alışverişler oraya yöneliyor ve yoğunluk karşısında yetersiz kalınca böyle saçma sapan gönderimler yapıyorlar.
Yani bu kadar naylon ile tertemiz çiziksiz, darbe almadan gönderim yaparsın. Muhtemel oradan buradan gelen iadeleri de kakalıyorlar millete, hepsinin alıcısı var.
Amazon bunlardan bir tık daha iyi gerçi bugün gelen kargoda da naylon yoktu ama genel gönderim iyi. En güzeli biraz fazla verip kitapçılardan dokunulmamış tertemiz seçmek.
%10 indirim ile 83.70₺’ye aldım. Enpara kampanyası sayesinde 25₺ iade kazanacağım. Bu edisyon bana 58.70₺’ye mal olmuş olacak. Aşırı ama aşırı mutluyum. Darısı tüm kitapseverlerin başına…
İki kitaptan oluşan İdefix siparişim geldi. İkisi de hasarsız, tertemiz…
Özellikle Star Wars Yeni Bir Umut çok hoşuma gitti, her ne kadar kapak kalitesi biraz ince olsa da…
Ayrıca İnkılap’ın İmparator ve Jedi’ın Dönüşü de basacak olması benim için güzel bir haber oldu.
İlknokta siparişim geldi. Gayet güzel kargolanmıştı, kitaplar çiziksiz desem yeridir. Konudaki bazı mesajları görünce korkmuştum açıkçası ama şanslıyım sanırım.
Ortaya karışık bir sipariş oldu, yeni çıkanlar eksikler, serinin devam kitapları vb.
Koridor’un klasiklerdeki çeviri kalitesi hakkında bilgisi olan var mı? Bugün elime ulaştı aldığım 3 kitap,kişisel kütüphanemdeki birkaç iş bankası kitabının da bu bez ciltli hallerini ve listemde olan bazı kitapları da yine bu bez baskıdan almayı düşünüyorum.Aydınlatacak birisi olursa çok makbule geçer
-Diriliş ve Sefiller’in baskısı da var ama Sefiller kırpılmış sanırım çünkü 328 sayfa.