Leo Perutz kitabı çıkar da ben almaz mıyım? Ayrıca Galeano ne zamandır okumak istediğim bir yazardı. Upton Sinclair toplumcu gerçekçi denilince akla gelen isimlerden zaten. Son olarak da Gabriel Garcia Marquez’e ilham veren bir yazar, Juan Rulfo’nun Pedro Paramo kitabı. Kitapyurdu’ndan yaptım alışverişimi. Kitaplar hasarsız geldi, iki hafta önce vermiştim siparişi ama bulunduğum yere geç ulaştı (bulunduğum yerle alakalı sıkıntı). Yoksa 2. Gün kargolanmıştı bile.
ilknokta. ithaki ve alt markalarına ait kitapları her zaman elinde bulunduruyor. yedpa’daki teslim noktasında matbaadan yeni gelmiş gıcır gıcır kitaplar var.
Bu ne demek acep, kargoya verilecek mi demek istiyor?
Evet . Her sitenin terimleri farklı oluyor. En çok da ürünleri sıralarken sıkıntı oluyor. (Düşük fiyata göre/Fiyata göre artan/Ucuzdan pahalıya/önce az fiyat keşke hepsi anlaşıp birini kullansa artık)
Ahahaha İyi günlerde oku. Benimkiler mis gibi, sıfır kitap kokuyor. Senin yüzünden bir fırt daha kokladım, başıma bir korona gelirse senden bilirim, ona göre
Hayırlı uğurlu olsun. 1 milyon Aman Allahım didim.
Keşke göstermeseydin. Mafya peşine takılmasın sonra
Gelsinler gelirlerse sıfırları attım derim
Kötü değil ama bi garip koku anlamadım belkide kitap böyle kokuyordur.
Yokya hastanede bana bulaşmadıysa rahat ol hiç bir kitabı silmedim daha @mit
Hahahaahaa bu iyiydi.
Koku askında “Keyifle Oku” anlamındadır. Şifreli yazmışlar sadece
Benim de geldi siparişlerim, henüz çıkmayan kitap olabilir mi içlerinde? “Kent” 2 Temmuz da çıkıyor diye sepete eklemedim ben.
Hayır yeni çıkan kitap bulunmuyor siparişimde. Hepsi zaten stokta olan ürünler (Dune 2, 3, 4. kitaplar vs)… 8 kitaplık bir sipariş verdim, dördüne 3 gün içerisinde temin edilecek yazıyor. Dediğim gibi aceleci bir yapım yok, ama bir kere olsun siparişimin 24 saat içerisinde temin edilmesi ve bir gün sonra da teslim edilmesini isterdim
1-2 defa ben çıkış tarihine dikkat etmeden sipariş vermiştim, sizin de siparişiniz de böyle bir durum mu oldu diye düşündüm…
En son iletiyi yazdıktan 5 dk sonra İlknokta’dan “Siparişimizin durumu Gönderildi olarak değiştirilmiştir” şeklinde mail geldi. Böylece benim siparişim de 24 saat içerisinde gönderilmiş oldu Gerçekten bravo İlknokta’ya, hız olarak çok iyiler.
Bir sonraki gün kargoya veriyorlar bu ileride sonra.
Şu virüs olayları yüzünden kitap almıyordum bir süredir. Mayıs-Haziran gibi bunu bozdum.
Hepsiburada, Amazon ve Babil’den aldığım kitaplarım. (:
Bugün aldığım kitaplar…Okumadan bir sürü kitap alıyorum ne güzel.
Sizinki kaç günde geldi? Aylardır ilk kez aldım sabırsızlandım ister istemez.