Trendyol cüzdanım kısmına aynı anda geldi bende ama nerde kullanacağımı bilemedim
bana gelmedi ya 0tl :Dd
Kalp kalbe karşı derler Rica ederim,fayda sağladıysam ne mutlu
Hemen bakiyeye yansımış olması lazım,tekrar bakın eğer hala yoksa yeni bir hesap açıp deneyin.
Trendyol’daki 20 liralık kuponu kullanıp 17 lira 40 kuruşa almış oldum bence çok güzel bir alışveriş oldu. İlk başta kullanmayı beceremedim sağolsun forumdan bir arkadaşım yardımcı oldu.
İlknokta ithaki indiriminde alfa yayınları alarak beynimin yüzde yüzünü kullandım yine. İthaki de aldım çok şükür. Ama temin edilemedi bir türlü gelince atacağım.
Hakkaten temmuzda bi yüzde elli alfa indirimi olsa da kalan PKDlerimi de alsam. Hala basmadılar Anubis kapılarını da zaten. Bari indirim yapsınlar
Nerdee. Eğer böyle bir şey olursa kalbimi kazanırlar ve bir daha başka hiçbir yerden alışveriş yapmam. Amazondan yaparım ama ya.
Kararlılık seviyem ektedir🤣
Trendyol cüzdanı nasıl kullanacağımızı gösteren bi yorum vardı nereye kayboldu acep nasıl kullanacağım habunu help!!
Trendyol uygulamasında hesabım kısmında cüzdanım seçeneği var. Oraya kartınızdan para yüklüyorsunuz istediğiniz kadar. Sonra da harcama yapabilirsiniz oradaki parayla. Normal alışveriş gibi size kod falan geliyor, Trendyol da 20₺ ekliyor ilk kayıtta bu cüzdana.
Edit: Sabah sabah uyku sersemine kankama mesaj yazar gibi yazmışım
Kitapyurdu siparişim geldi. Her zamanki gibi memnun kaldım. Paketleme gayet iyiydi, hiçbir hasar yok kitaplarda. Aldığım kadar çok okuyabilsem keşke diyorum.
Beni de kandırdı bu cüzdan muhabbeti. Ama kitaplar diğer sitelere göre daha pahalı. Kargo ücreti de ödersek ne anladım ben bu 20 Liradan şimdi?
Hiç bir yerde yok kullanımı, şuan 21 tl var cüzdanda ama kullanamıyorum. başka hesap açtım orada da olmuyor
Mefeles yeni hesap açtım onda da olmuyor
Aldığınız ürün ve kargo ücreti vs toplam sepet tutarı cüzdan bakiyenizden az olunca, cüzdan ile ödeme seçeneği açılıyor.
Kırmızı Kedi’ye bakın Trendyol’da,30 tl üzeri ücretsiz kargo var.Bu sayede 10 tlye 30 tllik kitap alabiliyorsunuz kargo ücreti ödemeden
Cüzdanınızda olan para sepetteki kitap tutarıyla aynı yada fazla olacak yoksa alamıyorsunuz.
Stoner’a hayranım. Hediye etmiştim bir arladaşıma. Takas yoluyla yeniden edindim. Özlüyorum bu kitabı.
Yıldız Güncesi’ni çok sonra alacaktım, bu başlık yüzünden heveslendim. 26’sı cuma günü sabah verdiğim sipariş 3 gün içinde bu sabah elime ulaştı. Müthiş bir hız. Helal olsun İdefix.
Amazon’dan aldıklarım şimdi geldi.