8.kitabı tamamen unutmuştum,o çıkınca kutuyu birlikte almak daha mantıklı ![]()
Siz deyince içim kurt düştü bir bakayım dedim ve derin bir ohhh çektim,diğer baskılarla aynı boyutta ![]()
8.kitabı tamamen unutmuştum,o çıkınca kutuyu birlikte almak daha mantıklı ![]()
Siz deyince içim kurt düştü bir bakayım dedim ve derin bir ohhh çektim,diğer baskılarla aynı boyutta ![]()
Bazen baskıda sıkıntı oluyor. Geçenlerde birinde olmuştu. Ama yayınevine gönderip değiştirilebilir sıkıntı olmaz. Normalde hepsi aynı boyutta.
Ben de forumda gördüm de bir arkadaş fotoğraf olarak paylaşmıştı, şimdi rahatladım 
@Who_Sametto biraz geç cevap olacak da, Marvels kitabının devamı niteliğinde Earth X, Marvels X, Marvel gibi serileri var. Marvels X ve Marvel hala devam ediyor, ilkinin 4 sayısı çıktı, ikincinin 1 sayısı çıktı. Türkçeye çevrilmediler ama almak isterseniz çizgi roman dükkanlarında bulursunuz.
Bir de Marvels Annotated var. Bu da orjinal Marvels’in açıklamalı hali. Mesela notlar kısmını rastgele karıştırırken Nick Fury’nin de çizgi romanda olduğunu öğrenmiştim, okurken fark edemiyor insan bazı detayları. Bunları daha okumaya fırsatım olmadı ama nasıldır bilemiyorum.
Son olarak, bir de yine Marvels’ın devamı gibi olan The Marvels çıkacak. Yazar yine Kurt Busiek. Hatta Yıldıray Çınar çiziyor ama daha başlamadı galiba yayınlanmaya.
Alastair Reynolds çekilişinden kazandığım kitaplar bu hafta elime ulaştı. Bu vesileyle tekrar KayıpRıhtım’a ve Indie Kitap’a teşekkür ederim 
Demir Ökçe, Kaplan Kaplan, Dracula. Bunlar son aldıklarım.
Listedekiler: Kara Prizma, Kızıl İsyan, Üç Silahşörler, işkencen Gölgesi
Keşif Uzayı mükemmel görünüyor. İyi okumalar.
Bu ay aldıklarım:
Cemil Meriç - Mağaradakiler
Stanislaw Lem - Siberya
Asimov - Toz Gibi Yıldızlar
Jeremias Gotthelf - Kara Örümcek
Savaş Meleği Alita 2
Kitap almayalı kaç ay oldu bilmiyorum. (2 ay olabilir) Okuma etkinliği için Büyünün Rengi’ni alayım derken 3 kitap daha eklemek zorunda kaldım.
Özellikle Ted Chiang kitaplarını çok merak ediyorum. Ben bu kitapları birer roman sandığımdan hiç listeme almamıştım. Kısa öyküleri içerdiğini öğrenince hemen aldım. Ütopya da okumak istediklerim arasındaydı ve onu da bekletmeyeyim dedim.
Ted Chiang alınmış çok sevindim. Senden öykülere ayrı ayrı yorum bile beklerim aslında ama okuyunca konuşalım üstüne mutlaka 
www.kelepirkitap.com sitesinden kitap alan var mı? Güvenilirlik,kargolama gibi durumları oldukça merak ettim.
Ne demiştim? Okuyoruz. ![]()

Amazon ve İdefix siparişlerim. Bazılarının indirimli hali için epey süre beklemiştim. Diskdünya’nın çekimine de daha fazla dayanamadım, umarım bana hepsini aldırtacak kadar iyi bir seridir.
Harika, bekliyoruz grup okumasına ![]()
BÜYÜNÜN RENGİ kitabının arka kapak kısmında kocaman bir harita var. Ben okurken fark etmiştim. Belki sizin de haberiniz yoktur. Çerçeveletip astıran çok arkadaşım oldu.
Forumda, o kadar da sormuştum, yinede unutmuşum. 
Şahane kitaplar almışsınız, iyi okumalar dilerim.
Grup okumasına katılmayı çok istiyorum, kafamdaki okuma listemi biraz düzenleyip araya bunu eklemem gerekecek sanırım 
@Artorias siz diyince baktım, yoksa farkında bile olmadan okuyacaktım. Teşekkürler 
En son 1 ay önce falan, o da ailemin yanındayım diye, alışveriş yapmıştım. Hem diskdünya okumaya başladığımız için, hem de merak ettiğim kitaplar biriktiği için bir alışveriş yaptım. İlknokta siparişim henüz elime ulaşmadı, o da ulaşınca uzun bir süre yapmayacağım diye umuyorum.