Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Ben de dün Amazon’dan Harry Potter setini aldım. Yine dayanamadım indirime :slight_smile:

7 Beğeni

Ben Harry Potter için 4. ciltli resimli baskıyı bekliyorum. Normal seti vardı fakat bir yerlere hibe etmişim galiba bulamadım. Tekrar aynı seti de toplamak istemedim.

3 Beğeni

Bende de sahafların deli para istediği önceki kapaklı versiyonun 1. baskıları vardı. Yeğenim isteyince kıramayıp ona hediye etmiştim. Hiç olmamasındansa bu yeni kapaklı olanı alayım bari dedim :slight_smile:

4 Beğeni

Ben seriyi resimli baskılardan okumaya başladım. 7. cilt çıkana kadar kaç sene beklemem gerekecek kimbilir :pleading_face:
Dün neredeyse Amazon’dan alacaktım kutulu setini, 120’ye gelecekti ama resimli kitapları bekleyişin cazibesi de bir başka oluyor.

4 Beğeni

Kutulu set dediğiniz şu değil mi?

Harry Potter 7 Kitap Set - Amazon

Ben dün baktığımda da 220 TL idi, nasıl 120’ye alabiliyordunuz? Özel indiriminiz mi var?

2 Beğeni

Dün gece 140 liraya düşmüştü, 20 lira da uygulamadan sipariş geçince indirim geliyordu.

2 Beğeni

Çok ilginç, ben baktım ama hep 220 civarıydı, demek ki gece düştü fiyatı. Hatta kitapları tek tek alınca 140’a geliyordu, ben de tek tek aldım :slight_smile: Neyse, 20 TL indirimim olmadığı için zarar etmemişim, rahatladım biraz :slight_smile:

2 Beğeni

Satıcı Amazon olunca bazen yüzde 50 indirim yaptığı oluyor. 280’den 140’a düşmüştü. Gerçi yorumlara bakınca çoğu kişi kutunun hasarlı geldiğini söylemiş. Yani çok da dert etmeyin kutusuz aldım diye.

3 Beğeni

Amazon bazen böbreğe çalışıyor gerçekten.

Şu indirim tüm kitaplarda uygulansa tutulan hangi yeminler sözler kalır artık bilemeyeceğim :joy:

15 Beğeni

Baskısı tükenen bir kitap için dün bir sahafa mail atıp kitabı almak istedim. Akşam fiyatı 25 TL olan kitap sabah bir baktım 48 TL olmuş :slight_smile:
Ah bu fırsatçı sahaflar… Gerçi bu başlık da bu konunun yeri değil ama :slight_smile: sonuç olarak almadım kitabı :slight_smile:

6 Beğeni

Hangi kitap belki denk geliriz. :blush:
@toz goblin kral güzel bir kitaptı bu arada. 10 liraya alınır düşünülmeden :sweat_smile:

3 Beğeni

Michael Connelly- Kara Yankı

Goblin Kral için hep bir tereddütüm oldu bazı olumsuz yorumlardan ötürü. Siz beğendiniz mi, kitap nasıl?

1 Beğeni

Ben kitabı okuyup sevmiştim, kitabı sanırım Hazal’ın (@Firtinakiran) incelemesini okuduktan sonra almıştım. İncelemeyi aradım ama bulamadım. Kitap fantastik edebiyatta yer alsa da daha çok siyaset ve ülke yapılanmasını falan anlatıyordu. Kitapla ilgili olumsuz hatırladığım şey isimler. Çok garip isimler vardı ama burda benim hatam da var. Kitabın sonunda isimler ve onlar hakkında bilgiler varmış ben bitirirken farketmiştim :sweat_smile: İkincisi çıkacaktı bir ara, yazarı söylemişti sanki ama ne oldu bilmiyorum.

Soruya yanıt olarak 10 liraya kesinlikle değer.
https://forum.kayiprihtim.com/t/cevirmenin-cemberi-goblin-kral/8124

2 Beğeni

Aylar önce alıp coronadan ötürü kuzenime giden kitaplarım bugün kendisinden almam sonucu sonunda elime geçtiler. Darısı Belgraid ve Malloryon için olsun. Bugün dağıtıma çıkıp yetiştirememişler yarın gelir herhalde.

20 Beğeni

Ciltli can kısa klasikleri ben kendim kıyamıyorum alıp okumaya, sen nasıl kuzenine verirsin… Sen… Nasıl… :rofl: :rofl: :rofl:

@Blackheart https://forum.kayiprihtim.com/t/cevirmenin-cemberi-goblin-kral/8124 şuna da bir bak istersen.

5 Beğeni

Trendyol’daki 20 TL sayesinde 29 TL’ye Oathbringer aldım, haber veren arkadaşlara çok teşekkür ederim :star_struck:

3 Beğeni

Görüyorum ve arttırıyorum :stuck_out_tongue_closed_eyes:

14 Beğeni

Coronadan ötürü eve gelmeyecekti mecbur oraya gönderdim. :frowning:

1 Beğeni

Bir süredir sepetimde duruyor bu kitaplar. Daha doğrusu konuya her girişimde aklıma geliyor heheh. Şu an okuduğum başka şeyler var zaten ama bunlar da aklımda. Diğer bi yandan Diablo III: Eternal Collection aldım, üstüne kitapları da alırsam kendimi durduramayacağım ve ay sonu ekstreye ne gerek vardı diye bakacağım :man_facepalming:

Konuyu dök içini rahatlaya çevirdim ama olsun.

10 Beğeni

Trendyol 20₺ cüzdan hediyesi haberini alınca bir girip bakayım dedim. 30 liralık bir şey bulup alacaktım. Derken uzun zamandır alışveriş yapmadığım için olsa gerek, 100₺ üzeri 40₺ indirim tanımlanmış bana. Onu da görünce Hayvan Çiftliği özel basımı alayım dedim. 150₺ etiket fiyatı normalde %35 indirimle 95.7₺ yapıyordu. 100 lirayı geçsin diye Babalar ve Oğullar’ı da ekledim. Toplamda 60₺ indirimim oldu yani. 47.25₺’ye bu iki kitabı almış oldum. Hayvan Çiftliği %75 indirime tekabül ediyor neredeyse. 1984’ün özel baskısı vardı, kardeşini de eklemiş oldum. İnanılmaz mutluyum. Heyecanımı tarif edemiyorum.

20 Beğeni