Dün geldi. Ama Sorun sürat kargo da. Kargoya cumartesi verdiler. Pazartesiden çarşambaya kadar aktarma da yazdı kargo takibinde. Dün şubeye geldi dağıtıma çıkmayınca gidip kendim aldım.
Ben eve gelmesin istiyorum, umarım dağıtıma çıkmadan yakalayabilirim.
Muhtemelen yakalarsın. Sürat kargo kan ağlıyor yetiştiremiyorlar. Bekleyen yedibin kargpsu vardı benim şubenin.
Oley, çevirimi gördüm! herkesin aldıklarına bu gözle bakıyorum artık…
Daha önce de sizin çevirilerinizi okudum. Çevirilerinizi, editörlüğünüzü beğenen bir okurum.
Bu dizinin diğer kitaplarını da sizin çeviriniz olan Sisler İçindeki Lut
kitabını da Zaman Çarkı son cilt ve sıfırıncı kitabın okuması kaldı, bitirdikten sonra okumayı planlıyorum.
Bkm’den alışveriş yapmamaya yeminliydim,ama istediğim kitapları indirimli şekilde sadece buradan alabiliyordum.Umarım geçen sene son aldığımda olduğu gibi yine çocuk kitapları göndermezler.İade süreçleri hele o whatsapp kısmı berbat birşey…Sorun yaşamayacağımı ümit ediyorum
Kasım ayına kadar kitap almayacağım diye söz vermiştim kendime. Millet resim attıkça benim kitap alasım geliyor.
Senin evde yer kaldı mı Serhat?
Malesef. Kutuyu açıyorum kitaplara bakıyorum geri kutuya koyuyorum. Okudukça kutudan çıkarıp okunan kutusuna koyuyorum.
Türk klasik yazarları tamamlamaya çalışıyorum. Şuan için hedeflerim
Memduh Şevket Esendal
Yaşar Kemal
Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Reşat Nuri Güntekin
Diğer yazarları okumadım bir şey diyemem. Ama Sait Faik’i çok severim. Hikayeleri şiir gibi. İnsanın içini ısıtıyor. Sakaryada okurken montumun geniş bir cebi vardı. Orada hep bir kitabını bulundurur, sevdiğim sessiz bir cafede oturur okurdum. Mahalle kahvesi kitabındaki gibi bir ortam vardı. Kendisi benim gözümde sesli bir Türkiye haritası gibidir. Velhasıl yeri gelmişken kendisini ne kadar sevdiğimi de yazmış olayım dedim :Dd
Onları saymaya benim matematik yetmez. Bu kadar parayı bir arada görsem kafayı yerim. Senin ev neredeydi bu arada
j ve w harfleri Azerbaycan da kullanılmıyor heralde?
J harfi kullanılıyor. Fakat w kullanılmıyor.