Kitap almak kadar onları böyle özenle dizip, onlara çocuk gibi bakıp ve yine onların fotoğraflarını büyük bir iştahla çekip sizle buluşturmak MÜKEMMEL BİR HİS!
(Kaplan! Kaplan! kitabının ayracı içinden çıkmadı :/)
Sizlerden gaza geldim alfa yayınlarının sitesinden alım yaptım ama faturalandı yazıp kaldı kargoya falan verilmedi. Daha önce de bir defa almıştım. Yine böyle yazmış ama bir gün sonra kargo gelmişti. Acaba sizlerde de böyle mi oluyor.
IDE15M kodu o kadar konuşuldu ki değerlendirmeden duramadım
%30 indirimli Fakir Baykurt kitaplarını seçtim, sepet 79’dan 64’e düştü.
Ödemeyi de garanti bonus ile yapmıştım. Mesaj geldi 12₺ bonus kazanmışım. Akşam akşam mutlu oldum.
Bir sepet daha mı yapsam diyorum
Dayanamadım ve daha kargolanmadan paylaşayım dedim. Ciltli kitapları ne zamandır almak istiyordum. Bugüneymiş. Dediğim gibi PKD Ciltli kitabı hariç önümüzdeki 6 ay herhangi bir kitap almayacağım.
Güzel günlerde okuyunuz. İnsan cephesi’ni çok merak ediyorum açıkçası. Ve tabi ki hayalet öyküleri’ni de. Okuduktan sonra yorumunuzu/incelemenizi bekliyorum, yorumlarınızı/incelemelerinizi oldukça başarılı bulan birisi olarak
Çok teşekkür ederim, incelemenizi atlamışım listeme ekledim. @SJack’in incelemesini de bekliyorum. Bir süre sipariş vermeyeceğim ama verdiğim zaman da ekleyeceğim bu kitabı da. Peki gece oturumları hakkında bilgi alabildiniz mi ya da okudunuz mu?
İnsan Cephesi’ni alırken Gece Oturumları’nı da gördüm ama onu sonraya bıraktım ben. Son zamanlarda da okuyan görmedim bu forumda. Okunmuş ve yorumlanmışsa da kaçırmışımdır.
Gece oturumlarını okuma düşüncem var, Babil sepetim de bekliyor ama İş bankası kitapları henüz satışa çıkmadığı için sipariş vermek için iş kültür yenilerin satışa açılmasını bekliyorum.
Robotun Dünyalar Savaş’ını çağrıştırdığı çok açık. Belki de yayınevi dikkat çeksin diye böyle bir yöntem uygulamıştır. Bilinmez. Doktor Hastalandı kitabını ise ilk defa görüyorum. Ama güzel tespit.