Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İlknokta ithaki indiriminde alfa yayınları alarak beynimin yüzde yüzünü kullandım yine. İthaki de aldım çok şükür. :smiley: Ama temin edilemedi bir türlü gelince atacağım.

7 Beğeni

Hakkaten temmuzda bi yüzde elli alfa indirimi olsa da kalan PKDlerimi de alsam. Hala basmadılar Anubis kapılarını da zaten. Bari indirim yapsınlar :rofl:

4 Beğeni

Nerdee. Eğer böyle bir şey olursa kalbimi kazanırlar ve bir daha başka hiçbir yerden alışveriş yapmam. Amazondan yaparım ama ya.

5 Beğeni

Kararlılık seviyem ektedir🤣

5 Beğeni

Trendyol cüzdanı nasıl kullanacağımızı gösteren bi yorum vardı nereye kayboldu acep :smiley: nasıl kullanacağım habunu help!!

2 Beğeni

Trendyol uygulamasında hesabım kısmında cüzdanım seçeneği var. Oraya kartınızdan para yüklüyorsunuz istediğiniz kadar. Sonra da harcama yapabilirsiniz oradaki parayla. Normal alışveriş gibi size kod falan geliyor, Trendyol da 20₺ ekliyor ilk kayıtta bu cüzdana.
Edit: Sabah sabah uyku sersemine kankama mesaj yazar gibi yazmışım :blush:

5 Beğeni

Kitapyurdu siparişim geldi. Her zamanki gibi memnun kaldım. Paketleme gayet iyiydi, hiçbir hasar yok kitaplarda. Aldığım kadar çok okuyabilsem keşke diyorum. :sweat_smile:

33 Beğeni

Beni de kandırdı bu cüzdan muhabbeti. Ama kitaplar diğer sitelere göre daha pahalı. Kargo ücreti de ödersek ne anladım ben bu 20 Liradan şimdi?

1 Beğeni

Hiç bir yerde yok kullanımı, şuan 21 tl var cüzdanda ama kullanamıyorum. başka hesap açtım orada da olmuyor :confused:

1 Beğeni

Mefeles yeni hesap açtım onda da olmuyor :smiley:

1 Beğeni

Sahaftan bulduğum :blush:

22 Beğeni

Aldığınız ürün ve kargo ücreti vs toplam sepet tutarı cüzdan bakiyenizden az olunca, cüzdan ile ödeme seçeneği açılıyor.

2 Beğeni

Kırmızı Kedi’ye bakın Trendyol’da,30 tl üzeri ücretsiz kargo var.Bu sayede 10 tlye 30 tllik kitap alabiliyorsunuz kargo ücreti ödemeden :slight_smile:

Cüzdanınızda olan para sepetteki kitap tutarıyla aynı yada fazla olacak yoksa alamıyorsunuz.

4 Beğeni

Trendyol indirimi ile şöyle bir alım yaptım. Sadece 12 lira verdim. Kullanmayan kalmasın efenim. :smiley:

15 Beğeni

Stoner’a hayranım. Hediye etmiştim bir arladaşıma. Takas yoluyla yeniden edindim. Özlüyorum bu kitabı.

Yıldız Güncesi’ni çok sonra alacaktım, bu başlık yüzünden heveslendim. 26’sı cuma günü sabah verdiğim sipariş 3 gün içinde bu sabah elime ulaştı. Müthiş bir hız. Helal olsun İdefix.

19 Beğeni

Amazon’dan aldıklarım şimdi geldi.
resim
resim

29 Beğeni

Ben de dün Amazon’dan Harry Potter setini aldım. Yine dayanamadım indirime :slight_smile:

7 Beğeni

Ben Harry Potter için 4. ciltli resimli baskıyı bekliyorum. Normal seti vardı fakat bir yerlere hibe etmişim galiba bulamadım. Tekrar aynı seti de toplamak istemedim.

3 Beğeni

Bende de sahafların deli para istediği önceki kapaklı versiyonun 1. baskıları vardı. Yeğenim isteyince kıramayıp ona hediye etmiştim. Hiç olmamasındansa bu yeni kapaklı olanı alayım bari dedim :slight_smile:

4 Beğeni

Ben seriyi resimli baskılardan okumaya başladım. 7. cilt çıkana kadar kaç sene beklemem gerekecek kimbilir :pleading_face:
Dün neredeyse Amazon’dan alacaktım kutulu setini, 120’ye gelecekti ama resimli kitapları bekleyişin cazibesi de bir başka oluyor.

4 Beğeni