Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Ve sonunda…
(wool üçlemesinde 0 hasar) (diğerlerinin bazılarında hoşgörülebilecek ufacık baskı hataları + kargo hasarı)

Kitap almak kadar onları böyle özenle dizip, onlara çocuk gibi bakıp ve yine onların fotoğraflarını büyük bir iştahla çekip sizle buluşturmak MÜKEMMEL BİR HİS!
(Kaplan! Kaplan! kitabının ayracı içinden çıkmadı :/)

23 Beğeni

Çok güzeller hocam da hesap makinesi ile mi çekiyorsunuz? :slight_smile: Hele alttaki, kitap isimleri bile zor okunuyor.

1 Beğeni

Kameranın merceği hasta oldu :slight_smile:

3 Beğeni

Eyvallah hocam, keyifli okumalar.
Silo serisi gözüme çarpıp duruyor, iyi bir kitap mıdır?

1 Beğeni

Önümüzdeki 6 ayın alışverişini yapıp geçici jübilemi yapıyorum arkadaşlar. PKD ciltli kitabı hariç. Kitaplar gelince fotoğrafını atarım artık. Kendinize iyi bakın. :smiley: :smiley:

4 Beğeni

Konusu hoşuma gitmişti. Böyle üçlü set olduğu ve %50 indirime girdiği için de aldım direkt. Yani net bir şey söyleyemem ama güzeldir güzeeel

2 Beğeni

Sizlerden gaza geldim alfa yayınlarının sitesinden alım yaptım ama faturalandı yazıp kaldı kargoya falan verilmedi. Daha önce de bir defa almıştım. Yine böyle yazmış ama bir gün sonra kargo gelmişti. Acaba sizlerde de böyle mi oluyor. :roll_eyes:

Özel baskılar gerçekten çok hoş, karşılarına oturup çayınızı kahvenizi içerek seyredin bol bol :blush: Grafik Romanlar kitaplıkların olmazsa olmazları bence :blush:

1 Beğeni

Sıkıntılar kargo kaynaklı, kargo firmaları alım yapamadıkları için kargoya verememişlerdir.

1 Beğeni

IDE15M kodu o kadar konuşuldu ki değerlendirmeden duramadım :grinning:
%30 indirimli Fakir Baykurt kitaplarını seçtim, sepet 79’dan 64’e düştü.
Ödemeyi de garanti bonus ile yapmıştım. Mesaj geldi 12₺ bonus kazanmışım. Akşam akşam mutlu oldum.
Bir sepet daha mı yapsam diyorum :sunglasses:

5 Beğeni

Dayanamadım ve daha kargolanmadan paylaşayım dedim. Ciltli kitapları ne zamandır almak istiyordum. Bugüneymiş. Dediğim gibi PKD Ciltli kitabı hariç önümüzdeki 6 ay herhangi bir kitap almayacağım.

1473756484900 9786050380651 9786050380675 9786050381177 9786050381252 9786050381498 9786050381597 9786050381887 9786053144380 9786059840637 9786257913201 9789750722066

28 Beğeni

Güzel günlerde okuyunuz. İnsan cephesi’ni çok merak ediyorum açıkçası. Ve tabi ki hayalet öyküleri’ni de. Okuduktan sonra yorumunuzu/incelemenizi bekliyorum, yorumlarınızı/incelemelerinizi oldukça başarılı bulan birisi olarak :slight_smile:

1 Beğeni

İnce kitaplar olduğundan ilk onları okuyacağım büyük ihtimalle. Yorumlamadan geçmem tabii ki. :smiley:

1 Beğeni

İnsan Cephesi kitabını ben de tavsiye ederim.

https://forum.kayiprihtim.com/t/ken-macleod-imzali-bilimkurgu-kitabi-insan-cephesi-raflarda/21722/4?u=alper

5 Beğeni

Çok teşekkür ederim, incelemenizi atlamışım :slight_smile:listeme ekledim. @SJack’in incelemesini de bekliyorum. Bir süre sipariş vermeyeceğim ama verdiğim zaman da ekleyeceğim bu kitabı da. Peki gece oturumları hakkında bilgi alabildiniz mi ya da okudunuz mu?

1 Beğeni

İnsan Cephesi’ni alırken Gece Oturumları’nı da gördüm ama onu sonraya bıraktım ben. Son zamanlarda da okuyan görmedim bu forumda. Okunmuş ve yorumlanmışsa da kaçırmışımdır. :smiley:

2 Beğeni

Gece oturumlarını okuma düşüncem var, Babil sepetim de bekliyor ama İş bankası kitapları henüz satışa çıkmadığı için sipariş vermek için iş kültür yenilerin satışa açılmasını bekliyorum.

2 Beğeni

Teşekkür ederim @alper ve @SJack. Gece oturumları’nın kapağı baya ilgimi çekti. Biraz dünyalar savaşı biraz doktor hastalandı karışımı gibi :blush:

+

=
images (6)

7 Beğeni

Robotun Dünyalar Savaş’ını çağrıştırdığı çok açık. Belki de yayınevi dikkat çeksin diye böyle bir yöntem uygulamıştır. Bilinmez. :smiley: Doktor Hastalandı kitabını ise ilk defa görüyorum. Ama güzel tespit. :slight_smile:

1 Beğeni

sizden sonrakilere hayal edemeyecekleri kadar renkli bir kitaplık bırakıyorsunuz. tebrikler. :clap:

2 Beğeni