Zaten öyle bir uyarı yazmıyorlar. Direkt kargolandı yazıyor.
Bakalım paketten ne çıkacak ben de merak içindeyim.
Zaten öyle bir uyarı yazmıyorlar. Direkt kargolandı yazıyor.
Bakalım paketten ne çıkacak ben de merak içindeyim.
İki ayrı sipariş verdim ben ikisi arasında 1 saat 58 dakika var. Bahsettiğim siparişin son 4 hanesi 2987.
Benim de siparişim henüz kargoya verilmedi.
Yalnız olmadığıma sevindim. Bu arada benim sipariş numaram da 3026 ama anladığım kadarıyla sipariş sırasına çok dikkat etmiyorlar.
Ben geçen hafta aldım, kutulu geldi. Hatta öncesinde onaylatmak için mesaj atmıştım ilknoktaya
Kapağın ve renkli çizimlerin güzelliği <3
Bu Edisyon ile Epsilon’un baskısı Nike ve Kardeşler Kundura gibi
Fotoğrafını çekmedim ama Kralların Çarpışma’nın özel baskı halini de gördüm, tek kelimeyle olağanüstüydü. Ne yazık ki bu ekonomik şartlar altında ve bu ilgisizlikle böyle baskılar Türkiye’de kazandırılamıyor, hep ‘çakma’ baskılarla yetiniyoruz. Üzücü…
Bir kaç ay önce böyle yakınmıştım Beğendiğiniz Kitap Kapakları’ndaki bir gönderimde. Epsilon’un baskısında renkli baskı yok mu?
Çok teşekkür ederim .
20 karakter 20 karakter
ALTIĞYÜZÜCÇBINBEŞYÜZALTI SEKİZYÜZSEKSEN6 MİLYAR DOLAR EUROLUK SET bu. Sen milyar dolar sen bunu ne aptın
Sormayın yaptık bir delilik
Migros’larda tüm çocuk kitapları %50 indirimde. Tüm yayınevleri yok, en azından benim gittiğim Migros 'ta yoktu. Sırtında isim yazmayanlar genellikle çocuklar için aktivite kitapları/bir yerli yazarın kitapları ve birkaç küçük hikaye kitabı var. DİSNEY başta olmak üzere dolu dolu aktivite kitaplar var. Disney ler 3,5 tl şaka gibi… Legolar ve masa oyunları da indirimde… İlgilenenler için…
Herhalde forumda ebeveynler vardır diye atıyorum bu alışverişi büyüklere birşey yok burada.
Çok güzeller ama bunları nasıl okuyorsunuz?
Aynen öyle. Müthiş gözüküyor cidden hayırlı olsun doya doya okuyun
20 karakter 20 karakter