Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kaç günde geldi acaba? Ben de bugün sipariş verdim de. Ankara’dan mı , İstanbul’dan mı gönderiyorlar?

Ankara sanırım, emin değilim. 1-2 güne geldi hemen.

1 Beğeni

Kitaplar çok güzel duruyor şimdiden iyi okumalar.Bende Vaiz’i ve Sandman’ı tamamlamak için ilknokta’dan sipariş geçtim ama gelen kitapların yarısı sağlam yarısı sırt taraftan yamulmuştu,ağzım yandı benimde :sweat_smile:
O 2 seriyi nasıl tamamlayacağım bilmiyorum :smiley:

1 Beğeni

Ben, ancak %70 %80 indirimle falan almış olsaydım geri göndermezdim (şu dönemde bir de onunla uğramamak için, normal dönemde her şartta geri gönderirdim çok yıpranmış bir iki kırık değil)

1 Beğeni

Bunların hepsini bu ay mı aldınız?

Teşekkürler, umarım benimkiler de hasarsız gelir…

1 Beğeni

sandman ve vaizi seriler bitince alırım artık diye kandırıyorum kendimi ben de :sweat_smile: değişimini yaptınız mı hasarlıların kaldı mı yoksa?

1 Beğeni

aynen bu ay. işten ayrıldım parayı oraya buraya harcamadan kitaba yatırdım kalanı işte, yoksa tutamayıp oyuna falan yatırırım üzülürüm sonra… :hatching_chick:

1 Beğeni

Tamamını iade ettim lakin kargo 2-3 km uzakta olduğu için epey zorluk çektim götürürken,kutuda ağır olduğu için zorluk arttı :sweat_smile:

1 Beğeni

Kitapyurdu’ndan kardeşime konu anlatımlı ALES kitabı, kendime de Ercan Kesal’in Velhasıl’ını aldım. Zaten gecikme bekliyordum, dünyanın hali ortada. Ama Velhasıl’ın sayfasında Tedarik Süresi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor) yazıyor. Benimki de tedarik edilemedi henüz zaten. Bakalım ne olacak…

2 Beğeni

bknz. paramızla rezil olmak :dd

Parayı hemen 2 güne iade ettiler haklarını yiyemem ama benim garipsediğim hani 50-60 TL değil 350 tllik alışveriş yaptım insan özenli hazırlanmış bir kutu bekliyor.Onun yerine 10-15 tane baloncuğu kitapların üzerine koymuşlardı,aslında kitapları baloncukların içine koysalar hiç problem olmayacaktı :sweat_smile:

1 Beğeni

Birkaç ay önce Dune kitabını okumuştum ithaki baskısı. Dune mesihi kitabını basmalarını bir süredir bekliyordum, olmadı. Ben de seriye devam etmek için Kabalcı’dan üç devam kitabını aldım.
Elde var üç.

Asimov okumak da uzun zamandır aklımdaydı. Çelik Mağaralar’ı okumuştum yine yakın zamanda. Şu an vakıf serisi üçüncü kitabı okuyorum, gerçekten bir efsane. Asimov kitaplarındanda Ben, Robot, Sonsuzluğun Sonu ve Galaktik İmparatorluk serisini aldım.

Böylece elde var sekiz güzel kitap.

Karantina günlerinin en güzel yanı, alışkanlıkların ötesinde okumak oldu.

Forumla tanışmam da, vakıf serisi devam kitapları ne zaman basılacak, Robot serisi basılacak mı gibi sorular sorarak Asimov ile geç tanışan biri olarak oldu. Foruma da böylece merhaba diyeyim.

6 Beğeni

Merhabalar, biz yıllardır bekliyoruz sizinde aramıza katılmanız sevindirici. Çok güzel kitaplar almışsınız, keyifli okumalar :slight_smile:

1 Beğeni

özensizlikler sonucu oluşan hasarlara sitemim :cowboy_hat_face:

JBC bu işi çok iyi yapıyor.

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum,işçilik harika.

1 Beğeni

Maşallah diyeyim o zaman :slight_smile: Kitap almak gerçekten büyük keyif… Kitaplığınızı merak ettim, bir ara eklerseniz güzel olur zira bir ayda bu kitaplar, devasa bir kitaplığınız vardır diye düşünüyorum

1 Beğeni

yok ya neredeee. daha yeni yeni başlıyorum kitaplığımı kurmaya. o yüzden bu kadar çok kitap var aslında orada. artık öğrenci moduna döndüğüm için bundan sonra az az alırım. toplasam bunlarla birlikte 200küsür kitabım vardır anca.

1 Beğeni

Keyifle okuyun hepsini.

1 Beğeni