Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

@sherlock007 dan aldığım kitaplar geldi. Hediye kitap ve ayraçlar için ayrıca teşekkür ederim

14 Beğeni

Kitaptr’yi daha önce hiç kullanmamıştım, biraz çekincelerim vardı acaba sorunsuz gelir mi diye ama siparişi verirken “hasar görmemeleri için iyi bir paketleme yapabilirseniz sevinirim” şeklinde not düşmüştüm. Dün göndermeden önce telefonla arayıp notumu okuduklarını ve o şekilde hasar görmemesi için güzel bir şekilde paketlenip gün içinde kargoya verileceğini bana bildirdiler. Bence çok ince bir hareketti, daha önce not yüzünden arayan kitap sitesi hatırlamıyorum :sweat_smile: Kutulu setleri yan yana koyup baloncuklu poşete sardıktan sonra kutuya koymuşlardı ve bu sayede kitaplarım hasarsız ve sapasağlam bir şekilde elime ulaştı. Yanında gönderdikleri oyun hamurları ve kalıplara ayrıca bayıldım, çünkü çocukken oyun hamuruyla oynamayı çok severdim :smile: Yine bu şekilde büyük indirimler olursa kitaptr’den gözüm kapalı sipariş verebilirim :blush:

33 Beğeni

ilknokta’dan yapmış olduğum alışverişim. Yaklaşık 24 saat içinde elime ulaştı.

Not: Kitap yamuk değilmiş, sorunsuz bir alışveriş oldu. ilknokta.com’da çalışan arkadaşlara yardımları için teşekkür ediyorum.

31 Beğeni

Hayırlı olsuun. :smiley: Bakalım Morpheusun milyarlar yıl süren hikayelerinden çok mu yoksa çoook mu etkileneceksin. :)) İyi okumalar.

2 Beğeni

• Temmuz ayında gelenler…
    Evliya Çelebi Seyahatnâmesi ve Osmanlı Belgelerinin Dili, TTK Emağaza’dan, ikinci kısım kitaplar ise Amazon’dan. Seyahatnameyi uzun zamandır almak istiyordum, bu aya nasip oldu. Umarım okuma açısından da verimli bir ay olur :slight_smile:
18 Beğeni

@dieter O kadar övdün ki, almamak olmazdı. Ben ama öyle rüyamda gördüm, beğenmedim filan yazacağımı sanmıyorum. :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni

Hiç okumadığım için soruyorum Vakıf serisi üç kitap mı yoksa devamı var mı?

Vakıf serisi 7 kitap ana seri, 3 kitap imparatorluk serisi, 4 kitap robot serisi, sonsuzluğun sonu, ben robot ve birkaç tekil kitabı daha içeren koca bir külliyat. 3 kitap da okunup geçilebiliyor ama tavsiye edilen bütün kitapları uygun sıra ile okunması. Genel tavsiye sonsuzluğun sonu, ben robot, vakıf ilk 3 kitap, robot serisi, vakıf kalan 4 kitap ve imparatorluk serisi. Ama ithaki sadece 3 kitabı ve imparatorluk serisini yeniden bastı.

4 Beğeni

Kusura bakma mesajını yeni gördüm. Gerçi arkadaş cevap vermiş. :smiley: Fiyat gayet uygun, bilim kurgu seviyorsanız bir şans verin derim.

1 Beğeni

jaguar yayınlarına bayılıyorum, farklı coğrafyaların kıyıda köşede kalmış küçük ama derin öykülerini dilimize kazandırıyorlar, 3 kitabı da çok etkilenerek okumuştum, şimdi de rusçanın gözardı edilmiş bir samizdat edebiyatının (el altından kaçak basılan) bir parçasını Georgie Vladimov’un Sadık Ruslan’ını okuyorum, onu da tavsiye ederim.

yayınevinden birileri de varsa forumda kendilerine tebriklerimi sunuyorum, aynen devam edin lütfen :blush:

6 Beğeni

Jaguar yayınları çizgisini bozmadan devam eder umarım. Tek kusurları fiyat politikaları, sayfa sayısına kıyasla fiyatları çok uçuk. Sadık Ruslan da listemde :slight_smile:

1 Beğeni

Bilinçaltın sana oyunlar oynayabilir sen yine hazırlıklı ol. :smiley:

1 Beğeni

En son Ursula Le Guin - Mülksüzler kitabını aldım. Uzun süredir okumak isteyip bir türlü alamamıştım.

Var olan bir kitap okuma listem vardı, kitapları ona göre alıyordum; fakat, şu sıralar roman okuma hevesimi iyice kaybetmiş durumdayım. Sanırım öykülerle devam edeceğim. Bunun için de araştırıp bakmam lazım.

2 Beğeni

Gaz verme işine aralıksız devamke diyorsun, anlıyorum. :joy: Bu gece başlayacağım bakalım. :smiley:

1 Beğeni

Eganba.com dan dün vermiş olduğum siparişler bugün sorunsuz ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı.

24 Beğeni

Türk Tarih Kurumu’ndan verdiğim sipariş. Fiyatlar çok uygun ve bir gün içinde elime ulaştı tavsiye ederim.

27 Beğeni

Kitapyurdundan bugün geldiler. Fotoğraftaki araştırma kitaplarına benzer kitaplar okuyanlar varsa tavsiyelere her zaman açığım :slight_smile:

29 Beğeni

Bir aksilik çıkmazsa en yakın zamanda:

Bir üçüncü daha var ama karar veremedim. :slight_smile:

15 Beğeni

Amazon’dan verdiğim siparişim. :partying_face:

24 Beğeni

İnsan, Tanrı & Ölümsüzlük kitabının içerik kısmını paylaşabilir misiniz acaba?

1 Beğeni