Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Trendyol cüzdanım kısmına aynı anda geldi bende ama nerde kullanacağımı bilemedim :slight_smile:

3 Beğeni

bana gelmedi ya 0tl :frowning: :Dd

1 Beğeni

Kalp kalbe karşı derler :rofl: Rica ederim,fayda sağladıysam ne mutlu :grin:

Hemen bakiyeye yansımış olması lazım,tekrar bakın eğer hala yoksa yeni bir hesap açıp deneyin.

7 Beğeni

Trendyol’daki 20 liralık kuponu kullanıp 17 lira 40 kuruşa almış oldum bence çok güzel bir alışveriş oldu. İlk başta kullanmayı beceremedim sağolsun forumdan bir arkadaşım yardımcı oldu.

5 Beğeni

İlknokta ithaki indiriminde alfa yayınları alarak beynimin yüzde yüzünü kullandım yine. İthaki de aldım çok şükür. :smiley: Ama temin edilemedi bir türlü gelince atacağım.

7 Beğeni

Hakkaten temmuzda bi yüzde elli alfa indirimi olsa da kalan PKDlerimi de alsam. Hala basmadılar Anubis kapılarını da zaten. Bari indirim yapsınlar :rofl:

4 Beğeni

Nerdee. Eğer böyle bir şey olursa kalbimi kazanırlar ve bir daha başka hiçbir yerden alışveriş yapmam. Amazondan yaparım ama ya.

5 Beğeni

Kararlılık seviyem ektedir🤣

5 Beğeni

Trendyol cüzdanı nasıl kullanacağımızı gösteren bi yorum vardı nereye kayboldu acep :smiley: nasıl kullanacağım habunu help!!

2 Beğeni

Trendyol uygulamasında hesabım kısmında cüzdanım seçeneği var. Oraya kartınızdan para yüklüyorsunuz istediğiniz kadar. Sonra da harcama yapabilirsiniz oradaki parayla. Normal alışveriş gibi size kod falan geliyor, Trendyol da 20₺ ekliyor ilk kayıtta bu cüzdana.
Edit: Sabah sabah uyku sersemine kankama mesaj yazar gibi yazmışım :blush:

5 Beğeni

Kitapyurdu siparişim geldi. Her zamanki gibi memnun kaldım. Paketleme gayet iyiydi, hiçbir hasar yok kitaplarda. Aldığım kadar çok okuyabilsem keşke diyorum. :sweat_smile:

33 Beğeni

Beni de kandırdı bu cüzdan muhabbeti. Ama kitaplar diğer sitelere göre daha pahalı. Kargo ücreti de ödersek ne anladım ben bu 20 Liradan şimdi?

1 Beğeni

Hiç bir yerde yok kullanımı, şuan 21 tl var cüzdanda ama kullanamıyorum. başka hesap açtım orada da olmuyor :confused:

1 Beğeni

Mefeles yeni hesap açtım onda da olmuyor :smiley:

1 Beğeni

Sahaftan bulduğum :blush:

22 Beğeni

Aldığınız ürün ve kargo ücreti vs toplam sepet tutarı cüzdan bakiyenizden az olunca, cüzdan ile ödeme seçeneği açılıyor.

2 Beğeni

Kırmızı Kedi’ye bakın Trendyol’da,30 tl üzeri ücretsiz kargo var.Bu sayede 10 tlye 30 tllik kitap alabiliyorsunuz kargo ücreti ödemeden :slight_smile:

Cüzdanınızda olan para sepetteki kitap tutarıyla aynı yada fazla olacak yoksa alamıyorsunuz.

4 Beğeni

Trendyol indirimi ile şöyle bir alım yaptım. Sadece 12 lira verdim. Kullanmayan kalmasın efenim. :smiley:

15 Beğeni

Stoner’a hayranım. Hediye etmiştim bir arladaşıma. Takas yoluyla yeniden edindim. Özlüyorum bu kitabı.

Yıldız Güncesi’ni çok sonra alacaktım, bu başlık yüzünden heveslendim. 26’sı cuma günü sabah verdiğim sipariş 3 gün içinde bu sabah elime ulaştı. Müthiş bir hız. Helal olsun İdefix.

19 Beğeni

Amazon’dan aldıklarım şimdi geldi.
resim
resim

29 Beğeni