Bu başlık beni bile yoldan çıkardı ise başkalarını düşünemiyorum 
Son zamanlarda aldıklarım.
Yunan ve Roma Mitolojisi, Mitoloji, Bir Delinin Hatıra Defteri öykü derlemesi, Bir Kadının Yaşamından 24 Saat seçme öyküler kitaplarını uygun fiyatlara ikinci el aldım.
Eski Mısır’ın Tanrıları, İnsancıklar ve Dünyaya Düşen Adam idefixten 15TL kodla aldım. Dünyaya Düşen Adam İthaki’ye geçtiği için Everest baskısını kaçırmak istemedim.
Yeni Başlayanlar için Dünya Edebiyatı geçen sene D&R da inceleyip mizahi dilini ve çizimlerini çok beğendiğim bir kitaptı. Uyguna bulur muyum diye beklettim ama iyice pahalanmaya başlayınca Trendyol’dan kargo dahil 23TL’ye aldım. İçeriğinde epey bir kitabın kısa özeti de mevcut. Ben birazda okuduğum kitapları unuttuğum ve not tutamadığım için işime yarar diye aldım.
Vücut Nasıl Çalışır ile Kılıç Üstadı Amazon’dan. İkiside epey uygundu.
Bir Delinin Hatıra Defteri öykü derlemesi ve Bir Kadının Yaşamından 24 Saat seçme öyküler kitaplarına parantez açmak isterim. Bunlar Koridor’dan ilk seri çıkan bez ciltli kitaplardan. Şimdi bunların içindeki öyküleri ayrı ayrı basıp satıyorlar. Ben ince ince bir sürü kitap olmasın istediğim için bunları aldım. Yalnız bunlar yeni ciltli seriden biraz daha uzunlar ancak cilde bağlı ip ayraçlar bu baskılarda mevcut.
Başlığı kapatmak için girmiştim. Alınan kitapları görünce yeni kitaplar almaya gittim 
Azeri şivesinde efendi kelimesi hökmdar diye mi geçiyor?
Evet geçiyor 
kitapambari.com siparişlerim geldi. Olduğu gibi koliye koymuşlar ama kitaplar sağlam geldi.
Geçen gün burada paylaşılan kitapoba.com indirimi ile aldığım kitaplar
Hızlı gelmiş kargo iyi okumalar 
Sağlıklı bir şekilde geldi kitaplarım. Tek sorun surat kargoyla çalışıyor olmaları. Onun dışında Eddingsin malloryon ve belgariad serisi muhteşem indirimle satiliyor. Kargoyu yollayan arkadaş oyun hamuru ve kalıp da atmış kargonun içine. Gülümsetti. ![]()
Seriyi komple almışsınız
keyifli okumalar dilerim.
Leviathan’ı da Kitapyurdu’ndan mı aldınız?
‘Basılı kitap almam’ noktasından, bilim kurgu klasiklerinin tamamını almaya.
İşte kayıp rıhtım farkı
Çok güzel kitaplar, iyi okumalar size 
Çok teşekkürler. 2021 sonunda hepsi bitmiş olacak diye ümit ediyorum
Kargo da pek hızlı gelmedi aslında, 1 haftayı geçti ![]()
Çok teşekkür ederim. Malum kitap ve Dune’lar yok. Bir de yeni çıkacak olan. Temmuz’da tamamlarım hepsini
@SJack yakamdan düşsün diye ne var ne yok aldım
![]()
Leviathan Amazon’dan geldi ama ikinci el. Sanırım baskısı yok.
Basılı kitap 5 yıldır almıyorum dedim ya, almam demedim ![]()
Sırada HAY klasikleri var ![]()
Kesinlikle ![]()
Hayırlı olsun.
Bende eski kapaklı olan setleri var. Bunlar da ne zamandır bana göz kırpıyor. Sürekli alsam mı diye düşünüyorum, sonra “ya zaten eskisi var, boşver, git başka kitap al” diyorum kendime. Ama her yeni alan gördüğümde de en baştan tekrar başlıyor “acaba alsam mı” düşüncesi.
Kendimle çıkmaz bir döngüye girmiş gibiyim ![]()
Filmini izleyip çok çok beğenmiştim. Okuduğunuz zaman yorumunuzu beklerim. Keyifli okumalar.
Bence eskilerini elden çıkar zebramoda vs. Sonrasında alacaksan al. Ben eskilerinin sırt görüntülerini sevmiyorum. Bir de malloryonla yanyana hoş duymuyorlar. Kutusu inanılmaz dandik ama
Bildiğimiz karton yani. Insan biraz süsler. Metis tabi fazlasını beklemek hata.
Filmini ben de aşırı beğenmiştim. İzleyeli kaç sene oldu bilmiyorum ama hâlâ etkisindeyim. Kitabını görünce hemen aldım. Çok heyecanlıyım büyük ihtimalle Temmuz ayında okumuş olurum.