Bizzat kendim 3 kere 3 ayrı kitap için, yayınevleri ile bağlantıya geçerek bu hataları düzelttirdiğim için böyle bir beyanda bulundum, varsayım ya da iddia değildir.
Eğer yüzlerce dağıtıcı arasından tek bir dağıtıcı bunu yapıyorsa elbette bir hata olabilir, ama küçük bir araştırmayla, diğer sitelerde de (farklı sadece bir sitede de olsa) aynı fiyattan satılıyorsa burada dağıtıcıyı bağlayacak bir hata veya uygulama olmaz.
Ya kitaba zam gelmiştir ya da sorun yayınevi kaynaklıdır, ki bunun da dağıtıcıyla bir alakası yok.
Siz benim dediklerimi ya anlamadınız yada okumadınız galiba 3 farklı kitap için 3 farklı yayın evi ile görüşüp bu durumu KY nezlinde düzelttirdim. Eğer zam gelmiş olsaydı neden düzeltme yaptılar? Bu “hatalar” nedense diyorum son dönemde çok olmaya başladı dikkat edin diğer sitelerden kontrol edilmesi yönünde telkinde bulundum.Cam şato özelinde diğer başka bir sitede de aynı olabilir ancak söylediğim gibi ben yaşadığım tecrübeleri insanlara aktarırım ister faydalanırsınız ister, “masumane bir hata” der geçersiniz sizin tercihiniz. Ufak bir not olarak ben siparişlerimin %90 nını KY den yaparım
Teslimat noktası durumundan dolayı.
Anlatamadım galiba ama ben Cam Şato üzerinden konuştum. Diğer 3 durumda haklı olabilirsiniz, bilemem (ki yukarıda dağıtıcının hata yapmış olabileceğini de söyledim.) ama o durumların bu durumla bir alakası yok. Buradaki durum yayınevinin yaptığı bir zam, yoksa sizin deyiminizle İdefix’te Kitapyurdu gibi “uygulamalar” yapmaya başlamış olur😱
Benim verdiğim uyarı Cam Şato örneği ile KY özelinde olduğu için yapmış olduğunuz açıklamayı KY özelinde anladım.O zaman konu anlaşılmıştır.
İyi akşamlar dilerim.
İyi akşamlar. (20 karakter)
Hem %50 indirim hem de üzerine bir alana bir bedava vardı bazı fantastiklerde. Uzun zamandır istediğim fakat alamadığım kitapları almış oldum. Not: HP özel baskının birincisi kampanyaya dahil edilmemiş.
Amazon acaba bu kampanyayı tekrar yapar mı ileride? Bu ay 2 sipariş verdim zaten idefixten.
Bilemiyorum. Amazon sürekli güzel bir şeyler deniyor. Neden olmasın? Ben de şans eseri gördüm.
Sonunda yayladan gelip geçen gün gelen kitapları açıp dizdim rafa. Darısı Zaman Çarkı’na, Kralkatili’ne, ve daha ismini sayamadıklarıma. (unuttuklarıma
)
Hayırlı olsun. Witcher Evreni’ni 4 kere okurken sıkılmaz mısınız?
Ben uzun süredir bekliyordum kaçırmış oldum witcher evrenini. Bir daha da bu fiyata düşeceğini sanmam.
Sözüm meclisten dışarı herhangi birilerini hedef almadan söylüyorum bu dediklerimi ama bu tarz kampanyalarda satılan kitapların olabildiğince fazla insana ulaşabilmesi açısından herkesin istediği kitaplardan birer tane alması taraftarıyım.Uygun olduğu için fazladan alıp eşe dosta dağıtırım diyen kişiler dışında alıp fazladan satarım diyenlerin yaptıklarını etik bulmuyorum.Sırf piyasada baskısı kalmadı diye 20 tl etiket fiyatı olan kitapları üç haneli fiyatlara satmaya çalışan sahaflardan bir farkı yok bunun benim gözümde.

Etik ve hoş bir davranış değil.
Sözüm meclisten içeri/dışarı istif edilen kitapları burada gövde gösterisi yaparak paylaşmanın manası nedir?!
Sakin olun arkadaşlar. 
@Anita ve @Alperen07 önce kişinin hangi maksatla alıp almadığını bilmek gerek. Belki hediye etmek için almıştır. Bilemeyiz sonuçta. Satmak için almış olsa bile bunu daha uygun sözlerle dile getirmek yerine daha agresif bir dil kullanmak kimseye yarar sağlamaz.
Buna katılmıyorum. Daha önce de belirtmiştim, ben bu ve Kitap Kampanya başlıklarından bir sürü öneri aldım ve sipariş verdim. Siparişlerin nasıl ulaştığı, baskıların nasıl olduğu gibi konularda paylaşılan fotoğrafların gayet yararlı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda gövde gösterisi gibi algılamak yerine öneri olarak görülmeli bana göre.