- Baskı, Şubat 2020 baskı tarihi. Dediğiniz gibi serideki en güncel baskı. Benim merak ettiğim sadece bu kitapta mı böyle olacak, yoksa serideki diğer kitapları da mı bu şekilde düzenleyecekler. Güzel olmuş ama serideki diğer kitaplar evlatlık gibi kaldı ya.
Basıldıkça düzenlenir bence. Zaten eski baskıdaki harita skandal gibi onu basmaya utanır insan.
Ama bende eskileri var. Eskilerini elden çıkarıp, düzenlenmiş halinimi almam gerekiyor. Zaten bir senede topladım. Bir de ucuz değil ya. Baştan niye yapmıyorlar ki. Serideki her kitap farklı kalitede.
Ben onbeşlili set halinde almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz öyle almamı birde en eski basımlı olan hangisi acaba çok mu fark var ?
Hocam baskı anlamında tek büyük fark 13. kitap. O da zaten Şubat ayında yeni baskısı çıktı. Benim de elime bugün ulaştı. 13. kitapta ön kapakta ki renkli harita ve sırt kısmı tasarımı serideki diğer kitaplarda yok. Diğerlerinde siyah beyaz bir harita ve sırt kısmıda boş. Ben ilk kitabı 2019 Ocak ayında aldım. Seriyi yeni tamamlayabildim. Bana sorarsanız hiç uğraşmayın alın derim.
Teşekkürler kısa zamanda alacağım burada da paylaşırım kitapları farkları göstermiş olurum
Bu gün büyük boy Sissoyluları tamamladım. Mutluyum huzurluyum.
Bu 3 fıstık 490 tlye geldi.Baskılara diyecek hiçbir şeyim yok tek kelimeyle ‘harika’
Arkabahçe’den aldım,bir çizgi roman kutusu beklemedim değil
Önce Saga özel baskılar,sonra Koridor klasik baskıları şimdi Absolute baskılar ve gelecek olan Lovecraftlar ile birlikte kredi kartım alev aldı desem yeridir
Birkaç yıldır sanki kendini koleksiyoner sanan hint fukarası gibi alımlar yaptığım için artık özüme dönmeye karar verdim ve 7-8 ayda A101’den bunları topladım. Tanesi 3-5₺
Artık bir gözüm A101’de. Biraz da pragmatik olmak gerek.
“kendini koleksiyoner sanan hint fukarası gibi”
Keyifle okuyun hepsini
Nereden aldınız? Keyifle okuyun hepsini
Aşağıdaki kitabı alan varsa kitap içi görsel paylaşabilir mi?
Resimlere Bakmak - Sanatın Olmazsa Olmazları
Kidega alışverişim geldi. Watchmen ciltli baskıyı almıştım. Ama dışını epey yıpratmışlar gibi geldi. Siz geri yollar mıydınız? Karantinada olmasak yollardım gibi geliyor bana napsam bilemedim.
Geri gönderirdim. Zaten süre konusunda sorun çıkartmıyorlar
evdekiler zaten vızırdıyor eve kargo gelip gidiyor diye bir de bununla uğraşırım artık harika
Geri gönderin bence.
Arkabahçe
Gönderesim vardı zaten 1tane destekleyen yorum gelmesi yetecekmiş sanırım göndermeye karar verdim ben de
Mart siparişlerim tamamlandı sonunda. İlk gönderdiğim yazıda ilknokta konusunda içim rahat demiştim ama dediğime pişman ettiler.
Watchmen de Kidega’dandı, değişime göndereceğim.
Böylece maaşımdan kalan son kırıntıları da bitirmiş oldum. Daha da Kidega - Nisan Enpara kampanyası dışında alışveriş yapmam sanırım.
El grecoya mektuplar
Foucault sarkacı
Ağustos ışığı
Büyülü dağ
Huzursuzluğun kitabı
Bu 5 kitabı imge kitaptan 112’tlye aldım. (5 al 3 öde)
İdefixten toplasanız 153 falan yapıyor, 15 tl lik kod girseniz 138 yapıyor. Kitaplar ilginizi çekiyorsa kaçmayacak bir fırsat bence.
Bu arada kitaplar hasarsız geldi.