Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kitap okurken müzik dinlemeyi seviyorsanız bu çalma listesi Lovecraft ile harika gidiyor tavsiye ederim :smile:

19 Beğeni

Teşekkürler. Deneyeceğim. :blush:

1 Beğeni

bir dahaki okumada dinleyeceğim teşekkürler.

1 Beğeni

Bir kısmı BKM den bir kısmı İdefixten yaptığım son alışverişim. BKM elime hiç ulaşmayacak gibi geliyordu gönderim ve tedarikle birlikte 15 günü geçince ama sonunda buradalar. Çok büyük bir indirim olmadıkça tekrar tercih edeceğimi sanmıyorum. Şu an kitap siteleri arasındaki favorim kesinlikle idefix diyebilirim. :sweat_smile:

28 Beğeni

D&r da şuan metis yayınlarında (ve başka yayınlarda) %30 indirim var. Ben DRM15 kodu ile iki sipariş olarak Yerdeniz tek cilt ile Karanlığın Sol Eli, Aya Tırmanmak, Malafrena kitaplarını 83 ve 60 lira şeklinde sipariş geçtim. Geriye sadece 10 Alfa, 5 Can ve yetişirse 2 Altın kitap kaldı. İthaki hakkını zam yaparak kullandı. Umarım D&r 21 Hairan’ı pas geçmez.

1 Beğeni

Oynakazandan kazandığım para bugün yatırılınca hemen alim dedim. %50 indirim + 75/15 kodu ile çok iyi bir fiyata geldi.

9 Beğeni

Hangi indirim kodunu kullandınız acaba ?

idefixde IDE15M ile 60tl’ye geliyor. Ben de kullandım az önce.

1 Beğeni

Idefix ve Zebramo’dan aldıklarım. Hepsi hasarsız geldi.

29 Beğeni

Peki kargo ücreti çıkıyor mu

Kargo ücretini ayrı hesaplayıp 22 TL indirim yapmış gibi oluyor. 75 TL lik ürün kargo ücretsiz 60 TL ye geliyor.

3 Beğeni

Çok teşekkürler,listemde olan bir eserdi kullanayım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben kargo ücreti var diye düşünüyorum bilsem son alıșverişi öyle yapardım neyse bir dahakine :grinning:

1 Beğeni

Son aldığım üçlü; Pinokyo, Incal ve Essex County özel baskılar.

31 Beğeni

Burada resmen bir hazine yatıyor. Harika bir koleksiyon.

3 Beğeni

Ucuzkitapal ve idefix alışverişlerim

25 Beğeni

Üsttekiler idefix’ten. Bıçağın Kendisi ve Ruhların Kaçışı biraz hasarlı geldi, değiştirir miyim, bilmiyorum. Koridor baskılarını merak ediyordum, baskı kalitesini beğendim.

Alttaki ise kendime erken doğum günü hediyem. :blush: Benim en sevdiğim filmlerden biridir, üstüne düşündükçe ve hatırladıkça yüzüme bir gülümseme gelir. Filme dair elimde somut bir şeyler olmasını istediğim için aldım, çok güzel çizimler var içinde.

28 Beğeni

Giriş ve gelişme kısmını buraya yazdım. Sonuç kısmını da yazayım. Ilknokta eksik gelen kitapları gönderdi. Yanlış gelen 4 kitabı teslim noktası yedpa şeklinde seçerek sipariş verdim ve sipariş numarasını ilknoktaya ilettim. Kitaplar elimde olduğu için herhangi bir kargo olayı olmadı.

19 Beğeni

aa bunu bende seyettim. Baya oldu izleyeli tekrar edeyim yakında.

Idefix 150/45 + bonus kart kampanyası ile 90tl ye geldiler.
Watchmen’in kondisyonunu beğenmedim ama geri yollamayacağım demek ki hasarlı bir watchmen e sahip olmam lazımmış, kabullendim.
Tarihçi kitabının sayfalarının yarısından çoğu sararmış (fotoğraftakine göre daha koyu sarılıklar). Bu da napsam bilemedim dediğim bir detay oldu. :confused:

17 Beğeni