Lewis’in en iyi işlerinden.Ben alalı baya oluyor ama okumak bu aya nasip oldu,çok iyi bir tercih yapmışsınız 
Daha birkaç saat önce aldığım kitaplar:
1- Hayvan Mezarlığı (Stephen King)
2-Yabancı (Stephen King)
3-Porsuk Ağacı Cinayeti (Agatha Christie)
4-İnce Memed 1 (Yaşar Kemal)
5-Martin Eden (Jack London)
6-Demir Ökçe (Jack London)
7-Kızıl Veba (Jack London)
Listemdeki kitapları yazarsam dağ olur.
İşten çıktıktan sonra yolu 10 dk uzatarak sahaftan bunları almam hep rıhtımın suçu.
Bir miktar sararma olsa da ucuza bulunca ( nadirdekilerle aynı fiyat) dayanamadım. Diğer kitaplarda vardı ama onları 10 gün sonra alırım.
valla rıhtım yüzünden ben de komple nadirden alacağım sanırım. kendimi tutma evresindeyim şu an.
İdefix mutlu son.

Uzun zamandır merak edip bir türlü firaat bulamadığım Illumminae serisini sonunda aldım.BKK toplamamaya karar verdikten sonra bu seride olan almak istediğim kitapları degerlendirmeleri ve yorumları ve konularını da araştırarak bir listede topladım, epeydir bilimkurgu en iyisi eserler listelerini araştırıyordum bu sebeple. Simdilik 4 kitabım kaldı alacağım BKK. Ayrıca tolkien kitabı ayraçlarını bu kez her birinden bi tanr göndermişler. Süper oldu sanırım eksik ayraç kalmadı.
D&R 9 lira kampanyasından da bunları aldım. Artık ayda maksimum bir kere alışveriş yapmaya alıştırdım kendimi sanırım.
Yolunu gözlediklerim sonunda elime ulaştı😁 Hepsi hasarsız ve süper. Skaywardın tasarımına ayrı hayran kaldım🤩
Nereden temin ediyorsunuz orijinalleri? Sipariş verdikten sonra size ulaşması ne kadar sürüyor? Çok güzellermiş 
Brandonlar Arkadaş kitabevinden, outlander pandoradan, spinning silverda idefixden almıştım. Arkadaşları sipariş ettikten sonra 2 gün içerisinde elime geçti. Beklediğimden daha hızlı ve hasarsızlardı. Gayet memnun kaldım😊
https://forum.kayiprihtim.com/t/sifir-kitaplarimi-uygun-fiyata-satiyorum/27371/19
Forumdaştan aldığım kitaplar elime sorunsuz ulaştı,resim atarım demiştim.
Illuminae serisini yarım bıraktım çok vasat buldum. Sonrasında aynı yazarın Nevernight serisini aldım ve gerçekten şaşırdım. İkisinin aynı yazarın kaleminden çıktığına inanamadım açıkçası. Aralarında sıradağlar kadar fark var.
illuminae serisini 2 yazar yazıyor nevernight ise sadece Jay Kristoff tarafından yazılmış ondan olabilir:face_with_monocle: ilk kitap bana yine de eğlenceli gelmişti ama 2.kitabı biraz okumaya çalıştıktan sonra ikisini de elden çıkardım ben
umarım arkadaş beğenir 
amazon.com dan bayramda aldığım kitaplar elime ulaştı. Klasiklere yöneldiğim bir dönemde buna göre bir alışveriş oldu . Ufak tefek hasarlar mevcut ama çok gözüme batmadılar açıkçası
Nadir kitap siparişim, resimli adam 10 tl daha vereyim kargo bedava olsun diye aldım, kralların yolu ise; ah kralların yolu… Akılçelen’den aldığım mantıken hem ilk -okuduğum ilk Brandon kitabı idi lakin kitaplığımda yoktu- hem de son kitap oldu kendisi. Şu an akılçelenin kendilerinden ne kadar nefret etsem de kitaplığımın en güzel köşesi olan Brandon köşesini eksik olacak bile olsa bana verdikleri için teşekkür etmeyi borç biliirim
. -Her ne kadar kitaplığı aldım alalı kuzenlerden gelmeyen kitaplardan ötürü hepsini beraber görmek nasip olmasa da.
-
Fakir Baykurt kitapları Babil’den. %40 indirim varken alayım dedim, eksikleri tamamlamama az kaldı. Gayet güzel paketlenmiş ve sıfır hasar olarak geldi.
Çizgi romanlar Kidega’dan. Hem %37 indirim olması hem de enpara kampanyası olması sebebiyle alındılar. Paketleme güzeldi, temiz geldiler.
Asker Kaçağı ve Korkunun Bütün Sesleri forumda görüp sipariş verdiğim kitaplar. Dar Koridor da yine merak ettiklerimden, fiyatı da uygundu. Bu üçü Amazon’dan. Sacece Dar Koridor’un ucu kıvrılmıştı üzerine ağırlık koyunca düzeldi.