Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

sizden sonrakilere hayal edemeyecekleri kadar renkli bir kitaplık bırakıyorsunuz. tebrikler. :clap:

2 Beğeni

bu sitenin en sevdiğim ve yararlandığım sayfası burası. birbirinden farklı alanlarda ilgileri olan kişilerin aldıklarından faydalanmayı seviyorum.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Konu kitap olunca kendimizi tutamıyoruz açıkçası. Hele bir de 15 20 Lira indirim elimize geçince ne yapacağımızı şaşırıyoruz.

2 Beğeni

En geç 2 ay sonra yine kitap alışverişi yapacaksın, :grinning: buraya yazıyorum demedi deme…

2 Beğeni

Not alalım hemen. :smiley: :smiley: Alırsam da sizi suçlarım.

2 Beğeni

Suçum kitap aldırmaksa seve seve razıyım. :smiley:

3 Beğeni

D&R ve Sel Yayıncılık siparişlerim. Uzun süre boyunca, 19 Mayıs günü çıkacak yeni Açlık Oyunları kitabı dışında kitap almamayı düşünüyorum zira neredeyse 100’e dayandı okumadıklarım. Her ne kadar toplu kitap alışverişi yapmasam ayda 4-5 kitap alsam da çoğu zaman okumaya motivasyon bulamadığım için birikiyorlar ne yazık ki. Bu ayın 13’üne geldik ve hala tek bir kitap okumadım.

12 Beğeni

İthaki’nin Kitapyurdu’ndaki %40 indirimden faydalanmak için sayfayı açıp genel bir alışveriş yapmıştım geçen hafta. 7 Mayıs’ta verdiğim sipariş Ptt Kargo ile bugün elime ulaştı. Paketleme fena değildi. kitaplar jelatinle sarılmış ve karton kutuya konmuştu, nitekim cillop gibi geldiler, yalnızca biraz tozluydular.
Kendime her ay ‘önümüzdeki 3 ay sipariş vermek yok’ diye söz verip indirim görünce o sözleri bir bir yiyordum, dolayısıyla artık tutamayacağım sözler vermemeye karar verdim… Alfa’dan da ufak bir alışveriş yapmak istiyorum sonra yaz tatili sonuna kadar son ‘umarım’. :joy::smile:

22 Beğeni

Merhaba. Biraz geç oldu kusura bakmayın. Sahname 2 ye ait fotoları aşağıda paylaşıyorum.

9 Beğeni

Çok teşekkür ederim paylaşım için. Okuduğunuzda yorumunuzu da beklerim.

2 Beğeni

Çok güzel ve çok pahalı.

3 Beğeni

Geçen hafta verdiğim siparişlerden biri daha geldi. kitapambari.com dan sipariş v er miştim. Kitabın biri henüz temin edilmemiş durumda. Kitapların kondüsyonu çok iyi ama Nefes -Ted Chiang kitabında bükülme olmuş. Sonucuna gelirsek ön kapaktaki kırılma kendini belli ediyor.
Geriye pegem.net sitesinden ve ilknoktadan aldıklarım kaldı. İlknokta siparişimi yedpa teslim noktasindan elden alacağım ama siparişlerim iki gündür “paketleniyor” durumunda. pegem siparişlerim ise halen tedarik edilme sürecinde. Diğer kitap sitelerinde hangi kitapların temin edildiğini görebiliyorken pegemin sitesinde böyle bir şansınız yok.
Fotoğraftaki en üstteki kitap sahaf alışverişi, diğerleri kitapambari.com dan. Kitapları olduğu gibi koliye koyup göndermişler.

22 Beğeni

Sherlock setini Cem yayınları Kidega yüzde 50 + enpara indirimi 50 TL’ye almış oldum. (İptal edilen kitabın iadesini düşersek 45 TL’ye almış oldum) E.T.A Hoffmann Kum Adam kitabını da almıştım ama Kidega temin edemedi, iptal edildi ve hesaba hediye çeki tanımlandı.

Alfa kitapları alfakitap.com dan alındı. Siparişin 3. günü kargoya verildi. Tanrı Beyni ve Mem Makinesi Kerem Cankoçak hocanın son videolarından birisinde tavsiye ettiği kitaplardan.

Cem Sherlock kitapları için şöyle bir okuma sırası önermiş.

31 Beğeni

Alfa Kitap alışverişim. İlk defa bu siteden kitap aldım. Yayınevinin kendi sitesi olduğu için hemen stoktan gönderdiler. Sadece 2 kitap aldığım için çanta göndermezler sanıyordum ama koymuşlar paketin içine. Yine ayraç yok ama olsun, çanta göndermeleri hoşuma gitti. Nedense hiçbir kitap sitesi bana ayraç göndermiyor. :joy: :joy:

15 Beğeni

Delidolu yayınlarından resimli kitapları ve forumda önerilen john wyndham kitaplarından ikisini sipariş etmiştim. Bir de dino buzzati’nin yedi ulak isimli hikaye kitabını. Bugün elime geçtiler. İllüstrasyonları vs. açısından fikir vermesi için, bir kaç fotoğraf paylaşayım;

Sarı duvar kağıdı

Helena’nın rüyaları

Nasıl yaşıyoruz ve nasıl yaşayabiliriz

Ölümlü ölümsüz

fırçanın ucundaki hikayeler

Yayınevlerinin sitelerinden sipariş verince daha hasarsız gelir diyerek tudemden sipariş verdim(delidolu yayınları resmi sitesi burasıymış) ve hepsine teşekkür ederim beni bu yanılgıdan kurtardıkları için. Yalnızca bir kargo poşetinde geldi. Ciltli olanların tamamının uçları kıvrılmış(ben düzelttim) ve hepsinde ufak tefek de olsa kırılmalar, ezilmeler vs var. Gerçekten özenli bir şekilde hepsini ufak hasarlı yollamışlar.

Ayrıca kidega’dan 23 nisan ve 26 nisan tarihli siparişlerim de elime ulaştı(belirli günler teslimat yapılan bir bölgedeyim. O yüzden geç geldi. Hatta alfa siparişlerim geleli 3 gün oluyor ama pazartesi elime ulaşacak.)

Kidega siparişlerim ise inanılmaz temiz, sıfır kitaplar. Ay polisi’nde dahi hiç bir kırılma, ezilme yok. Alfanın sitesinden yaptığım alışverişten sonra, en memnun kaldığım siparişim oldu. Hiç bir kitapta, bir adet kırışıklık bile yok. Ayrıca çocuklar için nutuk kitabı ve bir adet dezenfektan da hediye yollamışlar.

37 Beğeni

Ucuzkitapal da garanti bonus kampanyası var 100/30 ayrıca garantinin eğitim harcamasına 20 lik bi bonusu daha var. En üstteki 4 kitap piyasa fiyatından alındı ama bonuslarla indirimli olmuş oldu. Diğerleri zaten 2-5 tl arası

26 Beğeni

Kitapmatikten bir sipariş verdim. Burada site için çok olumsuz yorum yapıldı ama ben şu ana kadar hiç hasarlı kitap almadım kendilerinden. Sınırları fazla da zorlamak istemiyorum aslında. İnşallah bu siparişim de sapasağlam gelir.
Babilden de Akira’nın ilk cildini alacaktım. Dün satıştaydı, bugün kaldırmışlar. Biraz daha bekleyecek gibiyim onu.

3 Beğeni

Paketleme nasıldı acaba, kitaplar sağlam geldi mi ?
Daha önceki mesajlarda sadece koli içerisinde gönderildiği yazılmıştı. Bonus kampanyası ile değerlendirmek isterim.

1 Beğeni

Kitaplar sağlam geldi ama sedece kalın koliye konmuş

1 Beğeni