İlknoktada bittiyse muhtemelen baskısı da bitmiştir. Biten baskı ilk basımı ve ilk kitap da her yer de bitmiş stokta yok, bayadır yok hem de. Bu da muhtemelen ithaki tekrar basmayacak demek. Sahafa düşme riskini göze almak ister miyiz? Tabiki hayır. Sonuçta ilknoktada olsa çoktan almıştın
Baya ben bile ikna oldum şu an. Seriyi tekrar mı alsam n’apsam
Ben tesadüfen aldım ve fiyatı düşük olduğundan sadece kurgu dışı, tez tarzında bir kitap bekliyordum ama baskı kalitesi gerçekten çok güzel. Içeriği de dolu dolu. Ben BKM Kitaptan 16 liraya istettim, öneriyorum.
İlknokta’dan aldığım kitaplar neredeyse 24 saat içinde elime ulaştı, şoktayım! Daha önce birçok kez buradan alışveriş yapmıştım ama hiç bu kadar hızlı göndermemişlerdi. Belki de sadece İthaki kitapları olduğu içindir. Depodan hop kargoya
Dün ben de sadece İthaki kitaplarından oluşan bir sipariş verdim İlknokta’dan, ama temin süresi 3 gün yazıyor. Kitaplarımın gelmesi için hiçbir zaman aceleci olmadım ama bir kez olsun 24 saatte elime ulaşmasını isterdim
Soldakiler idefix, sağdakiler bkm, Kaplan! Kaplan! ise @blackheart tarafından gönderildi. Çocukluğun Sonu kitabı da vardı ama yeğenime verdim. idefix ve bkm’ den ilk defa 21 Haziran’ da alışveriş yaptım. Gayet iyiydi.
İlknokta siparişim bugün bana ulaştı. Bilim kurgu kitabı basa basa ışınlanmayı mı buldunuz kardeşim bu ne hız. (överim demiştim) Bu arada kondisyon olarak en iyi alışverişim oldu.
Leo Perutz kitabı çıkar da ben almaz mıyım? Ayrıca Galeano ne zamandır okumak istediğim bir yazardı. Upton Sinclair toplumcu gerçekçi denilince akla gelen isimlerden zaten. Son olarak da Gabriel Garcia Marquez’e ilham veren bir yazar, Juan Rulfo’nun Pedro Paramo kitabı. Kitapyurdu’ndan yaptım alışverişimi. Kitaplar hasarsız geldi, iki hafta önce vermiştim siparişi ama bulunduğum yere geç ulaştı (bulunduğum yerle alakalı sıkıntı). Yoksa 2. Gün kargolanmıştı bile.
ilknokta. ithaki ve alt markalarına ait kitapları her zaman elinde bulunduruyor. yedpa’daki teslim noktasında matbaadan yeni gelmiş gıcır gıcır kitaplar var.