Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Konum atıyorum gel beni bul :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Adana’dan oraya gelmem sorun olabilir. :joy: :joy: (adana - manisa)

2 Beğeni

J harfi kullanılıyor ama Azerbaycanca’da yabancı isimler okunduğu gibi yazılır, o yüzden mesela Joanne yerine Coan yazılır.

7 Beğeni

Sen gel gerisi bende :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
Sizin oranın kebapları kadar olmasa da Manisa kebabı, Salihli odun köfte var :drooling_face: Sen şalgamı al gelirken :joy::joy::joy:

4 Beğeni

Gelen paket;

Yoldaki paket :slight_smile:

14 Beğeni

Bilmiyordum ilginçmiş. Bu arada Azerbaycan’da yaşadığınızı bilmiyordum bu da ilginç.

2 Beğeni

Biz Azerbaycan türküyük ve Azerbaycanda yaşıyoruk.

7 Beğeni

aksini söylemedim ki neden alınmış gibi bir cevap verdiniz şaşırdım.

3 Beğeni

Alınmış gibi bir cevap vermemiş ki? :slight_smile: Kesinleştirmiş sadece.

7 Beğeni

Evet, öyle dedim :blush:

7 Beğeni

Bilmiyorum belki de şiveden dolayı sitem ediyormuş gibi geldi bana.

@Melisa bu arada ters bir anlam oluştuysa kusura bakmayın iyi günler dilerim .

5 Beğeni

Sorun değil :blush:
Size de iyi günler dilerim.

3 Beğeni

Keşke Trendyol Kırmızı Kedi’den tekrar o eski,şahane indirimi görsek :grin:

Bu arada ekleyeyim,Trendyol uygulaması üzerinden Trendyol cüzdanı aktif edince 20 lira veriyor.Yapmayan varsa hemen alsın derim :slight_smile:

9 Beğeni

Elbette son olmadı Amazon sağolsun, şimdi bunları eve nasıl sokarım, Hadi başardım nereye koyarım onu düşünüyorum :thinking:

8 Beğeni

20 lira + hesabımdaki 25 TL indirim kuponuyla birlikte 35 liraya Otostopçunun Galaksi Rehberi aldım :slight_smile: Teşekkürler.

3 Beğeni

En son aldığım kitaplar bunlar. Şu an Sefilleri okuyorum :blush: diğerini okuyup bitirdim

19 Beğeni

PKD Dr. Kan Bedelini aldım güzel oldu bu haberi vermeniz :rofl: Bedavadan bir PKD daha gelmiş oldu. Kaldı 4.

2 Beğeni

Çok iyi geldi akşam akşam. İki şehrin hikayesi iş bankası ciltli olarak 17.5 liraya bedava kargo ile aldım. Teşekkürler.

2 Beğeni

Ben tabi amazona parayı gömünce anca gittim terlik aldım, e o da bir ihtiyaç nihayetinde :slight_smile:

1 Beğeni

bana gelmedi 20tl, ne kadar süre sonra geliyor?