Bunların hepsini okudum. İleride tükenirse fahiş fiyattan satarım diye düşünerek yatırım amaçlı aldım
Sussana’nın Şarkısı ve Kule neden ters hiçbir fikrim yok. Kalite kontrolünü yapan da Marco
Bunların hepsini okudum. İleride tükenirse fahiş fiyattan satarım diye düşünerek yatırım amaçlı aldım
Sussana’nın Şarkısı ve Kule neden ters hiçbir fikrim yok. Kalite kontrolünü yapan da Marco
Kara Kule’nin zemini sağlam olmazsa İmparatorluk tabi ki Parçalanır Bu espriden sonra sessizce uzaklaşayım…
Bunu şu soğuk espriler başlığına yazarsanız sanırım 100 beğeni alabilir
Parçalanmış imparatorluk serisi hakkında ki görüşleriniz nedir?Hikayesi, anlatımı nasıl?
Grimdark seviyorsanız ilginizi çekecektir. Ben severek okudum. Kitapla ilgili iki eleştiri okumuştum. Birincisi, Jorg çok küçük yaşta başlıyor hikayeye, yanılmıyorsam 13 yaşında ve kitapta yaptıkları 13 yaşında birisi için insanın zihninde “Yok artık, 13 yaşındaki çocuk mu bunları yapıyor” fikrini uyandırıyor.
Bir diğeri ise genelde Mark Lawrence’ın sonları pek beceremediği söylenir, en azından ben öyle okumuştum ama bu kitabın sonunu beğendim.
Ben İngilizce’den okumuştum, o yüzden çevirisi nasıl bir fikrim yok açıkçası. Ama bu seriyi tavsiye ederim. Eğer Kadim Kanunlar (First Law) Serisi’nin 3. kitabı da çıkmış olsaydı, Grimdark olarak onu tavsiye ederdim ama bitmiş serinin önceliği olmalı diye düşünüyorum
E.T.A. Hoffmann’ın ve Gustav Meyrink’in kitaplarını ben de merak ediyorum. Kendi adıma bilgi için çok teşekkür ederim.
Karanlık hikayeler ilginizi çekiyorsa; Deadelus yayınevinden Lukoondo ve başka korkular / Edward Lucas White ve Karbon Kitaplar’dan Böyle şeyler olabilir mi? (Ambrose Bierce) de ilginizi çekebilir.
Dr. Jekyll İle Bay Hyde - Robert Louis Stevenson
Fasa Fiso - Teoman
Hobbit - J.R.R. Tolkien
Lukundoo listemdeydi ama diğer kitaba mutlaka bakacağım, çok teşekkür ederim
Arka planda görünenlerden biri de Ölüm Kapısı seti mi Bir gün satarsanız haberim olsun
Evet Ölüm Kapısı. Bizde kitaplar tek yön, giriş var çıkış yok Olur da bir gün kitapları satacak olursam, sana hediye ederim bunları
Ben biraz da espriyle karışık söylemiştim Var olasın, çok incesin, düşünmen bile yeterli.
üçünü bende aldım da diğerleri olur mu bilmiyorum
süpermiş lem 4 kitapda d&r da ikisini görmüştüm amazon fiyat çok olmadı mı merak ettim açıkçası brandon da var
Amazon biraz tuzlu oldu tabii o kadar kitaba… Ama bir senedir kitap alamıyorum yurtdışında olduğumdan dolayı, birikiyor. Ben de geldikçe toplu halde alıyorum. Baskılarının tükenmesinden korktuğum kitaplar var.