Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Bunların hepsini okudum. İleride tükenirse fahiş fiyattan satarım diye düşünerek yatırım amaçlı aldım :grin:

Sussana’nın Şarkısı ve Kule neden ters hiçbir fikrim yok. Kalite kontrolünü yapan da Marco :cat:

20 Beğeni

Kara Kule’nin zemini sağlam olmazsa İmparatorluk tabi ki Parçalanır :grin: Bu espriden sonra sessizce uzaklaşayım…

9 Beğeni

Bunu şu soğuk espriler başlığına yazarsanız sanırım 100 beğeni alabilir :grimacing: :sweat_smile:

2 Beğeni

Parçalanmış imparatorluk serisi hakkında ki görüşleriniz nedir?Hikayesi, anlatımı nasıl?

Grimdark seviyorsanız ilginizi çekecektir. Ben severek okudum. Kitapla ilgili iki eleştiri okumuştum. Birincisi, Jorg çok küçük yaşta başlıyor hikayeye, yanılmıyorsam 13 yaşında ve kitapta yaptıkları 13 yaşında birisi için insanın zihninde “Yok artık, 13 yaşındaki çocuk mu bunları yapıyor” fikrini uyandırıyor.

Bir diğeri ise genelde Mark Lawrence’ın sonları pek beceremediği söylenir, en azından ben öyle okumuştum ama bu kitabın sonunu beğendim.

Ben İngilizce’den okumuştum, o yüzden çevirisi nasıl bir fikrim yok açıkçası. Ama bu seriyi tavsiye ederim. Eğer Kadim Kanunlar (First Law) Serisi’nin 3. kitabı da çıkmış olsaydı, Grimdark olarak onu tavsiye ederdim ama bitmiş serinin önceliği olmalı diye düşünüyorum :slight_smile:

4 Beğeni

E.T.A. Hoffmann’ın ve Gustav Meyrink’in kitaplarını ben de merak ediyorum. Kendi adıma bilgi için çok teşekkür ederim.
Karanlık hikayeler ilginizi çekiyorsa; Deadelus yayınevinden Lukoondo ve başka korkular / Edward Lucas White ve Karbon Kitaplar’dan Böyle şeyler olabilir mi? (Ambrose Bierce) de ilginizi çekebilir.

2 Beğeni

Dr. Jekyll İle Bay Hyde - Robert Louis Stevenson
Fasa Fiso - Teoman
Hobbit - J.R.R. Tolkien

5 Beğeni

Lukundoo listemdeydi ama diğer kitaba mutlaka bakacağım, çok teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

D&R indirimi

15 Beğeni

Can 9tl kampanyasından aldıklarım.

14 Beğeni

Arka planda görünenlerden biri de Ölüm Kapısı seti mi :slight_smile: Bir gün satarsanız haberim olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Evet Ölüm Kapısı. Bizde kitaplar tek yön, giriş var çıkış yok :slight_smile: Olur da bir gün kitapları satacak olursam, sana hediye ederim bunları :slight_smile:

1 Beğeni

Ve tabi ki can 9 :heart_eyes::heart_eyes:

26 Beğeni

İlk Amazon siparişim geldi. :tada: Çok memnun kaldım, bir tek Metro’da hafif ezilme var ama gözardı edebilirim rahatlıkla. Y Son Erkek’in 3.cildi bir çok sitede tükenmek üzereydi ve sadece Amazon’un stoğunda 2 adet görünüyordu. Beklemek istemediğim için Amazon’dan 30 liraya da olsa almaya karar vermiştim. Siparişi verdikten sonra ertesi gün kargoya teslim ettiler kitapları ve siteyi kurcalarken son kalan cildi 19 liradan satışa sunduklarını gördüm. Hemen iade talebi yapınca şöyle bir sayfa çıktı karşıma:

Kısaca bedavaya geldi kitap. Böyle devam ederlerse alışverişlerime Amazon’dan devam edeceğim. Üstelik Kolaygelsin kargo şirketi de diğerlerinden kolaylıkla ayrılıyor, sonunda teknolojinin nimetlerinden yararlanan bir kargo şirketi.

Amazon kargomu alalı 10 dakika olmadan Alfa da ulaştı elime. Temiz ve sorunsuz, gördüğünüz üzre Valis’i de eklemişler. Bir tek İthakiler’im kaldı sipariş veremediğim. O kadar çok birikti ki yüzde 50 olmadan vermeyeceğim sipariş. Gerekirse kışa kadar beklerim. Kararlıyım. :sweat_smile:

33 Beğeni

Ben biraz da espriyle karışık söylemiştim :slight_smile: Var olasın, çok incesin, düşünmen bile yeterli.

1 Beğeni

Can Yayınları kampanyası, ikinci gün :upside_down_face:

20 Beğeni

Bkm den ilk alışverişim. Sorun yok.

18 Beğeni

üçünü bende aldım da diğerleri olur mu bilmiyorum

1 Beğeni

süpermiş lem 4 kitapda d&r da ikisini görmüştüm amazon fiyat çok olmadı mı merak ettim açıkçası brandon da var

Amazon biraz tuzlu oldu tabii o kadar kitaba… :sweat_smile: Ama bir senedir kitap alamıyorum yurtdışında olduğumdan dolayı, birikiyor. Ben de geldikçe toplu halde alıyorum. Baskılarının tükenmesinden korktuğum kitaplar var.

1 Beğeni