Kidega dan çizgi roman almamanızı tavsiye ederim ben v for vendetta ve kindom come aldım hasarlı geldi geri gönderdim gelen üründe hasarlı bir daha uğraşmadım
Kidega alışverişim geldi. Ancak size gönderdikleri gibi kitap ayracı çıkmadı, bir tane bile yoktu. Bir de kitapları kargo kutusunun içine direk koymuşlar koruyucu bir şeyle sarmamışlar yani. Kitaplarda ufak ezilmeler dışında bir problem yok.
aynen ben de 2 kitap almıştım kutuda sallana sallana gelmişler.
Kitaplar da kusursuza yakın. Şansınız her daim devam etsin böyle
Aslında hasar çok da göstermedim
Sagalar, Habibi Ciltli ve Blazing Combat Ciltli aldım Edessa’dan. Hızlı kargo, özenli paket ve ayraç-poster hediyeleriyle geldi. Sagaların baskıları gerçekten çok iyi.
Babil siparişim… İstisnasız her kitapta defo var. Kırılma, kir lekesi, ezilme, soyulma ne ararsak var. En iyi durumda olanın kenarları kalkmış bir tane şöyle temiz kitap yok.
Siparişimle birlikte, kitapların kondisyonlarına özen gösterilmesi ricamı, ne babil çalışanlarını ne kendimi nede kargo çalışanlarını iade/değişim için yormamak adına notlar bölümünde belirtmiştim. Özen gösterilmemiş maalesef. İlk siparişimde kitaplar tertemiz gelince ikinci siparişi vermiştim, ikinci de patladık. Üstte yazdığım sebeplerden iade/değişim yapmayacağım AMA bundan sonra Babil alışverişine mesafeli olacağım.
Müşteri memnuniyeti ve güvenini önemseyen birileri varsa diye mail yoluyla kendilerine de ilettim…
Bu kitaplar da İmge Kitabevi’nden. 5 al 3 öde kampanyası ile aldım. Kitaplarda herhangi bir sıkıntı yok. Bugün kargo ve paketleme ile ilgili şanslı günüm sanırım.
Daha çok biyografi kitapları okumayı sevdiğimden
- Elon Musk: Tesla, Spacex ve Muhteşem Geleceğin Peşinde
- No Woman No Cry - Bob Marley ile Hayatım
- Mozart :Bir Yaşam Öyküsü
bunları aldım hepsi çok güzel kitaplar.
ve son olarak
- Bir Ömür Nasıl Yaşanır? - İlber Ortaylı
bende geçen gün mesaj attım, ciltli şu kitabı alacağım, tertemiz, sıfır gibi geliyor mu diye sordum.
0 gibi gönderiyoruz dediler, iyi ki sipariş geçmedim.
İlknokta’ yı da bir çok kez uyarmama rağmen gelen çizgi roman ciltleri güzel değildi, sanırım iyileri raflara, teşhirde yıprananları internet müşterilerine gönderiyorlar.
Kitapyurdu siparişim. Bu Kidega’ya göre biraz daha özenli bir şekilde paketlenmişti. Nerdeyse hepsinin içinden de ayraç çıktı ilginç bir şekilde.
Kitapyurdu siparişim. Doğan yayınevinin Renkli tarih dizisinin bu kitapları kitapyurdunda ekstra indirimdeydi, dün Babil 'den gelenler normal satış fiyatındaydı söyleyeceklerim bu kadar onlar defolu bunlar temiz. Herkese keyifli okumalar
İlknokta siparişim. Salı gecesi verdiğim siparişi çarşamba sabahı kargoladılar. Kitaplarda hasar yok, iyi paketlenmiş bir de yanlış kitap gelmeseydi çok iyi bir sipariş olacaktı.
Siparişlerin içine aynı ayraçtan bir sürü koyulması sadece beni mi rahatsız ediyor acaba? Nereden sipariş verirsem vereyim hepsi bu şekilde gönderiyor. Tanıtım yapmak için bir tane koymaları yeterli sonuçta. En azından farklı koysalar keşke… İsraf oluyor bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben arkadaşlarıma veriyorum genelde. Çabucak tükeniyor.
Katılıyorum dolabımda duran birbirinin aynısı bir sürü ayraç var. Sanırım paketleme aşamasında birilerinin üşengeçliğinden kaynaklanıyor. Birkaç faklı ayraç koymak yerine aynısından koyuveriyorlar.
Yaklaşık 1 hafta önce geldiler, 1 kitap dışında ciddi bir hasar mevcut değil. Eganba, Kitapyurdu ve D&R’dan aldım sırasıyla.
Timur ile ilgili kitap felaket hasarlı ancak şu günlerde maalesef iadesi ile uğraşmayacağım. Cengiz Han ile ilgili kitapta ise yazarın ismi yanlış yazılmış, şaka gibi cidden( Harold Lamb olmalı).
Fidan Kitap alışverişim bir hafta sonunda geldi. Kitaplarda göze çarpan bir hasar yok. İlk alışverişimdi, memnum kaldığımı belirtebilirim.
Arkadaşlar kitapyurdu siparişlerinde sorun yaşayan var mı? bir haftadır kitaplarım bekliyor safhasında. Kitapların sayfasında da “satış var (geçici olarak temin edilemiyor)” gibi bir yazı çıkıyor. Eğer iptal olacaksa başka yerden alayım kitapları.