Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

O zaman ben dikkat etmemişim demek ki, ya da ilk iki kitap zaten indirimde değil deyip hiç almamış da olabilirim, muhtemelen de öyle olmuştur :sweat_smile: yalnız ilk kitabın baskısı tükenmek üzere sanırım çünkü çok sayılı sitede kalmıştı, sahaflara düşmeden tamamlarım umarım seriyi :joy:

1 Beğeni

Ben 3 kitaplık seri sanıp almıştım. Mağazadan çok mutlu olarak çıkmıştım. Eve geldim gördüm ki 3-4-5. kitapmış bunlar :joy: Ama aldığıma pişman olmadım, beğenmiştim. Tarih ile kurgu çok güzel harmanlanmış. Umarım tamamlarsınız :blush:

1 Beğeni

Bu olay güzel bir seriyle tanışmanızı sağlamış öyleyse ama sanırım Can Yayınları bu kampanyalarda hep aynı stratejiyi uyguluyor. Örneğin, Yetenekli Bay Ripley serisi geçen sene indirimdeydi ama sadece devam kitaplarından ikisi vardı, koysana ilk kitabı indirime herkes okuyabilsin :sweat_smile: Aynı şeyi David Melrose serisine de yapmışlar bu sene de dördüncü ve beşinci kitapları indirimdeymiş sanırım. Neyse yine de güzel fırsatlar bunlar, şikayet etmiyorum :joy:

1 Beğeni

Dediğinize katılıyorum. Seri kitaplarda 1.kitabı indirime kesinlikle koymaları lâzım. Kitabı sevecek miyiz, yazarı sevecek miyiz bilmeden, okumadan seriyi tamamlamak zorunda kalıyoruz :sweat_smile:

1 Beğeni

Kesinlikle öyle, zaten sonradan ilk kitap tükeniyor bir şeyler oluyor ve sahaflara kalıyoruz, onlar da çok insaflılar bilen bilir :joy:

1 Beğeni

:joy:

Umarım tükenmeden alırsınız :pray:

1 Beğeni

D&R-Can Yayınları 9 ₺ kampanyası için tavsiye listesi arayanlara kendimce tavsiyeler, çoğunlukla çağdaş dünya edebiyatı ve kurgu ağırlıklı:

• Patricia Highsmith - Köpeğin Fidyesi
  • Doris Lessing kitapları (On Dokuz Numaralı Oda, Jack Orkney’nin Günaha Çağrılışı)
  • Sibylle Berg kitapları (Uyuyan Adam, Hayat İçin Teşekkürler) [Uyuyan Adam Anıl Alacaoğlu çevirisidir özellikle tavsiye edilir]
  • Lampedusa - Siren
  • Max Frisch - Kont Öderland
  • Christine Orban’dan Woolf severlerin kaçırmaması gereken Virginia ile Vita
  • Can İnceleme serisinden Toplumsal Cinsiyet Tarihçiliği Nedir? ve Gösteriş
10 Beğeni

17 Beğeni

bunları bende bugün aldım @MelihAntepli serinin diğer kitapları da gelecek diyorlar bir iki güne tamamlanır herhalde

4 Beğeni

Tam bir yıl aradan sonra ilk kitaplarımı almış bulunuyorum. Üst sıra D&R mağazadan. İzmir’de Jasper Kent’in diğer kitaplarını satan D&R’a denk gelirseniz söylerseniz sevinirim. Zehirci Migros’tan, kalanlar sahaftan.

Bunlar da ben dışardayken gelen güzellikler. D&R’ın sitesinden hepsi temiz.

22 Beğeni

3 aydır kendimi tutup sipariş vermiyordum dayanamayıp babil.com’dan sipariş verdim. Gelen kitaplardan “En güzel aşk hikayemiz” okunmuş, içerisine bol bol notlar alınmış sonra iade edilmiş. Yıllardır kitap siparişi veririm ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Babil.com’a durumu bildirdiğimde hemen yenisini gönderdiler.

26 Beğeni

seri 5 kitap. 5 kitabı da 9 tl yaparlar mı o konuda bilgim yok.

Not alan arkadaş çok unutkan biri herhalde.

2 Beğeni

Can yayınları 9TL kampanyasından bulabildiklerim. Başka alacaklarım da var ara ara uğrarım artık.

21 Beğeni

D&r kampanyasından aldıklarım :blush: iki mağazayı da alt üst ettim. Ancak bunları bulabildim.

23 Beğeni

yapacaklar hepsi gelecek diyorlar

3 Beğeni

Öyle olursa; seriyi tamamlamak isteyenler için süper olur :slight_smile:

3 Beğeni

Can yayınları 9 TL kampanyası bitti mi sitede bulamadım da ?

Sitede değil sadece seçili D&R mağazalarinda.

1 Beğeni

Şeytanın İksirleri ve Batı Penceresinin Meleği kitap listemde Can Yayınları için en başta gelenlerdi. Bu yüzden bu kampanya kapsamında neredeyse her şubede bolca olduğunu görünce çok şanslı hissettim. İkisi de gotik, okült tarzda kitaplar. Bu türü de çok sevdiğim için çok merak ediyordum bunları.
Bu kampanyayla ilgili Jasper Kent’in kitapları o kadar konuşuldu ki ben de ne olduğuna bakmadan edemedim. Konusunu okuyunca cidden çok ilgimi çekti. Hem tarihsel hem de fantastik. Karanlık Kitaplık sayesinde son zamanlarda art arda Dracula, Carmilla, Vampir (Polidori) kitaplarını da okumuş olduğum için tekrar vampirler hakkında bir şeyler okumak istiyordum. Çok iyi denk geldi bu kampanyayla. Böylece forum sayesinde bir kitap serisi daha öğrenmiş oldum :kalp:. O yüzden de teşekkür etmek istiyorum tüm forum ahalisine. :blush:
Bu arada serisinin son kitabının da Ankara Podium AVM’de olduğunu öğrenip bir tanıdığıma aldırabildim. İlk kitabı da bu kampanya süresince edinebilirsem gerçekten çok uyguna gelmiş olacak.
Umarım herkes bu kampanyayla istediği kitaplara ulaşabilir. :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

19 Beğeni