7 Nisanda verdim sipariş, bugün tüm kitaplar temin edildi olarak göründü. Parça parça temin edildi, temin süresi de 4 gün görünüyordu şu durumda bir aksaklık görünmüyor ama tabi kargoya ne zaman verilecek o ayrı mesele.
Ben 30 martta sipariş vermiştim. Dün geldi kitaplar.
Son siparişimde d&r 50 tane aynı ayraçtan koymuştu. Resmen kağıt israfı, gereksiz bir uygulama.
Amazon’da 3DSecure olmadığı için bazı bankaların kartlarında sıkıntı oluyor.
Ziraat banka kartı ile denedim ben.
Hangilerinde sıkıntı olduğunu bilmiyorum ama benim kullandığım Yapı Kredi banka kartında 500 lira ve üstünde sıkıntı olmuştu. Banka kartları yerine kredi kartıyla denerseniz belki sıkıntı olmaz.
Bende de 350 lira sorun oldu. Neyse tekrar deneyeyim, teşekkürler.
Fotoğrafını çekip gönderin bence müşteri hizmetlerine. Utansınlar biraz
gönderdim de, uğraşan benim. onları etkileyen bir durum yok ki
İlknokta, İdefix ve Kidega alışverişlerim. BK Klasiklerini malum kitap dışında tamamlamış oldum. İki Şehrin Hikayesini çok merak ediyordum, hazır basımı yapılmışken onu da aldım. İş Bankası’nın Türk Edebiyatı Klasikleri toplama başladım. (Sekizinci kitabı almayı unutmuşum, şaka gibi)
Para iadesi talep edin.
enpara ile aldım, hediye kitaba mühür falan bastım geri versem kullanamazlar. iade etmeyi tercih edeceğimi söyledim bakalım ne diyecekler.
Mührünüz özel değilse buradan ya da özel mesajdan paylaşılabilir mi acaba
Ben de mühürlüyorum valla. Basın gitsin
mühürde hayaller-hayatlar durumunu yaşadım sanki aklıma hiç gelmedi fazla detaylı olmasının olumsuz olabileceği
kidegadan cevap geldi bu arada, hediye kitap hediyemiz olsun dediler. Aynen o emoji ile birlikte…
Anlamadım? Hem bu sende kalacak hem de yenisini mi gönderecekler?
Bu mühürleri nereden alıyorsunuz, bende istiyorum.