Fanboyfangirlfanhumanı olduğum tek yapıt Tolkien eserleri. Şu an bile elimdeki dersleri bırakıp seriye başlayıp sonra filmlere uçup tekrsr tekrar izleyesim geldi
Zaman Çarkı n11 de mobile özel 554 tl 
Saat 16 gibi verdim ben siparişi ama gene wolfe temin edilmemiş görünüyor. Yarına kaldı evet.
Dune filmini kitaptan bağımsız uzun zamandır bekliyorum hazır görsellerde gelmişken sürekli ertelediğim Dune’a başlamak istiyorum.Metis ve İthaki kafamı karıştırdı.Tavsiyede bulunabilecek olan varsa çok sevinirim 
Metis bastı mı bu seriyi? Sarmal, Kabalcı ve İthaki var diye biliyorum.
Metisten çıkmadı ama eğer Kavram Yayınları hayatına devam etseydi Dune basacaktı. Aşağıdaki fotoğraf Kavram’ın bastığı “Mavi Ufkun Ötesinde” kitabından çekilmiştir. (Hiçi serisi 2. kitap - 1996’da basıldı)
(Bu arada kitabın ilk sayfasını okuyarak, bu seriyi basacağını söyleyen İthaki’ye de mesaj verelim.)
Kabalcı yerine Metis yazmışım
Kıyaslamayı Kabalcı mı yoksa İthaki mi şeklinde değil de, Sarmal mı yoksa İthaki/Kabalcı mı şeklinde yapsanız daha iyi olur.
İthaki Kabalcı’nın bastığı metni ufak düzeltmeler yaparak basıyor. Temelde aynı metin yani Kabalcı ve İthaki baskıları.
Sarmal’ın bastığı ise başka çevirmenler tarafından hazırlanan bir metin ve farklı bir üsluba sahip o çeviri.
@ozgurs59 3 aylık aranın ardından toplu ve güzel bir alışveriş oldu. Sipariş Notuna da özellikle Asimov ayracı diye not düştüm. Bakalım yollayacaklar mı?
Hayaller Asimov hayatlar Beren ve Luthien, Cesur Yeni Dünya, Fahrenheit 451 ayracı 
En son konu açacağım Asimov ayracı fazla olan varsa hediye olarak gönderebilir mi acaba diye. Başka arkadaşlara üçer beşer postalayan ilknokta beni es geçmişti ilk siparişimde. Umarım bu sefer hayal kırıklığına uğratmaz.
Bilim kurgu klasikleri ve karanlık kitaplık serisinden kitaplar görüyorum bolca 
İyi okumalar şimdiden.
Gene Wolfe kitabı Uzlaştırıcının Pençesi ise 17’sinde çıkacak.
Asimovlarda ayraç mi varmış hiç haberim yoktu. Heveslendim şimdi.
Asimov kitabı olmasa dahi Asimov ayracı veriyorlardı. 
Doğru ya
unuttum
Bizim kargo 5. günün şafağında gelecek desenize.
Aras Kargo hafta sonu hizmet veriyor mu? Bir bilginiz var mı acaba?