Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Dolu dolu.
Amazon gönderimi, tertemiz.

21 Beğeni

Çok güzel seçimler. Sevindim adınıza :slight_smile:

2 Beğeni

Bu ayki Kidega alışverişim:

21 Beğeni

İlknokta siparişim. İthaki yayınlarından alınacak pek bir şey kalmadı benim açımdan. Çizgi roman okumaya başlamışken Wathcmen aldım.
Kargo gelince unutmazsam yine paylaşırım.

5 Beğeni

kidegadan wathmen ciltliyi 2 defa hasarlı teslim aldım. rica etsem kargonuz gelince kitabın kondisyonu hakkında bilgi verebilir misiniz?

1 Beğeni

Şu son saatler geçsin de ilknokta indirimi bitsin diye bekliyorum.Bu ay çok para harcadım kitaplara. vaiz 8. cilt ile uzlaştırıcının pençesi haricinde almak istediğim de yok. bir an evvel bitsin şu indirim.

Wool serisi kutulu değil arkadaşlar almamış olanların bilgisine. Nerden biliyorum ben Dün aldım kutusuz geldi bugün :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

3 farklı siteden alışveriş yaptım. Gözlerim yolda bekliyorum. :grin:

1 Beğeni

Neden böyle bir yanlış yapıyorlar ki? Ki şöyle, reklam yanlış bence. Çünkü kutulu olarak ürün yok hiç. Üçlü seçenek var. Onun da fotoğrafında ayrı ayrı 3 kitap var

Karantina sürecinde çok kitap alışverişi yaptım. Ama hepsini toplamaya üşendim. Son gelen kargomu atayım dedim. Sonunda geldi babil siparişim. Kitaplar gayet iyi. Sadece Yara İzi Kralı’nın ceketinin üst kısmında jelatini zarar görmüş. Çok saçma bir hasar diyebilirsiniz ama kitap 40 TL’ydı indirimde. Ama neyseki önceki kadar takık değilim bu konulara. Uzun zamandır bekliyordum bu kitabı. Okumak için de heyecanlıyım. Red Kit’in cildinin güzelliğine hayran kaldım. Keşke yky tükenmiş olanları tekrar bassa. İlkini alabildiğim için çok mutluyum ama.

13 Beğeni

Dünya Edebiyatının en önemli 3 kitabı tam metin okuma zamanları geldi …

23 Beğeni

Amazon %50 indirim alışverişim.
12si sipariş 16sı teslim.
Paketleme güzeldi.

30 Beğeni

Üstteki üç kitap hediye, diğerleri bugün gelen D&R siparişim. On günde ancak elime ulaştı ama kitaplarda hiçbir sıkıntı yok.

Hâlâ Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri’ne sahip olmanın tarif edilemez hisler karmaşasının içindeyim :partying_face:

41 Beğeni

Yaralıyım yaralıııı. Nasıl hediye geldi? Gönlü bu kadar zengin insanları görmek ne güzel bir şey. :smiley:

5 Beğeni

Üstteki malum kitaba bakıp ekrana ekmek banıyorum çok güzel gözüküyor hayırlı olsun :grinning:

4 Beğeni

kim bu zenginler zengini arkadaş. bu kitabı hediye edebildiğine göre çok zengin olmalı :grimacing: :grimacing:

1 Beğeni

Çok değer verdiğim/gördüğüm birinden erken bir doğumgünü hediyesi oldu :slightly_smiling_face:
@deli_filozof artık ben çok daha zenginim :relieved:
@noronikkirbac kitap ayırt etmek istemesem de yüreğimde suçlu bir ayrımcılık var :sweat_smile: teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Güle güle okuyun. Kitabı okumuş biri olarak beni pek tatmin etmeyen bir derlemeydi. İçlerinde en çok Ray’ın hikayesini beğenmiştim. Ki ben Ursula Kroeber Le Guin’in hastasıyım. Fakat onun kısa novellasını bile pek beğenmedim. Tabi ki tatmin edici güzel öykülerde vardı hakkını yemeyeyim. Bu arada kitabı ödünç almıştım. Daha sonra bir yerde 30 liraya bulup almadığıma hâlâ yanarım. Nur içinde yatsın hevesim. Yine duygulandım.

1 Beğeni

Bugün uzun süredir beklemekte olduğum Kidega çizgi roman alışverişim elime ulaştı. Yanlarında verilen ayraç ve dezenfektan hediyesi çok hoştu ama ne yazıkki batman hush hasar görmüş bir şekilde geldi. Bu durum açıkçası biraz moralimi bozdu. Hediye kitap olarak seçtiğim Don Kişot Efekti fena bir kitap gibi durmuyor.

13 Beğeni

Açıklamayı okumadan fotoğraftaki kitabı gördüm ve heyecanlandım hangi siteden aldınız diye sorucaktım ama ne yazık ki açıklamayı gördüm :frowning:

1 Beğeni