Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Suçlu kim? - Aleksandr İvanoviç Herzen

2 Beğeni

Eski basım bir kitapsa bu şekilde gelmesi normal sanırım. Depoda uzun süre durunca sararıyorlar. Son zamanlarda aldığım 97 ve 2005 basım iki kitapta da sararmalar vardı, bu şekilde geleceğini bildiğim için dert etmemiştim. Ama o kadar eski bir kitap değilse bilemem tabii.

2 Beğeni

Kullanılan kağıt türünden ya da depo koşullarından olabilir ama kağıt sağlam, okurken sorun çıkarmıyor.

1 Beğeni

Aras kargo bezdirsede gece 10da kargomu teslim ettiler. Yordam kitabın %50 indiriminden 5kitabi 40tlye aldım. Bu zamanda böyle alışveriş çok zor. Ayrıca kargo da bedava. Yordam kitabı bu yüzden seviyorum.

9 Beğeni

Sanırım değişime göndereceğim, gelen kitap da aynı şekilde olursa yapacak bir şey yok artık, katlanacağız :slight_smile:

1 Beğeni

Eğer sararmış değilse lütfen paylaşın, merak ettim. :slight_smile:

Yukarıda zaten aşırı sararmış durumda olduğunu yazmıştım. “Sararmış değilse…” derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Ayrıca @ESO’nun da dediği gibi kitap, fotoğrafta göründüğünden daha sararmış durumda.

@hunter kabarma ayrı zaten. Sararma daha kötü duruyor. Neyse. Teşekkür ederim

Bu kitap bildiğiniz kabarmış sadece renk problemi değil. Değişimden umarım memnun kalırsınız.

Genel bir cevap vermiş olayım: Sararmış kitaplar için zımpara kağıdı kullanmanızı tavsiye ederim. 2 dakikada hem sararmayı büyük ölçüde giderirsiniz hem de pürüzsüz bir kenar elde edersiniz. O pürüzsüz kenara dokunmak da ayrı bir keyif.

5 Beğeni

Bu bilgiyi verdiğiniz iyi oldu, teşekkür ederim.
@AugusteDupin bu daha iyi oldu :+1:t2:

1 Beğeni

Rica ederim. Bu arada kullandığınız zımparanın numarası da önemli. Ben 1200 numara kullanıyorum, bu civardakiler kağıtlar için ideal.

1 Beğeni

Ötüken Yayınları’nın 5 Ciltli Ötüken Sözlüğü’nü aldım, yazarı Yaşar Çağbayır. Hakkında şimdiye kadarki en kapsamlı sözlük deniyor, sözlük ihtiyacım vardı, Amazon’da bir de indirim görünce alayım dedim. Dün sipariş etmiştim, bugün kapıma geldi. Amazon Kolay Gelsin adlı bir kargo şirketiyle çalışıyor sanırım, sundukları seçenekler, anlık bildirimler, aracın nerede olduğunu görme vesaire oldukça hoşuma gitti. Umarım bu kaliteyi de sürdürürler.

Kitaplar bir kutu içerisinde geldi, hepsinin kondisyonu çok iyi. Ayrıca bir de aktivasyon kodu vermişler sözlüğe çevrimiçi erişebilmek için. İlgili sitesinden rahat bir şekilde arama yapılabiliyor. Baskı ve cilt kalitesi de oldukça güzel. Tavsiye ederim.

19 Beğeni

Hepsiburada siparislerim.Hepsi50 kod ile alindi hepsi.

12 Beğeni

Umarım hasarsız gelir kitaplarda değişim,iade yapmıyor hepsiburada

Kitap iadesi kabul ediyorlar. Bana ürün görselindeki kapaktan farklı, eski bir baskı geldiğinden iade etmiştim sorunsuzca.

Benim kitap hasarlı gelmişti kitaplarda değişim kabul etmediklerini, iade etmek istediğimdede para iadesi yerine hesabıma hepsiburada kuponu verebileceklerini söylediler. O sıradada kitap kampanyası bitmişti zaten.

İlginç. Üzüldüm adınıza. Acaba kitaplarda kargoda oluşan hasarın sorumluluğunu mu almıyorlar diyeceğim de sorumlular yani bundan. Hem tüketicinin neden sunmadan cayma hakkı var hem de kitapları hiçbir koruma olmadan sadece poşete koyup gönderiyorlar genellikle.

Dediğiniz şeyleri tek tek belirttim . Satış sözlemesinde kitaplarda bunların geçerli olmadığı yazıyor dediler. Sonrada ben ugrașmak istemedim

Kitapyurdu siparişim hatasız ve kusursuz geldi. Bu ara girdiğim okuma kıtlığını kısa kitaplarla çözerim belki deyip 2-3 kitap alırım diye giriş yaptığım siteden böyle çıkmışım… Bir yandan da İş Bankası Modern Klasikler dizisini tamamlıyor oldum. Hugh Howey’in Kum’una başladım, ilk 35 sayfa gayet akıcı, dili de gayet güzel geldi.

28 Beğeni

Kitap alıp okumayalı binlerce yıl oldu sanırım…

2 Beğeni