Ekşisözlükte okudum galiba kaldırmışlar kampanyayı.
Şimdi ben de baktım. Sanırım hata oldu, üzgünüz diyecekler. Sonuçta alışverişin hiçbir yerinde ikinci ürün bedava gibi bir bilgi yoktu. Bu tür kampanyalarda genelde ucuz olan ikinci ürün bedava olur. Ben ona da razıyım ama LOTR u tek aldım. Onda kurtarır hiçbir şey yok. Neyse, beklemeye devam
Yanıt gelince güncellerim.
Kendi sitelerinden kaldırdılar ben alışveriş yaptıktan sonra. Banner’lar neye yönlendiriyor bilmiyorum.
Bursa BKM şubesi ve sahaflarından karışık aldıklarım. Passos BKM raflarında öylece duruyordu ilginç bir şekilde. Etiket fiyatına gelmiş oldu.
Fazlasıyla iyi. Tavsiye ederim. 
İlknokta kutulu almıştım kutusuz gelmişti. Sonra mesaj attım uygun olursa bakalım demişlerdi. Yollamışlar sağolsunlar. 
Sefiller birkaç aydır alınacaklar listemde. İletişim ve İş Bankası Kültür Yayınları baskıları arasında kararsızım. Sizce hangi çeviriden okunmalı?
Ben Sürü’yü okudum. Eğer hard sci-fi seviyorsanız bence çok iyi. Şimdiden iyi okumalar
Ne kadar şanslısınız. Biz de denk geliriz umarım. 
Teşekkür ederim,önerebileceğiniz benzer kitaplar var mı? Kalın olursa daha iyi 
Sonunda Tarih Sümerde Başlar’ı buldum. 40 liraya aldım
Bir adet Samuel Noah Kramer kitabı kaldı sümerlerle ilgili. Onun da acelesi yok, ki mitolojiyle alakası olmadığından ilgimi de çekmiyor çok.
Güzel bir sürpriz oldu benim için de. 
Hayırlı olsun. İkinci el piyasası çıldırmış. Bırak daha ucuzunu, sıfır fiyatıyla aynı fiyatta bulunca seviniyorum 
Teşekkürler
Doğru vallaha. Uyguna bulmak için internetin ücra köşelerine iniyorum bende. Aldığım kişide çok anlayışlıydı.Tüccar değilim yenisini almak için satıyorum, ikinci el %50 %60 indirimli satılmalı diyince kalbimden vurdu beni 
Zahmet olmazsa iç panel çizimlerinden bir iki tanesini gösterebilir misiniz?
Hangisini istediniz acaba ?
V For Vendetta için 
Ben de ara ara elimdeki bazı kitapları satsam mı, satarsam fiyatlandırmayı nasıl yaparım diye düşünüyorum. Herhalde en mantıklısı bulunabilen en uygun fiyattan yüzde 20-25 indirimli fiyatlandırmak. Tabi kitabın kondisyonuna göre. Bilmiyorum belki ben yanılıyorum, diğerleri doğru yapıyordur 
Satacağım kitap sınırlı, özel basım, gibi bir kitap değilse bende bulanabilen fiyatın altında satarım. Ben okumuşum o kitaptan alacağım almışım dahada üstünden ticaret döndermeye ne gerek var.
Siparişi iptal ettim. Daha doğrusu yetişemediğim için edemedim, kargo yola çıkmış. Sabah kargo geldi. Amazon’da iptal olmayınca kargo reddi diye bir şey varmış. “Teslim almadı” diye işaretledi kargo görevlisi. Artık ürün ve para iadesi ne kadar sürecek, bekleyip göreceğiz.