Karantinanın kapsamı artar diye son kez İdefix ve DR’den Lovecraft ile Koridor yayınlarının kalan kitaplarını almayı düşünüyorum.DR hepsijet ile son kargolarımı 2 gün içerisinde hasarsız hızlıca gönderdi.Lakin İdefix’den emin olamadım,forumda son yorumlarda pek iç açıcı gelmedi,idefix birde uzun süredir kullanmıyorum onlarda hepsijet kullanıyor mu yoksa yurtiçi ile mi gönderiyor? Son alışveriş yapanların yorumları nedir? 
İdefix de hepsijet ile çalışıyor son alışverişim hızlı ve hasarsız bir şekilde ulaştı ama bende tam tersi bir durum oldu D&R siparişim hala hazırlanmakta ve 8 gün oldu. Pazartesi yine durum değişmezse iptal etmeyi düşünüyorum.
Asimov külliyatını yavaş yavaş tamamlamaya devam ediyorum. İki kitabın bir daha satılmamak üzere biteceği düşüncesiyle geç kalmamak gerek diyerek hemen aldım. Güneş Sistemi Öyküleri kitabının önemli olmasının nedeni içindeki öyküleri bir araya toplayan kişinin Isaac Asimov olması.
Nerden aldınız acaba? Zebramo mu?
Güneş Sistemi Öyküleri’ni Ukitap sitesinden daha önce alışveriş yaptığım birisinden aldım. Diğerini de bu Ukitaptaki arkadaştan almak istedim ama onu daha önce satmış. Mecburen Nadir kitaptan aldım. Biterse 10 Lira vermeyip alamadığıma üzülmeyeyim dedim.
Uzayın Bekçilerini 10 liraya mı aldınız?
Ben geçen hafta sipariş verdim idefix’ten. Evet hepsi jet/ekspres (bu ikisi aynı değil mi? Mail de ekspres yazıyor) ile geldi. 29’u gecesi vermişim siparişi 4-5 Nisan tahmini teslimat gibi bir bilgi vardı alırken. 2 Nisan’a elime ulaştı kitaplar. Sipariş verdiğim günü /pazar gününü saymazsak sipariş ve kitapların elime ulaşması 4 iş gününü buldu.
Bende aynı sebepten Saga ‘nın 6 cildini almak istiyordum fakat Babil ve İdefix 10 iş günü olarak gösteriyor temin süresini… İdefix’ te zaten sadece iki cilt var. Malum hemen hergün yeni önlemler alınıyorken 10 iş günü beklemeyi göze alamadım.
Saga’nın 6 cildini indirimli olarak alabileceğim ve temin süresi kısa olan biryer bilen varsa yazabilir.
Saga özel baskıları sonrası bununla beraber limitimi iyice aştım,ama 15/75’in iyice suyunu sıkmadan bıraksam olmazdı 
-Kargo yurtiçi gözüküyor,oysa ben hepsijet diye sevinmiştim…
Sizinki battı balık yan gider olmuş hocam.
180 liralık saga’ lardan 6 cilt mi gelecek?
Şuan 2 tek cilt çıktı,geriye 1 tane kaldı
Yazar 108 sayıda bitirmeyi planladıklarını söyledi. Yani bu 3 cilt hikayenin yarısı. 180 lira o zamana kadar kaç lira olur bilmiyorum artık.
Sonunda absolute edisyonları aldım, gördüğüm en iyi baskı kalitesi kesinlikle. Arkabahçeden aldım, kargo kutusu olarak cizgiroman kutusu kullanmışlar çok hoşuma gitti.
Bir de Saga’lar geldi onlar da cok sağlam olmuş. Hayatımda ilk defa sıcak fırsat yakaladım, çok keyifliyim 
Bende Absolute baskıları ha aldım ha alınca işler rayında giderse
Sagaları cidden iyi fiyata aldınız iyi okumalar 
Bu arada öyle bir kutuya koymaları harika olmuş 
Teşekkürler, burası bilmediğim biryer, güvenip alamadım maalesef. Malum durumda yıllardır alışveriş yaptığım yerler bile kargoları geciktiriyorken…
Rica ederim çizgi roman için güvenilir bir sitedir kitaplar temiz ve hasarsız teslim ediliyor Tabii son karar sizindir ve de malum virüs salgınından dolayı teslimatta gecikmeler normaldir.
Çizgi roman almak için en iyi site olabilir. Çok nadir hasarlı kitap gelmiştir bugüne kadar.Çok da sık kullanırım.Temin süresini geciktirdiklerini de hatırlamıyorum kendi adıma.İletişim konusunda da ararsanız geri dönerler.Tabi bu günlerde belki teminlerde falan sıkıntı olabilir bir şey diyemem o konuda.
100’er liralık Saga’lara kavuştuk.
@kyuzizi kenarlarda ufak tefek kıvrılma, çarpma bende de var ama bu fiyata ses etmem o kadarına 
Katılıyorum, bu fiyata bu kadarına razıyım