Zahmet oldu, kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim.
Önemli değil, ne demek Rica ederim.
Anne Bronte benim de listemde. Yedi Yayınları baskı kalitesiyle, özenli çevirileriyle epey övülüyor. Umarım çizgilerini bozmadan az ama öz kitap çıkarmaya devam ederler.
Scarlet Pimpernel’i hep müziklerde, dizilerde ve filmlerde duyarım. Almak yeni kısmet oldu. Leonid Andreyev’in Kızıl Kahkaha’sını çok çok beğenmiştim. Özellikle Yehuda İskariot’u çok merak ediyorum, uzun süre bekletmeden okurum diye düşünüyorum. Erwin Schrödinger’in kitabı da babilkitap’tan yeni çıkmış. Atlas Felsefe de bir sayfa metin, bir sayfa görsel şeklinde hazırlanmış, eğlenceli bir kitaba benziyor.
Kısa Bir Cehennem Ziyareti daha önce sanırım yorumlanmıştı ama sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Okuduktan sonra yorum yaparsanız sevinirim
Harry Potter’lar Amazon’dan, Lem’ler idefix’ten (idefix’in 75/15 kampanyasından en son ben faydalanmış olabilirim). Dune ve Kent ise İlknokta’dan. İthaki BK serisi böylece malum kitap harici tamamlanmış oldu.
Diskdünya için yeni bir kan bulunduu.
Trendyol seni özledik 40tl kuponu ile hepsi %50 indirime gelmiş oldu.
p.s. şimdi ben diskdünya için ilk serinin ilk üç kitabını aldım. arada mort ve eşit haklar kitapları var. onları okumadan direkt bu üçüyle başlasam eksiğim olur mu? bilen biri cevaplarsa çok makbule geçer. <3
Mort ve Eşit Haklar başka altserilerin ilk kitapları. Bunları okumadan Hasbüyü’yü okuman çok bir şey değiştirmez açıkçası. Ben yayınevinin bastığı sırayla okuyorum ama bazı arkadaşlar altserileri takip ediyorlar.
İki seçenek çok bir fark oluşturmuyor ama yine de basıldığı sırayla okumazsan altseriler içinde bazı ufak göndermeleri kaçırabilirsin.
sıradan gideyim ben de o zaman ya, çok teşekkür ederim.
Elantris,Hobbit,Beyaz ve siyah ve Simyacı kitaplarını Amazon’dan sipariş verdim.Hepsi de tertemiz geldi bugün.
Bence kampanyadaki en güzel kitapların başında bunlar var. Beğenirsiniz umarım. Keyifli okumalar
Geçen sene nedense almamıştım, sonradan pişman oldum şimdi görünce de hemen aldım, ilk kitabı 23 TL’ye sipariş etmek zorunda kalsam da çok değil sanki ya
Bana geçen sene 1 ve 2.kitabı mağazadan 100 liraya yakın bir meblağa mâl olmuştu Ama serinin 2.kitabını tekrar alacağım hazır kampanyadayken, çünkü okumaya başladığımda kitabı bir açtım iç sayfaların kimi yerleri yırtıktı
Genede o kısımlar zorlasada okuyabilmiştim
Aa geçen sene ikinci kitap yine indirimdeydi niye 100’e geldi ki, ben şimdi ilk kitabı 23 TL’ye aldığıma sevindim doğrusu
Geçen sene benim denk geldiğimde 3-4-5. kitaplar indirimliydi. Daha sonra 1 ve 2’yi edinmiştim. 1.kitabı okuyup, 2.kitaba geçtim tabii aradan sürede geçti değiştiremedim.