Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Şöylece yeni arkadaşlarım, tüyü bitmemiş yetimlerimin sabrını zorlamaya devam ediyorum. :books: :yellow_heart:

25 Beğeni

Bu seriyi hep mi bu fiyattan satıyorlar yoksa şu an indirimli mi? Daha önce ve şimdi indirime girdi diye biliyorum da belki süreklidir diye sorayım dedim. :thinking: Sürekli ise ikidir alamadığım için olan ağlama oranımı düşürebilirim.

3 Beğeni

Valla bir arkadaş 3 ay önce de aynı fiyata almış. Metis zam yaptığında muhtemelen bu ürünlere de zam yapacaklar. Bence almayı düşünüyorsan bekleme, bu fiyattan daha aşağısına ikinci el bile bulman zor.

4 Beğeni

Metis şu serileri hangi kafayla devlet dairelerindeki muhasebe defterleri gibi yapıyor hiç anlam veremiyorum. Biraz daha albenini olsa, bilmeyen insanların da dikkatini çekse, alsalar böylece yayıncılar Türkiyede fantasitk edebiyat çok tutulmuyor diye ağlamasalar.

10 Beğeni

O yüzden çok alasım var ama olan tek paramı versem mi vermesem mi o kadar arada kalıyorum ki. Şimdi almasam ve zam gelirse kim bilir ne zaman alırım ve o zamana da tekrar kim bilir ne kadar daha zam gelir bu gidişle. En mantıklısı almak gibi ama biraz daha düşünüp taşınayım.

3 Beğeni

Metis bu konuda burnundan kıl aldırmaz. Öneri kabul etmiyorlar. Yüzüklerin efendisi başka firmada olsa 15 çeşit baskısı olurdu. Bu adamlar ciltliyi bile aşırı gösterişsiz basıyorlar.

@GkiraraJ bence bekleme yine de sen bilirsin ama. Yani normal fiyati Malloryon (5 Cilt Takım) (David Eddings) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - kitapyurdu.com
75+75=150 yapıyor. Daha uyguna bulamazsın.

4 Beğeni

Serinin iki kitabını 40tl ye görmüştüm sahafta tekrar gittiğimde bakıyım isteyen varsa alıp gönderiyim :blush:

1 Beğeni

Benim bu siteden 2 hafta önce verilmis bi siparisim var. Ulaşamıyorum hic bir şekilde. Sen nasıl ulaşmıştın? (eren.com.tr)

1 Beğeni

Hangisi, Enginlik serisinin diğer iki kitabı mı?

1 Beğeni

O kadar söyledim kapatalım bu başlığı diye, sevgili @mit bey, umarım mutlusunuzdur :frowning: (neyse ki abartmadım, azcık, küçücük bir alışveriş yaptım)

19 Beğeni

Valla siz soktunuz beni bu başlığa. Ne güzel aylardır uğramıyordum, görmezden geliyordum. Ne alemi vardı etiketlemenin? Bunlar da benim başıma patlayanlar. Umarım mutlusunuzdur :frowning: (Neyse ki %50 indirim sadece İthaki’yle sınırlı)

24 Beğeni

Birileri barut büyücüsünü okuyor sanırım :smiley:

3 Beğeni

Ben de denedim bunu, iki üç nefes almaktan başım döndü, sonra da satın aldım gitti :frowning: Malesef başaramadım. Sevgili @mit bey, farkında olmadan sizi de yoldan çıkartmış oldum, kusuruma bakmayın, umarım mutlu oluruz yeni kitaplarımızla :frowning: (İlknokta’nın da alacağı olsun, neredeyse her ay %50 indirim yapıyor, insan biraz düşünceli olur, bu insanlar bu kadar kitabı ne yapacak der canım)

6 Beğeni

Başlığı sessize alıp zamanın ötesine göndermek lazım :joy:

5 Beğeni

Aynen ilk iki kitabı , hafif yıpranmıştı ama idare ederdi. Gidersem paylaşırım buradan

2 Beğeni

Ben ilk kitabını aldım, 2 ve 3ü kaldı. Eğer ilk iki kitap 40 tl ise bence süper fiyat. İlk kitabın baskısı yok diye yine saçma sapan fiyatlar vardı nadirkitap’ta

2 Beğeni

Grafik tasarımı kitabından bir kaç sayfa paylaşma imkanınız varsa çok mutlu olurum, ilgimi çekti.

1 Beğeni

Üçüncü kitabının baskısı tükenmiş ne yazık ki :confused:

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/dp/6053757640/ref=asc_df_60537576401593014400000?smid=A1UNQM1SR2CHM&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=6053757640&tag=kitabinabaktr-21
amazonda stokta bi tane görünüyor. indirimle 23 liraya geliyor ithakide, amazonda ise 28 lira. 5 lira için uğraşmaya gerek yok.
Hatta bence kargo bedava koduyla idefixten alabilirsin https://www.idefix.com/Kitap/Guz-Cumhuriyeti-Clz/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0001741806001?utm_source=Affiliate&utm_medium=reklamaction&utm_campaign=23539 30 lira yapıyor. 7 liraya çıkıyor zararın :smiley:

3 Beğeni

Az harcamışsın, daha fazla harca diyorsun yani. Dost musun, düşman mısın anlamadım ki? :joy:

Teşekkürler, bakayım :slight_smile:

3 Beğeni