Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Mart ayında artık kitap almamaya karar verdim yeterli bu kadar. Şimdi de kargo yolu gözleyeyim. :grimacing: :grimacing:

6 Beğeni

En beğendiğiniz yayın evi hangisi arkadaşlar, iletişim yayınları benim çok hoşuma gidiyor.

1 Beğeni

Alfa yayınları - tarih

26 Beğeni

Alfa’nın baskıları fena değil ama kitabın orijinal ismi diyerek Ingilizce ismini vermesi benim hoşuma gitmediği için dargınım kendilerine

1 Beğeni

Ama gerçekten baskıları çok güzel. Kapak tasarımı ve kalitesi baya iyi. Kabartmaları da çok beğendim. Ciltsiz kapaklar arasında bence en kaliteli kapaklar alfa yayınlarında. Ayrıca elimde Bir sürü alfa kitabım var, ama bu defa kendi sitesinden aldım. Anında kargoladılar ve ilk defa bu kadar sıfır geldi internetten aldığım kitaplar. Reklam gibi oldu ama bu kadar memnun kalmayı beklemiyordum :clap:t2:

2 Beğeni

Bu 1 aydır alışverişi biraz abarttım,bunda en önemli etken Dr ve İdefix’deki15/75 kampanyası oldu,4-5 defa faydalandım :smile:
Lovecraftları çok bekleyip fiyatından dolayı alamamıştım 88 tlye almış oldum,mutluyum.Birkaç pürüz dışında tüm kitaplar hasarsız,hepsijet sağolsun.Lakin sayfa kalitesi çok ince geldi,delta kitaplardaki kadar olmasa da oldukça ince.Bu fiyatıyla birlikte daha kaliteli bir sayfa kalitesi beklerdim…:pensive:
Onun harici kapak ve sırt kalitesini çok beğendim sayfaların aksine onlar oldukça kaliteli.

Önce hikayeler mi yoksa romanlar mı okunmalı?

14 Beğeni

Gerçekten güzel görünüyorlar. Anlatımı nasıl acaba? Zahmet olmazsa bir kaç resim çekip atabilir misiniz?

1 Beğeni

Örnek olması açısından bir kaç rastgele sayfa atayım tabi ki. Okuduğum zaman da belki yorumlarım bu kitapları.
Mezopotamya

Bilimin kısa tarihi

Çok erken dönem okur muyum bilmiyorum ama kısa tarih serisinden daha önce felsefenin kısa tarihi ve dinin kısa tarihi kitaplarını okumuştum ve çok beğenmiştim. Sonuçta tarih okumayı seviyorum ama akademik olarak değil, hikaye olarak. Bu tarz kitaplarda tam bu iş için sanki.

4 Beğeni

Bu aralar fonksiyonel tıp ilgimi çekmeye başladı.Yanlış beslendiğinmizi söyleyen uzmanlar var.Pek ilgimi çekmesede bu tarz kitapları okumayı düşünüyorum.

11 Beğeni

Teşekkür ederim. Genel bilgi edinme açısından iyi olur gibi. :ok_woman:

1 Beğeni

IDE15M kodu hala geçerli, 5. alış-verişim galiba bu kodlar ile. :grin::grin:

@Okuryorum arkadaşımızın aldığı uygarlık kitaplarını okuyan var mı? İçeriği de kaliteliyse alabilirim. :sweat_smile:

8 Beğeni

Zahmet olmazsa Yaşlı Adam ve Deniz’den bir kaç görsel atabilir misiniz?

Hasarsız gelmesi için dua etme seansları başladı…

4 Beğeni

Neredeyse her şeyin kökeni - Y Son erkek ve çocuklara da bir kitap aldım dün…

Son Babil kargomdan sonra (10 kitabın her biri istisnasız hasarlıydı) kitapları iade etmeyeceğimi bildirmeme rağmen aradılar, mail yoluyla üzgün olduklarını vs belirtiler gönlüm azıcık alındı. Bu sebepten tekrar sipariş verdim ama…

Siparişi girer girmez instagram şikayet mail, onay maili hepsine yazdım. “Lütfen dedim lütfen, bu kez hasarsız gönderin”, hassasiyet göstereceklerini belirtiler… Yazarken farkettim aramayı unutmuşum, yarın arayayım.

Bir de bakalım gerçekten 10 hasarlı kitap gönderdikleri için gerçekten üzgünler mi…

Ben olsam, yarım elma der itibar herşeydir der 5 tl de olsa hediye çeki, ne bileyim kafkaydı dostoydu ayracı falan gönderirdim. Neyse halkla ilişkiler önemli, müşteri temsilcisimiydi yoksa o :smile:

1 Beğeni

tedarik süresi ile ilgili sıkıntı yaşıyorlar bu aralar. şuan ikinci bir duaya kargoya verilmeleri duasını da eklemelisiniz.:slight_smile:

İlk nokta İthaki indiriminden.

15 Beğeni

Okumuş olduğum kitaplara tekrar dönüyorum. Başlangıcı Yüzüklerin Efendisi ile yapayım dedim :ring: :crown:

21 Beğeni

2 aydır hiç kitap almamıştım sanırım ilknokta ile bu açığı bugün biraz kapattım :roll_eyes: aklım hâlâ alamadıklarımda

8 Beğeni

Beni de gaza getirdiniz ama benimkiler kargolanmadı heheh biraz geciktik sanırım.

Dayanamadım bende gaza geldim. Yarın sabaha kalır bizim kargolar. :smiley: