Bandrolü yeni almışlar. Bu ay sonu veya ekim başı gibi çıkar büyük ihtimalle. Bandrol ve basım arası 1 ay kadar sürüyor.
O zaman çıkana kadar bekleyeyim, çıkışı erkenmiş. Teşekkür ederim.
Tek cilt olan da böyleyse benim açımdan kitapları ayrı almak daha iyi olmuş. Bilgilendirdiğiniz iyi oldu. Boşuna düşünmeyim o zaman.
Boyut olarak 15×21. Sanderson’ın eski basım kitapları kadar bile değil.
Alfa şaka maka 1 saat içinde kargoyu çıkardı
Yurtiçi savsaklamaz ise yarın Anubis Kapılarına başlayabilirim.
Amazon çıkarmasından aldığım kitaplarım geldi sonunda .
En az 1 aylık mutluluk dozumu almış oldum . Normal indirimli fiyatlarıyla bile alacağım kitapları anormal bir kampanya sayesinde aldım daha ne olsun.
Artık sağlam bir alışveriş perhizine girmem lazım kampanya sayfasını takip etmek bu ay beni batırdı resmen . Sorunsuz ve mükemmel bir alışverişti. Canım Amazon.
Not: Harry Potter serisi kutulu değildi ama YKY internet sayfasından kargo ile beraber 13 liraya aldım, kitaplığımda yer olmadığından kaçak kat çıkmak için . Hiç hasar almadan geldi kutu da.
Geldiklerinde bir fotoğrafını isteriz artık taze taze.
Elde bir şey kalmadı,kampanya olsa da alamam.
2020 bitmeden gelmesini umuyorum…Umarım çok uzun süre beklemek zorunda kalmam,kendisi en merak ettiğim kitaplardan.Şu birkaç ay özel baskı çıkmazsa gerçekten iyi olur.Tabi Flaneur şansıma kesin ekim ayında özel baskı çıkartır.
Aslında kendime kitap almama sözü vermiştim. Ancak bunları alfa.com’dan doğum günü hediyesi olarak annem aldı. Evet 30 yaşındayım ve annem bana kitap alıyor.
Anneniz beni de evlatlık alabilir mi acaba? Benimki en son sen üniversiteye bir git yurda bir yerleş de bak kitaplarını nasıl atıyorum diye tehdit ediyordu
Şansımızı deneriz.
Bunu görmek istemiyorum artık. Buzlar Sfenksi’ni hatırlatıyor bana kavuşamadık bir türlü.
Buzlar Sfenksi bende vardı okudum. Ama şu an nerede bulamıyorum. Alfa tekrar basınca onu da alacağız mecbur.
ben 39 yaşindayim banada hem eşim hem annem hem babam hediye olarak kitap aliyor sıkmayın caninizi
Geçtiğimiz ay alamamıştım ama bu ay eğer dolar ve corona izin verirse alacağım iki kitap var:
Bir zamanlar kitap alma işini o kadar abartmıştım ki babam kitapları yakmakla tehdit edince (şakaydı tabii, yani umarım öyledir) biraz duruldum. Kitap istemeye de korkar oldum, o yüzden kendi kendime geçiniyorum.
Benim de annem hep kızım 22 yaşına geldin okulu da yarıladın sana şu tencere takımını, şu nevresimi alalım yavaş yavaş deyip duruyor. Ben de gidip KYK kredisiyle kitap alıyorum. Geçen annem “Çeyizine bir sandık kitap koyacağım!” diyerek bağırdı tabi şakayla karışık.
Uzun bir bekleyiş de bugün nihayet son buldu. Bugün başlıyorun Anubis Kapılarına. Darısı Ayn Rand kitaplarına…
Hocam Anubis Kapılarından birkaç görsel alabilir miyiz?
Akşama doğru ekliyim ama normal bir kitap Fazladan bir numarası yok, görsel vs. gibi.