Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

7’li kutuya kitaplar sığmıyor minvalinde çok yorum yapılmış.Forumda alan,sorun yaşayan var mı?

2 Beğeni

Hiçbir sıkıntı olmuyor ama ben pişmanım. 8. Kitabı da çıkacak yine kutu alıcam :sweat_smile: Sipariş verirken hiç aklıma gelmemişti şimdi pişman oldum.

Onu bilmiyorum fakat sanırım beşinci kitap, ilk dört kitaptan daha uzunmuş, bu doğru mu? :man_facepalming:t2:

8.kitabı tamamen unutmuştum,o çıkınca kutuyu birlikte almak daha mantıklı :grin:

Siz deyince içim kurt düştü bir bakayım dedim ve derin bir ohhh çektim,diğer baskılarla aynı boyutta :relieved:

3 Beğeni

Bazen baskıda sıkıntı oluyor. Geçenlerde birinde olmuştu. Ama yayınevine gönderip değiştirilebilir sıkıntı olmaz. Normalde hepsi aynı boyutta.

1 Beğeni

Ben de forumda gördüm de bir arkadaş fotoğraf olarak paylaşmıştı, şimdi rahatladım :sweat_smile:

@Who_Sametto biraz geç cevap olacak da, Marvels kitabının devamı niteliğinde Earth X, Marvels X, Marvel gibi serileri var. Marvels X ve Marvel hala devam ediyor, ilkinin 4 sayısı çıktı, ikincinin 1 sayısı çıktı. Türkçeye çevrilmediler ama almak isterseniz çizgi roman dükkanlarında bulursunuz.
Bir de Marvels Annotated var. Bu da orjinal Marvels’in açıklamalı hali. Mesela notlar kısmını rastgele karıştırırken Nick Fury’nin de çizgi romanda olduğunu öğrenmiştim, okurken fark edemiyor insan bazı detayları. Bunları daha okumaya fırsatım olmadı ama nasıldır bilemiyorum.

Son olarak, bir de yine Marvels’ın devamı gibi olan The Marvels çıkacak. Yazar yine Kurt Busiek. Hatta Yıldıray Çınar çiziyor ama daha başlamadı galiba yayınlanmaya.

4 Beğeni

Alastair Reynolds çekilişinden kazandığım kitaplar bu hafta elime ulaştı. Bu vesileyle tekrar KayıpRıhtım’a ve Indie Kitap’a teşekkür ederim :blush:

22 Beğeni

Demir Ökçe, Kaplan Kaplan, Dracula. Bunlar son aldıklarım.
Listedekiler: Kara Prizma, Kızıl İsyan, Üç Silahşörler, işkencen Gölgesi

6 Beğeni

Keşif Uzayı mükemmel görünüyor. İyi okumalar.

1 Beğeni

Geçen haftaki indirim bombardımanları altında idefix ve amazon siparişlerim sorunsuz

15 Beğeni

Bu ay aldıklarım:

Cemil Meriç - Mağaradakiler
Stanislaw Lem - Siberya
Asimov - Toz Gibi Yıldızlar
Jeremias Gotthelf - Kara Örümcek
Savaş Meleği Alita 2

12 Beğeni

Kitap almayalı kaç ay oldu bilmiyorum. (2 ay olabilir) Okuma etkinliği için Büyünün Rengi’ni alayım derken 3 kitap daha eklemek zorunda kaldım.

• Geliş - Ted Chiang
  • Nefes - Ted Chiang
  • Ütopya - Thomas More

Özellikle Ted Chiang kitaplarını çok merak ediyorum. Ben bu kitapları birer roman sandığımdan hiç listeme almamıştım. Kısa öyküleri içerdiğini öğrenince hemen aldım. Ütopya da okumak istediklerim arasındaydı ve onu da bekletmeyeyim dedim.

17 Beğeni

Ted Chiang alınmış çok sevindim. Senden öykülere ayrı ayrı yorum bile beklerim aslında ama okuyunca konuşalım üstüne mutlaka :vulcan_salute:t2:

2 Beğeni

www.kelepirkitap.com sitesinden kitap alan var mı? Güvenilirlik,kargolama gibi durumları oldukça merak ettim.

Ne demiştim? Okuyoruz. :smile:

4 Beğeni

Son siparişimden sonra dünyaya yön verenler serisinde yer alan kitaplarım :slight_smile:

36 Beğeni

En son yaklaşık bir ay önce buraya son aldığım kitapları atıp “Bu son.” demiştim. Sonra ne hikmetse indirimler havada uçuştu… Şu yarı fiyatına düşmüş, bu yeniden basılmış, orada kampanya, burada indirim kodu derken en sonunda kendimi batırmayı başardım. Bundan sonra istesem de istemesem de bir süre kitap alamam gibi görünüyor. :sweat_smile:
Normalde paylaşmayı es geçecektim ama henüz okumamış olsam da bahsetmek istediğim bazı kitaplar var. Ben gibi bu başlıklardan görüp listesine kitap ekleyenler vardır diye düşünüyorum. (Örneğin Renkli Tarih serisi, Sonsuzluğun Sonu, Ortaçağda Büyü ve Kısa Bir Cehennem Ziyareti tamamen forumda görüp almaya karar verdiğim kitaplardan. Bunun için de buradan teşekkür edeyim.)
Öncelikle Amazon için şöyle bir uyarıda bulunmak istiyorum: Sitenin içinde gizli indirimler olabiliyor. Doğrusu sitede tüm indirimlere bakabileceğim bir yer bulamadığım için kendim keşfettiğimden böyle düşünüyorum. Şeytan Yemini, Türlerin Kökeni, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri gibi çok indirime girdiğini görmediğim kitapları %50 indirimle aldım. (Bu arada ilk kez J.C. Grange okuyacağım, umarım Şeytan Yemini ile doğru bir tercih yapmışımdır.) Bu yüzden aklınızdaki kitapları Amazon’da aratarak bakmanızı öneririm.
Bir de Kitapyurdu’nda Renkli Tarih serisinin üç kitabı 5 TL, teki 7 TL. Vampirler ve batıl inançlarla ilgili olan iki kitap da her yerde olduğu gibi zaten. Ama seti tamamlamak isteyenler varsa diğerleri çok uygun, bu yüzden belirtmeden geçmek istemedim. Kitap kampanyası olarak Tüfek, Mikrop ve Çelik kitabını da 27 TL’den verince uzun süredir ertelediğim bir kitabı daha almış oldum.
İdefix geçenlerde Alfa’nın bazı kitapları için %40 indirim yapmıştı. Ek olarak sepette de %10 indirim vardı. Ben de bir çılgınlık yapıp uzun süredir aklımda olan ama almaya cesaret edemediğim Mircea Eliade’nin dinler tarihi ile ilgili olan kitap setini aldım. Bu seti önceden de Kabalcı basmıştı, şimdi Alfa basıyor. Kesinlikle doyurucu bir set olacağına şimdiden eminim. Yanına 1-2 kitap ekleyip 150/20 koduyla alınca oldukça iyi bir indirim yakalamış oldum.
Bu arada YKY Taşkent kağıt kalitesini düşerecek denilmişti ama tekrar basılan Beowulf ve Sir Gawain için kağıdın kalitesi önceden basılanlarla aynı geldi bana.
Son olarak birkaç kitaptan daha bahsetmek istiyorum.
Uygarlığın Ayak İzleri bol görsel içeren ve Da Vinci, Michelangelo, Caravaggio ve Bernini odaklı bir sanat tarihi kitabı. Ayrıca devamı da gelecek olan bir seriymiş. Hakkında çok olumlu yorumlar okuduğum için aldım.
Mit ve Mitya, Hint mitolojisiyle ilgili bir kitap. Piyasada bu konuda pek kitap yok, bu kitabı da şans eseri keşfettim. Karışık olan bu mitolojiyi sade ve anlaşılır bir şekilde anlattığı söylenince bir şans verdim.
Üç Başlı Kerberos da Kara Çınar’dan. Kara Fantazya türünün ilk kitabıymış ve modern distopyaların öncüsüymüş. Ayrıca yazar bilim kurgu yazan ilk kadın ve paralel evren kavramını kurguda kullanan ilk yazarmış. Bu seride yazarın başka kitaplarına da yer vereceklermiş zaten. Bir sürü ilki gerçekleştirmiş bir kitap olduğu için geldiği gibi okumaya başladım. Bitirdikten sonra incelemesini paylaşmayı düşünüyorum.

33 Beğeni

Amazon ve İdefix siparişlerim. Bazılarının indirimli hali için epey süre beklemiştim. Diskdünya’nın çekimine de daha fazla dayanamadım, umarım bana hepsini aldırtacak kadar iyi bir seridir.

26 Beğeni

Harika, bekliyoruz grup okumasına :slight_smile:

1 Beğeni