Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Orası öyle tabii ki. :slightly_smiling_face: Ama içindeki yazılar da küçükse sıkıntı olabiliyor maalesef. Yine de eldeki tek baskı bu olunca değer tabii ki. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Forumda daha önce bookdepository üzerinden kitap alan var mı? Vergi durumu,kaç günde geldiğini ve nasıl geldiğini baya merak ediyorum.Çok fazla karışıksa amerikadaniste diye farklı bir site var,oraya yöneleceğim tabi güvenilirse.:thinking:
Opera Anlık Görüntü_2020-09-02_202022_www.bookdepository.com

Ben kullandım. 3-4güne kargoya verildi ancak türkiyede kullandığı firma olan aramex hala kargomu getiremedi 2 hafta oldu. Gümrük için mail attılar,link kırık çıktı şikayet var sitesine ilan verdim o şekilde halledebildik 2-3 gün sürdü bu. Daha sonra kargo takip kısmında adresinizi güncellemeniz gerekiyor yazıyodu ancak 1 hafta sonra bana mail attılar adres için bende onayladım adresi. Şimdi de 5 gün oldu hala adresi güncelleyin yazıyor. Bir daha kullanacağımı zannetmiyorum. En iyisi pandora kitapevinden falan almak fiyatları aynı zaten.

1 Beğeni

Son zamanlarda Idefix ve Amazondan aldığım kitaplar. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığının kitabı da içlerinde. Hepsinin kondisyonu çok iyi. Sırayla okunmayı bekliyorlar (ya da çoktan okundular) :smiley:

24 Beğeni

Book Depository Amazon Türkiye’de dükkan açtı. Sitelerinde olan her kitap Amazon Türkiye’de satılıyor olmalı şu an. Muhtemelen toplu biçimde yollayıp yerel sistem üstünden dağıtım yapıyorlar bu sayede sizin de başınız ağrımaz. Fiyatlar da aynı bu arada. Yine aynı şekilde Amazon.co.uk (Amazon İngiltere) sitesinde de dükkanları var. Orada 3.90 sterlin kargo ücreti olmasına rağmen bazı ürünler kargo dahil olarak kendi sitelerinden ucuz olabiliyor, ona da bakın derim. Bildiğim kadarıyla gümrükten sorunsuz geçiyor kitap, 150 Euro sınırı vardı sanırım sadece.

2 Beğeni

Sorunu çözdüm,sağol tekrar.Amazon Tr’de yok istediğim kitap ama Amazon Us makul gönderme ücretiyle gönderiyor.Books Depostory ile hemen hemen aynı fiyata geliyor ama tabi Amazon ismi bile yeter.:smile:

1 Beğeni

Bugün ayrıca Nadirkitap’tan 104 Tl’ye bunları aldım. Sahaf kutuya 3 tane ücretsiz kitap koymuştu. :yum::yum:

27 Beğeni

Siparişlerimin gelmesini bekleyemedim ve Japon edebiyatına giriş yaptım. Niyetim H. Mukarami’nin 1084 adlı kitabını almaktı, bulamadım. Lem üstadın Yıldız Güncesi’nin ardından çerezlik arayışım Spuntik bir tercih oldu; umarım yanlış bir seçim yapmamışımdır. Biraz kaygılıyım. Bitirince görüşlerimi elimden geldiğince paylaşırım.

13 Beğeni

Bence doğru bir seçim olmuş endişe etmeyin. Murakami’nin tarzını anlayabileceğinizi düşünüyorum bu kitapla. Keyifli okumalar :relieved:.

1 Beğeni

Kitapcıdan aldıklarım :black_joker:

16 Beğeni

Hocam sana ceza, bir sonraki Amazon indiriminde en son sen alışveriş yapacaksın :slight_smile:

@Jon.Snow Barut Büyücüsü toplamda ne kadar tuttu ve nerden aldınız?

Hep böyleydi. Tek cilt olan da öyle aman aman büyüklükte değil zaten.

1 Beğeni

Aldım sayılmaz; kardeşimin hediyesi:

Körler Ülkesi ve Diğer Karanlık Öyküler - H.G. Welles - İthaki Yayınları

7 Beğeni

İlknokta’dan aldım. 90₺ civarı tuttu

1 Beğeni

resim

https://www.betterworldbooks.com/ diye bir site buldum. İkinci el İngilizce kitaplar satıyorlar ve bizdeki gibi baskısı bitince fiyatlar 10 katına çıkıp baskısı yapılınca tekrar düşmüyor. (bkz. Ahlak nedir? Kimlerde bulunur?)

Aynı zamanda aldığınız kitap sayısı kadar ihtiyacı olan yerlere bağış yapıyorlarmış. Kitapların çoğu Amerika’dan geliyor, kargo ücretsiz fakat takipsiz kargo ile gönderiyorlar. O yüzden kitabın elinize ulaşması uzun sürüyor diyorlar. Bir de bizim PTT’de eklenince problem çıkma olasılığı artıyor. O yüzden şimdilik sadece Connie Willis - Doomsday Book’u aldım. Gelirse deneyimleri yazarım :slight_smile:

11 Beğeni

Kör Talih de çıktığına göre siparişi Alfa’dan hemen geçtim. Eğer Nefes kitabı bittikten hemen sonra gelirse siparişim Anubis Kapıları’na başlayacağım direkt. Çok merak ettim. Beğenmezsen paran benden dediler. :joy:

20 Beğeni

Bana da beğenmezsem parasını ödeyeceğiniz kitap önerir misiniz? Mümkünse fantastik olsun lütfen :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de bir tane alayım lütfen. :joy::joy:

Nefes’i varan 1 sayabiliriz.
Anubis Kapıları konusunda ciddiyim. Eğer beğenmezsen ben sana PKD kitabı alacağım yeni. Anubis, LEM kitapları ben de sipariş verdim şimdi.

Sisler İçindeki Lut’a başladım. Biterse gelene kadar ki sanmıyorum artık okumaya pek zamanım yok,hemen okurum tekrar tartışmak için :sweat_smile:

1 Beğeni

Yüksek Şatodaki Adam hemen çıksaydı da Alfa’dan ilk kez sipariş verseydim. Pkd Toplu Öyküler 2 ve 3’ü de sipariş vereceğim. Ne zaman çıkar Yüksek Şatodaki Adam, paylaşıldıysa kaçırmış olabilirim.