Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kara bilimin devam ciltleri uzun zamandır gelmiyor , yayınevlerinin İmage ile sorunu çözüldü.Umarım Arkabahçe seriyi basmaya devam eder.Bu arada Saga özel baskı harika gözüküyor :fire: Güle güle kullanın :pray:

2 Beğeni

Kidega ile karantina siparişleri tamamlandı :smiley: Her sitede gecikmeler var ama rekor 12 gün ile idefixe gidiyor.

18 Beğeni

Ucu çok açık kaldı serinin,umarım dediğiniz gibi basarlar ben gayet beğendim seriyi,bir oturuşta bitti :heart:

Teşekkürler :raised_hands:

1 Beğeni

Benim saga larda yola cikti babilden almistim pazartesi nasipse elimde🤗

2 Beğeni

Benimkilerde dün yola çıkmış.

2 Beğeni

@Asek 100 tlye aldığınız için kesinlikle kıskanmadım :joy:

1 Beğeni

90tl diyelim ona
:speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil:

Tam olarak 99 TL. :DD

100 demeye dilim varmiyor :slight_smile:

1 Beğeni

Yeni arkadaşlarım geldi. H.G. Wells ilk okunacak olan. İçindeki öyküler de heyecanlandırdı açıkçası.

22 Beğeni

H.G. Wells’de içindekiler sayfası varsa fotoğrafını atabilir misiniz?

1 Beğeni

benim kidega mart alışverişi kargolanmadı daha -.-

Neden olmasın. Buyurun;

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bunu paylaşmayı unutmuşum. Dün gelmişti. Marvel kitabını alarak doğru mu bilmiyorum ama çizgi roman almak her zaman mutlu ediyor beni.

20 Beğeni

Sorun ne acaba ;/ müşteri hizmetleri ile görüştünüz mu?

pzt akşamüstüne doğru aramayı ya da yazmayı düşünüyorum henüz görüşmedim.

Temin sürelerine bakmış mıydınız? x iş günü yazar. İş de hafta içlerini kapsar. Hani belki dalgınlığınıza gelmiştir. O konuda sorun yoksa gecikme olduğu kanıtlanmıştır :). Ben de 2 haftada 2 sipariş verdim. 1 gün gecikme ile geldiler. Akşama doğru sipariş verdiğim için temin süresinden 1 gün ben eksiltmiş gibi oluyorum ama teorik olarak gecikti :smiley:

Nisan alışverişi.

24 Beğeni

3 gündü, watchmen ciltliyle kara prizma zaten 2 kitap :smiley: klasik kideganın “Siparişindeki kitabın elimize ulaşmasında ufak bir gecikme olmuş görünüyor.” yazısı da çıkalı çok oldu.