Aşırı moralim bozuldu. İthaki’nin kitaplarında sürekli bu oluyor. “Bilge adamın korkusu” kitabı okurken çat diye yırtıldı. Hep bunların kitaplarında oluyor aynı hata. Yapıştırarak kurtarırım dedim ama bir sonraki sayfayı yırtıyor tekrar aynısı oluyor. İthaki yine bana aynı kitaptan aldıracak tekrar. Off
Sizin adınıza üzüldüm ama aynı kitabı tekrar almanız sorunu değiştirmeyecek bence.
Kitap baya kalın olduğu için yaptıkları ciltleme kitabın hacmini kaldırmıyor ve sonuç görseldeki gibi oluyor. Bende aynı durumu yaşadığımdan ve çevremde de aynı şikayetlerin varlığını beni
İthaki nin böyle hacimli kitapları bu boyutta ve ciltsiz basması durumunda kitapları almama kararına yönlendirdi.(En azından sıfır olarak)
Genellikle bu halde okuyup bitiriyor daha sonra yenisini alıyorum. Kitaplığımda böyle yırtık vaziyette durmasını kaldıramam. Watchmen’de de aynı hata olmuştu onu yapıştırarak düzelttim ama bu olmadı. Başka yayın evleri de hacimli kitaplar çıkartıyor ama hiç birinde daha şu sıkıntıdan yaşamadım. İthaki’de sürekli karşılaşıyorum bu hatayla. Yüzde 50 indirim olduğu bir zamanda yenisini alıp kitaplığıma koyarım artık.
İthaki’ye yazın, değiştireceklerdir.
Kitaplar çok güzelde, arkadaki balıkların hali harap gibi
instgram’dan yazdım şimdi. değiştirmeseler bile en azından bundan sonrası için hacmi büyük olan kitaplarda biraz dikkatli olsalar iyi olur. ama pek dikkate alacaklarını sanmıyorum
Yoo cok iyiler
yemlerini de yediler onlardan iyisi yok
Ooo sende de büyük yer sıkıntısı baş göstermiş.
Hem de ne biçim. Kitaplıkların üstü bulutlara kadar doldu. Büyük temizlik yapacağım şu Korona bitsin.
Acaba Konstantinopolis kitabının içeriğinden görseller paylaşabilir misiniz? Almak istiyorum ama ne bir yorum ne de içeriğe dair bilgi bulabildim…
Oh afiyet olsun…
Suyun seviyesi az ve hava motoru,filtre Vs. görmedim ondan şüphe ettim biraz, keyifler yerindeyse problem yok
Açıkçası bu guzel baliklari bana babam almis kan revandan kurtulup huzura ereyim izledikce diye .
Ve japon balığı tercih etmiş . (Bilmiyor ki Sadece köpek seviyorum ) bende kıramadım
Babamda bana verirken suyunu 3 güne bir değiş bunlar japon olduğundan havaya falan gerek yokmuş satan adam ole dedi hadi benim güzel kizim balık izlemek kuş sesi dinlemek dinginlik verir dedi gitti . O gün bugündür mutfaktalar
Yani iyiler .
Teşekkürler. Sanırım merakımı tam anlamıyla gidermem için alıp okumam lazım .
Evet genel olarak japonlar dayanıklıdırlar filtre falan olmadan yaşarlar ama bir yere kadar ben 11 sene balıklarla uğraştım, tabi herkes gibi önce japon alarak başladım işe. başlangıç için çok iyidirler ama suyu çok kirletirler ve bir süre sonrada ölüyorlar.
O kadar çok balığım öldü ki tane olarak hesaplıyamıyorum kilo kilo çıkar, çok üzülüyorum aklıma gelince ama sonunda tam anlamıyla öğrendim son aldıklarımı da 10 sene besledikten sonra yine öldüler, ondan sonra tövbe ettim
Sizinkilerinde ömrü uzun olsun inş.
Üç senedir yaşıyorlar
Umarım dayanırlar