Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Memnuniyetle. Bizim de ne zaman başlayacağımız belli değil henüz, hatta önce Vakıf mı Diskdünya mı o bile değil. Sanırım ona zamanı daha kısıtlı olan @Okuryorum karar verecek :slight_smile: Karar verince duyuru yaparız, katılmak isteyen herkes katılır :+1:

3 Beğeni

@abkaen Önce hangisini okuyacağımızı, ne zaman başlayacağımızı kararlaştıracağımız, okuduktan sonra değerlendirmelerimizi falan yazacağımız bir başlık açarız. Eşlik etmek isteyen şimdiden 3 4 kişi oldu :slight_smile: Kendi adıma bilim kurgu bubaralar baya okuduğum için, diskdünya’yı önce okuma yönünde kullanacağım oyumu :slight_smile: Ama tabii vakıf’a karar verilirse, o da uyar :slight_smile: Bence çok iyi olacak valla.
@isos81 kitap kulübü kadar büyük katılımlı ya da o kadar ciddi yapmayacağımız için, bence ayrı olması daha iyi. Eşlik etmek isteyenler de eşlik edebilirler :slight_smile: Ağustos’un 15’inden sonra Diskdünya ile girişi yapalım o zaman. Ben de siparişi verdim Diskdünya için :sweat_smile: İzinden sonra elime geçecek çalıştığım yere dönünce.

3 Beğeni

O zaman işi hiç uzatmadan Diskdünya ile başlayalım, altından kalkabilirsek Vakıf ile devam ederiz :slight_smile: Tarihi de artık bayram sonrası uygun bir gün olarak belirleriz. Bana her tarih uyar.

Tabi Diskdünya için kitap temin süresini de atlamamak lazım.

Kitap kulübü de vardı aslında. O tarafa mı kaysak? Kimseye ayıp olmuyordur umarım :thinking: Gerçi bu kitap kulübünden farklı olabilir (3leme olduğu için).

2 Beğeni

Rus edebiyatının kıyıda köşede kalmış önemli eserlerini de toplamaya karar verdim :slight_smile:

20 Beğeni

Amazon’dan aldıklarım. :slightly_smiling_face:

22 Beğeni

Herkese iyi bayramlar :tulip:
Forumda alan var mı? Joe Jill’in Pelerin ve bu kitap baya merakımı cezbetti ama içerik özel baskıya değecek kadar iyi mi emin olamıyorum :smiley:
@malad Kesin almışsındır :grin:

2 Beğeni

Hocam herhalde beni kastettiniz, daha bismillah almadım bunu zaten dün çıktı :grin: Pelerini 2. el almıştım 60tl’ye ve ödediğim fiyata göre kaliteli geldi bana. Dürüst olmak gerekirse daha okumadım o nedenle içerik hakkında yorum yapmayayım. Limiti de düşünülürse 100-120 tl bandı hakkaniyetli bir fiyat bana kalırsa. Ciltte biraz eğilme var ama cildi bez cilt yanılmıyorsam, ben pek sevmesem de insanlar seviyor. Şömizi de var bu arada.
Once & Future’ı da ciltli alacağım. Hem ciltli olması, hem limitli olması, hem en beğendiğim kapağın ciltlinin kapağı olması sebebiyle. Bir de presstij gerçekten beğendiğim bir yayınevi, orijinal boy basmaları bile bir meziyettir. Keşke biraz daha reklam yapabilseler. Gerçi Jbc ve biraz Marmara çizgi hariç bizim çizgi romancılar pek reklam işinde iyi değiller bence genel olarak.

1 Beğeni

27 Beğeni

Ballılığımla güne başladım. :smiley: @_Ged @J.S @isos81 Bunları bu vakitte bulabildiğime şaşırdım ben de. 1 ve 5’i aldıktan sonra okuması kalıyor. :))

16 Beğeni

Hayırlı olsun :slight_smile: Hangi avm’de buldunuz? 1. kitap nadirkitap’ta 5 tl olarak satılıyor ama paraya kıydım ve biraz daha düzgün olanı tercih ettim (8 tl) :sweat_smile:

1 Beğeni

Kimsenin seriyi bilmemesi sizin için iyi olmuş :smile: Umarım diğer 2 kitabı bulup Yuda’ya sinir olmaya başlarsınız :joy:

2 Beğeni

Teşekkürler.:smiley: On üç yıl sonra ile Halkın İradesi Next Level’da diğeri de Armada’da. Son kitabı da görevliye sordum bilmediğim bir yer ismi söyledi.

:joy: :joy: Ben de anca o kadar kıyacağım sanırım.

@J.S Hem de nasıl… Sinir olacağım karakterler mi bayılırım.:smiley: Diğer ay başlayacağım sanırım.

3 Beğeni

Dün gece n11 den pegasusun kendi mağazasından sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. İngilizce olarak okuyordum beğenince kütüphanemde bulunsun istedim. Aslında pegasusun fiyat politikasını beğenmesemde, kitapların basımı ve kalitesi gayet güzel. Hasarsız bir şekilde elime ulaştı.

16 Beğeni

Sanatın Öyküsü D&R’dan indirim koduyla 126 TL’ye aldım. Edebiyatta Mimarlık, YEM Yayınları sitesinde 19 TL’ye düşmüştü 55-60 TL gibi bir rakamdan.

16 Beğeni

Sanatın Öyküsü kapağını yabancıların mezar taşlarına benzettim :grimacing:

3 Beğeni

Dr’da hangi kodu kullandınız acaba? Ve kaç TL’ye kaç TL indirim sağlandı? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum

1 Beğeni

136 TL’den 126’ya düştü. DR10TL olması lazım. Zaten sitede baya inmiş fiyatı normalde 185 liraya satılıyor

2 Beğeni

Bende şu seriyi kitapları 5 TL, 8 TL civarında iken alayım da kütüphanede dursun. Sonra okurum. Yakında popülaritesi arttıktan sonra 35-40 TL den tek kitabı satmaya başlarlar. Burası Türkiye.

1 Beğeni

İkinci baskıyı göreceğini sanmıyorum açıkçası. Ama kitaplar harika eserler. Değerleri de bilinsin isterdim…

Bu arada yine bos durmadık olmayan paramızı da harcadık…

3 Beğeni

Bayramdan bir gün önce Amazon’un %50 indirimlerinden almıştım. Dün kargolayabildiler, bugün elime ulaştı.

23 Beğeni