Son Ayin de dahilmiş. Haberiniz olsun.
@W4YNE’e bu alışveriş için özellikle teşekkür etmek isterim. Hem çok ilgilendi hem de sorunsuz şekilde kitapları ulaştırdı.
Ben de artık bu alışveriş sonrası kısa bir mola vereyim
Yetişilmiyor hakkaten 🙆
En sevdiğim yayınevi olur kendileri
Can Yayınları kampanyası güncellenmiş hali umarım daha fazla güncelleme yapmam
Bu arada Danilov Beşlemesi’nin son kitabı “Son Ayin” de bir mağazada 9 TL indirimindeydi, ben de aldım. Ancak daha önceki fotoğraflarda gördüğüm Nostromos indirim dahilinde değil sanırım çünkü kasada düşmedi. Tabii mağaza çalışanları bilgisiz olunca daha farklı oluyor. Çalışanlardan biri neredeyse başından savar gibi “sadece bazadaki kitaplar indirimde” dedi, ısrar ettim Nostromo’nun fiyatına bakmak için ama fiyatı düşmedi maalesef. Daha sonra başka bir görevliye elimde liste olduğunu ve ona göre alışveriş yapmak istediğimi söyledim, “ne listesi, bana da gönderebilir misin o listeyi” dedi hatta.
Ondan sonra tek tek raflardan kitapları kendim bulup öylelikle aldım. Bilginiz olsun direkt “bu kitabın fiyatını öğrenebilir miyim” dediğinizde fiyat düşmüyor, anca D&R kartı okuttukları zaman düşüyor.
Mara ile dann nasıl bir kitaptır alınmalı mı sizce.Kitao hakkında nette pek bilgi bulamadım
Son Ayin’in rengi neden farklı?
@emretnc maalesef, aldığım çoğu kitap hakkında fikrim yok, aralara sıkıştırıp okurum, sevip sevmeyeceğim de sürpriz olur diye aldım doğrusu
@isos81 bunu fark ettikten sonra ben de çok sordum kendi kendime
Nasıl yani kampanya masası haricinde rafta olanlardan da mı 9 lira olanlar var?
Aynen öyle, Kampanya ve Fırsat konusunda listeyi paylaşmıştım, birkaç mesaj öncesine giderseniz bulabilirsiniz. O listede bulunan kitapları raflardan bulup kasaya götürdüğünüzde indirimli bir şekilde satın alabiliyorsunuz. Sanırım dizmek için uğraşmak istememişler, son gittiğim iki mağazada bütün kitapları raflardan bulup aldım çünkü.
Çok teşekkürler. D&R’ a zaten kitapçı demek diğer kitapçılara hakaret gibi artık.
Bütün kitapları idefix’ten aldım. Depolarını taşıdıktan sonra hızları normale döndü.
Kayıp Zamanın İzinde’yi kuzenim aldı, bir iddiaya girmiştik. Almak istiyordum uzun zamandır, o da aradan böylece çıkmış oldu.
Büyülü Dağ’dan birkaç görsel alabilir miyim?
Benim bildiğim kadarıyla her mağaza farklı kitapları kampanyaya koyuyor. Yani listeye çok güvenmeyin.
@isos81 Bütün kitapların sırtı siyah, bunun kahverengi olması kitaplıkta her gördüğümde ‘‘bunu neden siyah yapmadınız ki?’’ sorusunu aklıma getiriyor
Maalesef Nostromo’yla vedalaşmak zorunda kaldım
Bende gideceğim ama bir türlü zaman bulamadım Ben gidene kadar kitap kalmayacak gibi
Nostromo ismi ilginçmiş, şimdi konusuna bakayım.
Ekleme: Bu sene kampanya geçen seneye göre biraz sönük kalmış gibi. Listede göremedim. Salman Rushdie falan yok sanırım.
Nostromo, Can’ın son çıkan kitaplarından. Büyük ihtimal, kutudan çıktığı için kampanya kitabı zannedip standa koymuşlardır. Ben de bir heves alıp kasaya gitmiştim fakat kampanya dahilinde olmadığını fark ettiler.
Maalesef kampanyalı kitap sayısı az ve bir kısmı geçen seneki kitaplar ama Salman Rushdie, Cortazar falan yok listede
Denedim çekmeyi ama kitabı biraz fazla açmam gerekiyordu güzel çıkması için, ben de pek kitapları öyle kullanamıyorum. Ama ön okuması var şurada, içerik aynı tamamen: https://admin-7866.kxcdn.com//Upload/BooksPdf/9789750739842.pdf
Bilirim
Teşekkürler link için