Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Harika olur. Siz seçin, ben okumuşsam bile tekrar okurum :slight_smile: (Witcher’ı okumadım mesela)

BK da olur bu arada. 3 Cisim Problemi’ni düşünmüştüm ama sanırım siz onu da okudunuz (emin değilim).

Neal Stephenson’ın Barok Döngüsü’ne ortak arıyorum aslında ama o seri biraz ağır. Seçeneklerimiz arasında dursun yine de :slight_smile:

Ekleme: Diskdünya serisini de okumadım. Bir de Shannara’ya başladım ama yarım kaldı. Bir de Altın Pusula. Baya varmış ya okumadığım :sweat_smile:

2 Beğeni

Evet, okumuştum yakın zamanda :slight_smile:

Bu sıralar biraz bk zamanlarım, farklı türe bir türlü geçemedim.

Fantastik olarak biraz uzağım ama sizin de okumadıklarınızdan birisine başlayabiliriz (tabii hemen değil, biraz okuma listem kalabalık bu aralar :upside_down_face:). Vakıf serisine de girmeyi düşünüyorum okuma planlarım içerisinde. Bu arada diskdünya’ya bir ara ben de başlamak istiyorum. 2 3 kitabını dahi olsa okumak isterim. O olabilir aslında.

2 Beğeni

Vakıf serisini ben de okumadım. O zaman şöyle yapalım. İkimizin de müsait bir zamanında Diskdünya ilk 3 kitap ve Vakıf serisi ilk 3 kitabı birlikte okuyalım. Hatta katılmak isteyenler olursa onlar da katılsın.

Zaman olarak da bana hiç fark etmez, hiçbir zaman okuma takvimime sadık kalamadım. Yoksa 2021 sonuna kadar okuma listem hazır :grin:

Not: @SJack de katılır Diskdünya’ya diye düşünüyorum.

4 Beğeni

Tamamdır o zaman. Müsait bir zamanda bu şekilde yapalım. İki seriden birisine bile olsa, katılanlar olursa gerçekten çok güzel olur.

2 Beğeni

Bende katılıyorum dostlar haber verirseniz sevinirim

3 Beğeni

Can Yayınları kampanyasından yeterince kitap aldığımı düşünüyordum ama bugün D&R’da bu ikisini görünce dayanamayıp aldım :sweat_smile:

14 Beğeni

PKD Toplu Öyküleri hep okumak istiyorum ama kağıdı ders kitabı kağıdı gibi olduğu için bir türlü okumak nasip olmadı…Kağıdı okumayı ne kadar etkiliyor yada etkiliyor mu? :frowning_face:

2 Beğeni

Henüz tamamını okumadım ama bir iki hikaye okudum, evet değişik geldi kağıdın beyaz olması ama çok da etkilemedi. Söz konusu PKD olunca, devamında da etkileyeceğini hiç sanmıyorum (zaten devamını şimdi okumayacağım), akıp gidiyor :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kağıdın rengi beni rahatsız etmedi. Boyutları kötü olmuş. Çünkü kağıt biraz kalın. Bu da sayfanın açılmasını zorlaştırıyor. Bilemiyorum ben okurken bundan rahatsız oldum :slight_smile:
Keşke 13,5x21 olarak basılsaydı

3 Beğeni

Ciltli kitaplar için 16/24 harika oluyor,en sevdiğim ebat :grin:
Gerçekten kalın olan kitaplar küçük ebatta olunca okumak zor oluyor,boyutu keşke küçük olmasaymış.Decameron boyutunda,o kağıt renginde olsaydı keşke seri :frowning:

2 Beğeni

Şans işte şu an okuduğum kitap Felatun Bey ve Râkım Efendi. Güzel bir etkinlik katılırım. :innocent:

2 Beğeni

Soldakiler Kitapyurdu, sağdakiler Babil. Kitapyurdu siparişimde herhangi bir hasar yok, Babil’den bir kitabın kenarı kıvrılmış biraz. Büyütülecek bir durum değil ama geçenki alışverişimde de minik hasarlar vardı bu şekilde. Kargolamayla alakalı olabilir çünkü koruyucu hiçbir şey yoktu, kitapları direkt kutuya koymuşlar.

26 Beğeni

Sissoylu serisinin ilk kitabı tekrar çıkınca ilk üç kitabı alayım dedim. Farklı boyutta 3 kitap. Akılçelen kitap farklı farklı basarak ne yapmak, nereye varmak istemektedir :sob: Hayır bir de küçük baskılarında da azıcık da olsa farklılık var. Bari onu tuttursaydınız.

23 Beğeni

Büyük baskilarında da var farklar zaten. Parlayan sözler mesela hepsinden daha uzun, sissoylular kendi içinde milimlik uzun kısa. :frowning:

1 Beğeni

Amazon siparişlerim

32 Beğeni

Son zamanda aldıklarım. Harry Potter’ları Amazon’dan sipariş vermiştim, 3 günde geldi. Kitaploji fırsatında tamamlayamadığım seriyi sonunda tamamlamış oldum :slight_smile: Diğer kitaplar ve mangalar takas, Trendyol, vb. çeşitli yerlerden. Bir süre kitap almamayı düşünüyorum, tabi kendimi durdurabilirsem :grimacing:

37 Beğeni

Amazon’da indirim vardı, kaçırsam üzülecektim, o yüzden… :sweat_smile:

28 Beğeni

Şu resimli kitaplar 3’te kaldı değil mi, devam etmedi?

1 Beğeni

Maalesef ama 2020 planlarında yer alıyormuş, geçen sormuştum :blush:

Benim önümde robot serisi falan var yetişebilirsem vakıf için size eşlik edebilirim. Diskdünya okumasına katılabilirim. Uzun zamandır başlamak için sebep arıyorum başlayınca bana da haber verirseniz sevinirim.

3 Beğeni